Nie jesteś zalogowany.
Mecz stał na wysokim poziomie, trochę szkoda Kamerunu, ale sami zapracowali na taki los, przegrany mecz z Japończykami.
Mam nadzieję, że mecz z Holendrami będzie na takim samym pozomie co z Danią.
A dzisiaj też jest dobry mecz, Brazylia-WKS. Liczę, że ten drugi sprawi nie lada problemów Brazylijczykom.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ja kibicuję Brazylii W tym meczu więc zobaczymy czy zagrają dobry mecz czy też będzie to nudne i mało ciekawe spotkanie... Mam nadzieję, że powalczą
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
I gol dla Paragwaju xD
Paragwaj gra bardzo dobrze. Mam nadzieję, że wsadzą jeszcze ze dwie bramki.
No i strzelił Paragwaj kolejną bramkę I na pewno to się nie zmieni i wygrają ten mecz...Słowacja to nie przeciwnik, grają jak dziadki...
Paragwaj w drugiej połowie nie błyszczy. No ale dwa zero wygrają.
Widzę, że Włochy dają kolejny pokaz gry 1:0 dla Nowej Zelandii.
Wlochy to jakis dramat, krzywie sie ogladajac tych pilkarzy. Przeciez w porownaniu z Nowa Zelandia, ktora jest uwazana, za najgorszy zespol mistrzostw, a na pewno takim jest na papierze, to oni powinni miazdzyc. A tutaj widac ogromna roznice w wyszkoleniu technicznym, kolosalna, ale z ktorej zupelnie nic nie wynika. A gra faworyt z totalnym outsiderem, to nie jest Szwajcaria, ktora ma mocny team, a juz w porownaniu z NZL to ma jest on rewelacyjny.
Wlochy, niezaleznie od tego jak sie ten mecz skonczy, graja tak, ze nie chce ich w ogole ogladac. A Nowa Zelandia przed chwila wlasnie prawie strzelila bramke na 2:1...
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Moimi sa teraz, z cala pewnoscia. Do pozegnania sie z mundialem.
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Taka piękna gra by była gdyby Nowa Zelandia wygrała Włochy tak jak zawsze czyli nudno zagrali. No zaraz się zaczyna ciekawe przedstawienie Brazylia czy Wybrzeże. Kto wygra, ile bramek padnie. Co pokaza Wirtuozi pilki?
Teraz mamy 2:0 dla Brazylii I o to chodzi właśnie!
I już 3.
Ale Brazylia już inaczej chyba traktuje WKS aniżeli Koreę Północną.
...
Koreańczycy się dogadali, żeby nie przegrać za wysoko, bo by mieli problemy w kraju
Niestety znów tylko końcówkę oglądałem Krzyżu, racja, sędzia się nie popisał. Brazylia grała o półkę wyżej niż w pierwszym spotkaniu, ale i tak do swojego poziomu o półkę za nisko.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
No tak jestem zadowolona że Brazylia wygrała aż 3 do 1 Chociaż sędzia to jakiś przymulony był;/ Jak tak mógł schrzanić swoją robotę... nie wiem ale moim zdaniem nie powinni mu pozwolić sędziować w kolejnych meczach bo on się w ogóle nie spisuje w tej roli...;/
W przypadku Korei Północnej stwierdzenie "grupa śmierci" nabiera nowego znaczenia.
Szkoda ich, pewnie trafią do jakichś obozów pracy, bo drugi mecz w plecy. Portugalia właśnie trafiła na 1:0.