Nie jesteś zalogowany.
Sidorf napisał:Trio Veron - Batistuta - Crespo wymiatałoby wszystko ;]
Nie zapominaj o Claudio Lopezie
Nie zapomniałem. Ale kwartet nie brzmi tak fajnie jak trio
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Holandia - Dania: cholernie nudny mecz, nie tego się spodziewałem po Oranje. Dania nie zasłużyła na porażkę.
Liczę chociaż na to, że samuraje coś pokażą (mimo że nie wiadomo dlaczego, w pierwszym składzie nie zagra jeden z najbardziej obiecujących ostatnio zawodników, Shinji Okazaki). Z Anglią pokazali się z całkiem dobrej strony (strzelili trzy bramki i... przegrali 1-2 :p), z Kamerunem powinni sobie bez problemu poradzić.
Ostatnio edytowany przez Rozczochrany (2010-06-14 16:02:11)
Nie wiedziałem, że Japończycy mają kogoś takiego jak Daisuke Matsui - koleś naprawdę robi swoje. Ciekawi mnie, co pokaże w drugiej połowie.
trzymam kciuki
Z tego mundialu zapamiętam tylko jedno...
I wygrana Japonii xD
yatta 3 punkty sa:)
W drugiej połowie już tak Japonia nie grała, ale liczy się wynik. Jeśli jakimś cudem udałoby im się zremisować z Holandią, to może coś z tego jeszcze będzie.
fakt! mimo wygranej 2:0 Holandii to nie grali tak jak zawsze ,a Dania nic nie pokazala.Teraz trzeba czekac do soboty i modlic sie przynajmniej remis:) Wygrana doda morale Japończykom wiec kto wie
Kamerun jeszcze gorzej się zaprezentował niż na ostatnim PNA.
Kiepskie widowisko, ale z przebiegu meczu Japonia zasłużenie wygrała.
Dobiło mnie jak "świeży" Kameruńczyk przegrał biegowo z zawodnikiem japońskim co miał 5 czy nawet 7km w nogach.
Holandia też nie zachwyciła, ale myślę, że zajmą pierwsze miejsce w grupie, a o drugie powalczy Dania z Japonią.
Oby Paragwaj pokonał dzisiaj te padliniarskie makarony!
Ostatnio edytowany przez smoqqq (2010-06-14 18:07:02)
Dania nic nie pokazała ! a Kamerun ma jeszcze szanse!
Boshe..
Jaki to był nudny mecz..
Jedna z ciekawszych scenek, to jak Japończyk strzelił gola i końcówka też była całkiem..
No ale dziś grają Włochy-Paragwaj, ciekawe jak to będzie xD
Wygrać z Holendrami nie da rady, remis natomiast, jak mówisz, Hyuga, podniósłby im morale. Wtedy śmiało mogliby myśleć o wyjściu z grupy.
Przed nami jeszcze Włochy z Paragwajem. Boję się trochę o makaroniarzy, te dziwne powołania do kadry przez trenera, np. Gattuso - piłkarz świetny, no ale nie w tym sezonie.
Ostatnio edytowany przez dulu (2010-06-14 18:11:39)
Oby Paragwaj pokonał dzisiaj te padliniarskie makarony!
"Te padliniarskie makarony" to obecni mistrzowie świata, synek. Kadra w tym roku wyjątkowo słaba, ale myślę, że i tak będą pierwsi w grupie.
Swoją drogą podobał mi się wczorajszy komentarz w czasie Niemcy-Australia:
"Klose starał się przyspieszyć w miejscu"
"Skazany na zajebistość"
Brawo Paragwaj!!! Też nie trawię Włochów ^^
Jakoś im nie idzie jak do tej pory. 1 : 0 dla Paragwaju i mam nadzieję, że będzie więcej
Z tego mundialu zapamiętam tylko jedno...
Pokaż spoiler
No to jakaś zmora tego mundialu...
Włosi jak na razie przegrywają, mam nadzieje, że jednak pokażą nam jakieś bramki w tym meczu jeszcze.
Co do aktualnych meczów, to Niemcy jak dotychczas wg mnie grali najciekawiej, mimo, że głownie niemiecka reprezentacje postrzega się jako nudną, ale sprawna maszynkę. Pewnie to, że wiek reprezentantów Niemiec jest stosunkowo niski w porównaniu do lat wcześniejszych.
Aktualizacja. Włochy - Paragwaj 1:1
No i remis. Prawdę mówiąc, Włosi grali tak niedokładnie jak reprezentacja RP
Ostatnio edytowany przez Maniack (2010-06-14 22:25:20)
Szkoda, że Włosi zremisowali. Cholera, powinni wygrać. Takie uroki futbolu.