Nie jesteś zalogowany.
Mnie tam jest wszystko jedno, kto będzie kopał tę piłkę. Ja chcę jakieś bramki z daleka zobaczyć, akcje fajne, chamskie faule i, jeśli to możliwe, lanie po mordach - czyli to, co w piłce najlepsze.
Jest !!!!!!! Japonia-Dania 1:0
Ostatnio edytowany przez Heliar (2010-06-24 20:48:12)
Japonia ciśnie, 1-0 ^^
W sumie w tym meczu mi wszystko jedno, bo obie drużyny lubię, ale ta nieszczęsna piłka po raz kolejny robi cuda.
"Skazany na zajebistość"
Dwóch bramek nie powinni już stracić
2:0 Japonia !!!
LOL, już 2:0. Może to i lepiej, bo pewnie cena Kjaera zejdzie trochę i Juventus znowu się nim zainteresuje.
EDIT: Oho, pan Szczęsny szaleje tam komentarzami Ten o Gejszach na razi faworyt
"Skazany na zajebistość"
Dwie bramki z wolnych! Liczę, że wsadzą jeszcze jedną z akcji.
EDIT: Oho, pan Szczęsny szaleje tam komentarzami Ten o Gejszach na razi faworyt
Dobrze się przygotowali do meczów Japonii, wcześniej też już rzucali takimi hasłami :p. Jak to szło o tych gejszach, bo mi umknęło?
1:2, ale już raczej nie odrobią.
3-1, a mówiłem, że Okazaki to hakier .
tak tj nie wiem czy to mowiles ale dobrze graja gdyby nie to ze byl karny to by bylo do zera bedzie 4-1 jak myslicie?
Jak to szło o tych gejszach, bo mi umknęło?
Bodajże "Duńczycy chcą sprawić, by Japończycy byli potulni jak gejsze, ale nic z tego". Albo coś w tę mańkę
"Skazany na zajebistość"
No i mamy pierwsze gole z wolnego strzelone bezpośrednio. Jednak się da ( niech CR7 się uczy ) Żelazna dyscyplina taktyczna, wyćwiczone stałe fragmenty. Atakowali przez cały mecz, a wcale nie musieli. Jedyne co mi się nie podobało to gra na czas w 20-stu pierwszych minutach. Zasłużona wygrana. Zobaczymy jak to będzie dalej.
Ostatnio edytowany przez smoqqq (2010-06-24 22:23:58)
Mecz taki sobie, ale komentatorzy > me Więcej meczy z nimi, a nie taki Szaranowicz albo Szpakowski =/
Nie. Mówił, że Japończycy zrobili z Duńczyków potulne gejsze. Potem zaczął też gadać o namokniętym dynamicie z podciętym lontem ;]
Nie. Mówił, że Japończycy zrobili z Duńczyków potulne gejsze.
Bardzo możliwe Bezbłędnych cytatów było po prostu zbyt wiele, żeby wszystkie spamiętać, oglądając mecz
"Skazany na zajebistość"