Nie jesteś zalogowany.
Miałeś swoją kontrę Jeszcze Hiszpania nie wyjdzie z grupy
O!
Szwajcaria strzeliła! xD
Tia, miałem...
...
Jak w poprzeczkę piłka uderzyła xd
Edit: Jakie "oblężenie" bramki Hiszpańskiej xD
Edit 2: I Hiszpania przegrała..
A tak ją zachwalali..
Pierwsza większa niespodzianka mundialu ;]
Eh, masakra
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Piłka nożna jest niesprawiedliwa. ;(
...
Rewelacja!
Piłka nożna jest niesprawiedliwa. ;(
Jak i całe życie.
Ostatnio edytowany przez dulu (2010-06-16 17:55:54)
Hahaha, coś pięknego Na razie dla mnie najlepszy mecz, bo i najbardziej go przeżywałem. Cieszę się niezmiernie, że prawdziwi faceci ze Szwajcarii utarli nosa aroganckim ładnym chłopcom z Hiszpanii. Jednak Ottmar udowadnia, że trenerem jest nieprzeciętnym. Świetnie ustawił drużynę, a szczególnie obronę, co dało piękny efekt. W drużynie Szwajcarów szczególnie podobał mi się Lichsteiner - mam nadzieję, że Juventus go kupi na prawą obronę, bo są takie plany.
BTW: Tego palanta Jońcę, który komentował ten mecz, najchętniej bym strzelił w papę - takiej stronniczości jeszcze chyba nie widziałem.
"Skazany na zajebistość"
Haha, świat się kończy. I dobrze im tak, chodź byłem za nimi xP
Ostatnio edytowany przez Harz (2010-06-16 18:00:41)
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
No w końcu emocje!
Dobry mecz Chile z Hondurasem, a teraz Szwajcaria.
A miałem dać tysiączka na Hiszpanów... wylatująca wtyczka z monitora mnie uratowała. Potraktowałem to jako zły znak i nie postawiłem.
Teraz Chile oby 1 punkcik z Hiszpanią i do domu
Howardzik też musiał się popisać. 5 minut? Niby skąd?
Ostatni meczyk dzisiaj też powinien dostarczyć sporo emocji. Co za dzień
No ten Webb, w ogóle skąd te 5 minut znalazł. W tym meczu ewidentnie God był po stronie Szwajcarii xd
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Ciekawe jak to będzie dziś z RPA i Urugwajem..
Słysząc różne komentarze to RPA i Urugwaj są podobno na słabym poziomie xd
Słabym czy nie, w tej grupie sytuacja jest w zasadzie na zerze, a obie drużyny wiedzą, że samymi remisami się dalej nie zajdzie, więc przeczuwam bardziej otwartą grę. A kibicuję oczywiście Urugwajowi.
"Skazany na zajebistość"
Szwajcaria, tyle wygrać.
Jeszcze ni z d**y pięć minut dali matadorom, żeby wyrównali. Na szczęście byk ich wykastrował swoim rogiem.
Chyba jeden z najlepszych meczów mistrzostw póki co. Co prawda pomyliłem się w typowaniu, ale wcale mi to nie przeszkadza, jest wesoło.
Prawdziwym odkryciem mundialu jest dla mnie jak na razie Jacek Jońca. Jako jedyny rozumie mowę wuwuzeli...
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Urugwaj ma ciekawy sklad, w ogole Meksyk ma ciezka sytuacje, do tej pory bylem pewien, ze ten team awansuje i mam nieco stresa, bo strasznie trzymam za nich kciuki. Wiec mnie by dzis wieczorem to remis satysfakcjonowal najbardziej tak naprawde.
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Ej, już nie mogę się doczekać tego meczu xD
Mogliby już zacząć xd
W sumie Hiszpanie mieli cholernego pecha, tyle pięknych akcji i żadna niewykończona, no odrobiny szczescia zabraklo. Dla odmiany te same szczescie usmiechnelo sie do Szwajcarow. I nie oszukujmy sie przy tej grze szwajcarzy nie wyjda z grupy, za malo polotu w grze maja.
Szwajcaria z grupy wyjdzie moim zdaniem... W piłce wygrywa ten, kto strzeli więcej bramek, a nie ten, kto gra piękniejszą piłkę.
Bardzo się ciesze, że ta wywyższana Hiszpania przegrała. Hiszpanii po meczu towarzyskim z Polską wyjątkowo nie trawię i to nie ze względu na wynik...