Nie jesteś zalogowany.
JKM a druga tura komor ;]
Ot chocby katecheci sa i w paru innych miejscach tez podatki w te strone ida. Niestety, bo nie tak to powinno wygladac, a poza tym to niech tam robia co chca, byle to nie mnie okradali ;-) A poki co niestety troche to tak wyglada. Jesli pytanie bylo do mnie - Napieralski.
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Komorowski w obu turach.
Ty dulowaty userze!
Ja osobiści wybierając między Komorowskim a Kaczyńskim opowiadam się za Kaczyńskim.
W pierwszej turze mój głos powędruje do JKM.
Korwin Mikke jest zdecydowanie jedynym prawicowym kandydatem w tych wyborach (podobnie jak w większości wyborów). Prócz kwestii reformy służby zdrowia w pozostałych aspektach wyrażam podobne do niego poglądy, niestety jego ekscentryczny styl bycia nie pozwala mu na osiągnięcie dobrych wyników.
Dobrych wyników nie pozwalają mu zdobyć jego poglądy. Osoby z takimi skrajnymi poglądami zawsze mają poparcie niewiele odbiegające od błędu statystycznego.
Napieralski albo Olechowski. Sam nie wiem ^ Tylko oni mnie nie denerwuja w tej kampanii
Korwin u nas trzyma się mocno. Trzeba pogadać z jakimś partyjniakiem, żeby zorganizować zlot ANSI WiP
Czyli będziesz się utożsamiał z tym, kto wygra? To znaczy nie będzie przeszkadzał ci jego sposób rządzenia.
Kandydaci jednak mają różnice w programach i podejściu do prezydentury, więc każdy może wskazać jednego, z którym zgadza się najbardziej
A ja zagłosował bym na Pawlaka. Zagłosował bym gdybym był u siebie a tu nie chciało mi się formalności załatwiać.
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
krzykr napisał:A tak z innej beczki za 24 godziny cisza wyborcza ostatnia szansa na wypowiedzenie się.
Na kogo zagłosujesz za tydzień?JKM.
Same here.
Zapomniałem dodać, że jeśli JKM nie przejdzie, drugą turę najprawdopodobniej zbojkotuję.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2010-06-17 23:17:49)
JKM, szkoda, że tylko w I turze... W drugiej ktokolwiek byle nie Kaczyński.
Ostatnio edytowany przez Cain (2010-06-17 22:37:48)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Sądzę, że Kaczyński tych wyborów nie wygra, ale w II turze będzie na pewno.
I ja na JKM albo na Olechowskiego. Jeśli przedwybory Ansi by się sprawdziły i w wyborach, to by właśnie wyłoniły Korwina, ale powątpiewał, by zdobył nawet marne dwuprocentowe poparcie.
Ostatnio edytowany przez arystar (2010-06-18 08:09:14)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ja osobiście poprę Olechowskiego, albo Lepera (pierwszy bardziej mi odpowiada). Druga tura, zależnie kto będzie, ale na pewno nie Kaczyński (2 lata premiera wystarczą).
JKM ma za bardzo w głowie "nasrane".
Olałem pierwszą turę, bo wiedziałem, że tak się to skończy. Pozostaje czekać na drugą turę i iść zagłosować na matołka lubiącego zupę swojej żony (głosować dwa razy na niego to byłoby za dużo).