Nie jesteś zalogowany.
No raczej bez niespodzianek.
Ty dulowaty userze!
Przynajmniej najgorsze kołtuństwo nie wygrało
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2010-06-20 20:45:37)
Szkoda, że Kaczyński wszedł a miałem nadzieje tycią, tak czy inaczej Komorowski miałby wygraną w kieszeni nawet gdyby musiał walczyć z Napieralskim już elektorat PiS by się o to postarał przynajmniej tak myślę... Wyniki chyba nikogo nie zaskoczyły...
Liczyłem, że JKM będzie miał choć te 5%. Ale widocznie internet nie jest tak potężnym medium.
A co ma do tego internet? Wbrew pozorom większość użytkowników internetu widzi trochę więcej, niż tylko siebie i dlatego trzyma się od pana JKM z daleka
To, że TVN i TVP pokazywały na okrągło "bandę czworga".
Ostatnio edytowany przez lipa3000 (2010-06-20 20:24:16)
A co ma do tego internet? Wbrew pozorom większość użytkowników internetu widzi trochę więcej, niż tylko siebie i dlatego trzyma się od pana JKM z daleka
Poczekajcie aż Napieralski poprze kandydaturę Kaczyńskiego - i będzie powtórka z rozrywki.
a to, ze JKM nie prowadził kampanii jako takiej medialnej. A media boją się go samego prezentować.
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2010-06-20 20:24:10)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Szkoda, że Kaczyński wszedł a miałem nadzieje tycią, tak czy inaczej Komorowski miałby wygraną w kieszeni nawet gdyby musiał walczyć z Napieralskim już elektorat PiS by się o to postarał przynajmniej tak myślę... Wyniki chyba nikogo nie zaskoczyły...
Nie byłabym taka pewna... Elektorat PiS pod tym względem jest bardzo "lewicowy" - wszystkich nie lubi po równo
Ty dulowaty userze!
Szkoda, że Kaczyński nie wygrał choć według sondażu to tylko 5 procent różnicy więc jeszcze wszystko możliwe.
Szkoda, że Kaczyński nie wygrał choć według sondażu to tylko 5 procent różnicy więc jeszcze wszystko możliwe.
fakt wielka szkoda.
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Komorowski ma raczej wygraną w kieszeni. Nawet, jeśli lewica oficjalnie go nie poprze, to większość elektoratu Napieralskiego zagłosuje po prostu przeciwko Kaczyńskiemu.
Fakt, może jeszcze przegrać większą różnicą.
To było pewne od samego początku. Kto by w drugiej turze nie wygrał, nic się nie zmieni, będzie to samo bagno. Na drugą turę nie idę, bo i po co?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Moment, czego wy oczekujecie od prezydenta? Że będzie wyręczał premiera w jego obowiązkach? Że będzie reformował Polskę? U nas nie ma systemu prezydenckiego, a on sam pełni rolę głównie dekoracyjną.
Ale prawo weta to ta dekoracja ma, nie?
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
I w pierwszej i w drugiej Kaczyński jednak.
Mniejsze zło, że tak powiem.
A prawem weta wprowadzi jakąś reformę w tym kraju? Weto można odrzucić, tak? I wtedy prezydent podpisuje ustawę, nie?
Aurius, może do tego by nie torpedował dobrych pomysłów, które wymagają poparcia głowy państwa, tym samym przedłużając całą sprawę, a tych zdupczonych nie przepuszczał? BTW, ani Komorowski, ani Kaczyński dekoracyjni z lica nie są, może na okładkę Polityki się nadają.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Przy obecnym składzie sejmu weta nie można odrzucić. Weto = PiS przeciw, czyli trzeba głosów PSL i lewicy, a PO z SLD mają raczej rozbieżne programy. Za prezydentury Lecha PO kilka ustaw właśnie tak przegrała.