Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Zadna wiadomosc do mnie nie trafila, a ty mnie zlales cieplym moczem gdy ja wypytywalem o nagrode.
Zreszta mnie zastanawia jak masz zamiar odzyskac cos na poczcie, zwlaszcza gdy zostalo to wyslane listem zwyklym?
Zadna wiadomosc do mnie nie trafila, a ty mnie zlales cieplym moczem gdy ja wypytywalem o nagrode.
Zreszta mnie zastanawia jak masz zamiar odzyskac cos na poczcie, zwlaszcza gdy zostalo to wyslane listem zwyklym?
No popełniłem błąd, że wysłałem zwykłym i już nigdy nim nie wyśle, a możliwość niestety nie ma odzyskania ich.
Niemniej, dokładnie pamiętam, że umawialiśmy się, że miało dojść do końca tygodnia a jeśli nie dojdzie to miałeś mi powiedzieć (sam się jeszcze dopytywałem ale nie odpisałeś). Bo gdybym wiedział, to coś by się wymyśliło w zamian (niech już bym stracił, aby nie było, żę nie wysyłam jak wysyłam...)
Zresztą jak widzę będę musiał brać świstek każdej wysyłki na wszelki wypadek i jak coś to będę pokazywał skany...
(sam się jeszcze dopytywałem ale nie odpisałeś).
Jak już pisałem, żadna Twoja wiadomosc do mnie nie doszla, co tez znaczy ze skoro nie odpisalem - nie dostalem wiadomosci.
Nastepnym razem wysylaj priorytetem/poleconym.
Zazwyczaj jest to tak, ze organizator ma sie starac zeby nagroda doszla do zwyciezcy, i nie ma mu byc szkoda kasy (tak jak to bylo w tym przypadku) na doplacenie 1-3 zl zeby wyslac to jako priorytet.
Udzialu nie wezme, albowiem ci nie ufam po tej manianie, a czasu szkoda by grac z ludzmi przy ktorej nie ma ani troche wyzwania.
Udzialu nie wezme, albowiem ci nie ufam po tej manianie, a czasu szkoda by grac z ludzmi przy ktorej nie ma ani troche wyzwania.
Yo Shinuty i geassy.
VanDarkholme, specialnie sie zarejestrowalem zeby odpowiedziec na tego posta;)
Wlasnie wczoraj postraszyli mnie tobą ze zjadasz wszystkich na śniadanie w MB. Wpadaj na tego kulawego hamachi albo na priva pisz to zagramy. Bede probowal stawiac ci jakieś wyzwanie...
To polecam practice mode. Nieruchomy dummy to jedyny słuszny przeciwnik jakiego ci potrzeba na początek albo żeby się podszkolić i opanować podstawy.
Mówie serio, pozdro.
podstawy już opanowałem.
z kumplem który jest początkujący wygrywam cały czas, dzisiaj może wreszcie uda mi się 5 lvl bez continue przejść (wreszcie troche wolnego czasu w tej sesii)
więc teraz chciałbym dostać łomot od jak najsilniejszych graczy, żeby szybko mój skill podskoczył
co prawda ściągnąłem tą grę tydzień temu ale na xboxie360 w DoA i Soul Calibur jakiś czas grałem i mimo wszystko kilka przyzwyczajeń zostało.
I ja zagram.
Niestety muszę się wypisać z turnieju. (brak wyjaśnień zamierzony ;])
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Dobra nie ma sensu czekać miesiąc jeszcze na turniej wormów. Pisze się ktoś na sparing w przerwie między meczami?
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Strony Poprzednia 1 2