Nie jesteś zalogowany.
Szwajcaria z grupy wyjdzie. Pytanie tylko, czy z miejsca pierwszego, czy drugiego. Żeby nie wyjść musiałaby teraz zremisować jeden mecz, a drugi przegrać, a raczej się na to nie zanosi.
W sumie Hiszpanie mieli cholernego pecha, tyle pięknych akcji i żadna niewykończona, no odrobiny szczescia zabraklo. Dla odmiany te same szczescie usmiechnelo sie do Szwajcarow. I nie oszukujmy sie przy tej grze szwajcarzy nie wyjda z grupy, za malo polotu w grze maja.
Jak staropolskie przysłowie mówi - "szczęście sprzyja lepszym". Podpisuję się pod tym, co inni już pisali. Mecz bardzo dobry, jak nie najlepszy na tym mundialu.
Mecz RPA - Urugwaj wg mnie zakończy się remisem, i na razie na to się zapowiada.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Gol dla Urugwaju! xD
Świetnie Forlan. Póki co Urugwaj raczej kontroluje grę i myślę, że luźno wygra. Moim zdaniem wpadnie jeszcze jedna bramka i spotkanie skończy się 2:0.
"Skazany na zajebistość"
RPA może się jeszcze odegrać xP
Wszystko może się stać xD
Edit: Czerwoną kartkę dał Oo
Edit2: No to będzie tak jak Zjadacz mówił xD
To RPA już wyleciało z turnieju, bo bramkarz nie zagra w kolejnym spotkaniu
Forlan pierwszym zawodnikiem, który ma 2 bramki na koncie w tym mundialu. A kartka... no cóż, Khune nie można odmówić serca, ale przesadził.
...
No, imo ta kartka to przesada, a karny, jak kto patrzy, imo jakoś go tam super nie uszkodził, tylko ten Urugwajczyk zahaczył o jego, nie specjalnie wystawioną nogę.
Btw, scena wychodzących ze stadionu zawiedzionych kibiców bezcenna xD
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-16 22:14:19)
Niech na znak protestu zabiorą ze sobą wuwuzele
Weź..
Ile tych kibiców się zebrało w takie zimno xD
A te trąby są wkurzajace xd
Edit: Jest trzeci gol! xD
Yuki-chan, to nie shoutbox (tak, Lil, czytałem raport, Twój tekst ). Jeszcze jeden post pod postem i dostaniesz żółtą kartkę.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
No to będzie tak jak Zjadacz mówił xD
Cieszę się niezmiernie, że nie trafiłem z wynikiem
No, imo ta kartka to przesada, a karny, jak kto patrzy, imo jakoś go tam super nie uszkodził, tylko ten Urugwajczyk zahaczył o jego, nie specjalnie wystawioną nogę.
Karny słuszny, bo go zahaczył tą nogą. A kartka słuszna, bo była stuprocentowa sytuacja bramkowa. Wyobraź sobie, że bramer dostaje żółtą, a Forlan nie trafia - wtedy Urugwaj jest wybitnie stratny.
Edit: Q mnie wyprzedził o minutę, ale i tak przeczyściłem.
"Skazany na zajebistość"
Dobrze, dobrze..
Postanawiam poprawę ^^
Nie chcę żółtej kartki xD
Eh, nie dane mi bylo niestety ogladac, ale Higuain strzelil dzis 3 bramki przeciwko Korei.
Patrze na wynik i widze, ze Aguero nie gra, a ja strasznie nie rozumiem dlaczego... Kun Aguero chyba pokutuje ze wzgledu na zwiazek z corka Maradony i przez to dostaje po dupie, a ten pilkarz to przeciez megageniusz ;o Albo za duzo ploteczek i po prostu on srednio Maradonie pasuje do koncepcji, albo jest jakies inne wyjasnienie. Uprzedzam z gory, ze w to, ze sa po prostu lepsi od niego nie wierze A juz na pewno nie uwierze, ze lepszym od niego jest Tevez, ktory nie tylko ma twarz idioty, ale czesto tak wlasnie gra, bezmyslnie Tu kolejna moja teoria - moze dlatego sie tak dobrze dogaduja z maradona... Ale obiektywny nie jestem, to prawda
Dzis mecz Meksyku, ehh, u mnie juz emocje sie zaczynaja ^^ Viva la Mexico! Blagam, trzymajcie kciuki razem ze mna ;-)
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Kurde..
A ja niestety przegapie znaczną część meczu..
Mam nadzieję, że zdążę przynajmiej na końcówkę xd
Liczę, że będziecie relacjonować meczyk xD
Zdążyłam na drugą połowę..
Ale jak mi brat relacjonuje, to mnie sporo ominęło xd
@ 2:1
Jacy Grecy uradowani xD
@ Grecy wygrali..
Myślałam, że będzie ten remis..
Ostatnio edytowany przez Yuuki-chan (2010-06-17 17:56:02)
Viva la Mexico! Blagam, trzymajcie kciuki razem ze mna ;-)
Ja Francji sukcesu nie wróżę, więc "masz mój miecz".
...
Cud by się musiał zdarzyć żeby Francja nie wyszła z grupy.
Kibice jacy wystrojeni xD