Nie jesteś zalogowany.
Ja wiem, czy ładny? Argentyna podeszła na luzie do meczu i się nawet nie starała. Szkoda tylko, że Messiemu nie udało się strzelić pierwszej bramki na mistrzostwach :/
Ładny, ładny, ale ze strony Argentyny tylko. Grecja oczywiście wyleciała z antyfutbolem. Na Europę w 2004 może i to starczyło, ale nie na nich. ;D
Ostatnio edytowany przez Wojcirej (2010-06-23 11:44:32)
...
Może ktoś mi powie, na jakiej zasadzie wybierane są drużyny na mundial. tzn. ile drużyn z Europy, Azji itd. Podział kontynentalny wychodzi niby tak, a co dalej???
Europa (UEFA) – 13 miejsc,
Ameryka Południowa (CONMEBOL) – 4 lub 5 miejsc, baraż o 5 miejsce z drużyną z CONCACAF,
Ameryka Północna, Środkowa i Karaiby (CONCACAF) – 3 lub 4 miejsca, baraż o 4 miejsce z drużyną z CONMEBOL,
Azja (AFC) – 4 lub 5 miejsc, baraż o 5 miejsce z drużyną z OFC,
Afryka (CAF) – 6 miejsc, w tym RPA jako gospodarz,
Oceania (OFC) – 0 lub 1 miejsce, jedna drużyna weźmie udział w finałowej fazie eliminacji azjatyckich,
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Fajnie to było o 16:30. Słowenia grała na luzie przy 0:1 bo wiedziała, że w drugim meczu jest remis, a im USA zrobiły minutę przed końcem meczu dowcip
Oj tak, wuwuzele doczekały się filmu xD
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=7B2LPxggvqY
Brawo dla Słowacji! Oby te makarony odpadły, szczerze ich nie cierpię (za styl gry i zachowanie).
3-1? Dla Słowacji? O.o Po mistrzach spodziewałem się więcej...
edit: No dobra. 3-2. le i tak dostają. :]
Ostatnio edytowany przez Sidorf (2010-06-24 17:51:27)
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Brawo Słowacja, brawo!!!
Płaczący włosi - bezcenne
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-24 18:03:42)
Tylko, że zostali okradzeni z prawidłowo zdobytej bramki. Nie było spalonego, stali w linii, a taka sytuacja jest dozwolona. I tak najważniejszy awans Anglii, ale chamstwa Webba nie cierpię.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Brawo dla Słowacji! Oby te makarony odpadły, szczerze ich nie cierpię (za styl gry i zachowanie).
Mam to samo, nie mogę na nich patrzeć, tym jednak razem "spaprałem", bo taką porażkę trzeba było oglądać.
Edit: Cenzura, zakaz przeklinania
Ostatnio edytowany przez Heliar (2010-06-24 22:40:50)
Brawo Słowacja, brawo!!!
Płacząci włosi - bezcenne
O, z tej okazji nauczymy się nowego słowa.
Mecz fajny, byłem za Włochami, ale cóż, taka jest piłka.
Pasi? Ach, mogli dostać 3-1, malowani chłopcy =/
Wynik jak wynik, no ale ostatnia bramka była jedną z lepszych, jaką w tych mistrzostwach widziałem.
ed:
Włosi przynajmniej mogą popłakać sobie na mundialu...
Ostatnio edytowany przez dulu (2010-06-24 18:08:57)
Nie płacz, kiedy odpadnę ♫
A mi się tam najbardziej podobała bramka na 3-1 Pięknie włochów na szaro zrobił ;]
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-24 18:15:05)
Dobrze, ze odpadli. Catenaccio nie jest na pewno tym, co chcielibysmy ogladac na mundialu
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!