Nie jesteś zalogowany.
moje odczucie po pierwszym meczu jest takie, że chciałem aby Meksyk wygrał. Padł remis. Mimo wszystko mecz był ciekawy. Co do meczu Francji powinni wygrać 2-0, ale boje się że zakończą jak 8 lat temu. Wygra wg. mnie MS Hiszpania.
komu kibicuje? Hiszpanii oraz Japonii.
EDIT 2: A jeszcze jedna sprawa - jak wam się podobają te fantastyczne trąbki, tak charakterystyczny element afrykańskiego kibicowania?
Myślałem, że zdechnę. Ja rozumiem, że od czasu do czasu można sobie "potrąbić", ale nie cały czas.
Pierwszy mecz mi się podobał, nie kibicowałem żadnej z drużyn, więc wynik mnie nie interesował. Czekam na 2. mecz - Urugwaj vs Francja. Jestem za trójkolorowymi, mimo że ostatnio nie grają za dobrze. Urugwajowi kiedyś kibicowałem, jak grał jeszcze Alvaro Recoba, teraz to mi wszystko jedno.:P
Ostatnio edytowany przez dulu (2010-06-11 19:48:52)
Przez te trąbki było słychać, jakby gdzieś jakieś bąki latały :s Że ich się chciało tak 90min trąbić.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Holandię jako główny typ i USA jako czarnego konia :]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Szkoda meczu Francji i Urugwaju Dużo kartek, zero goli i dosyć nudne widowisko.(prawie^^)
Ostatnio edytowany przez JanuszQ (2010-06-11 22:27:14)
Niezły meczyk, a jeszcze lepsze sędziowanie. Bałem się, że może być powtórka z 2002, ale jak na razie nic na to nie wskazuje.
Urugwaj miał grać w piłkę, nie faulować. xD
No, to jeden kupon mi nie siadł, ale obstawiłem drugi - obydwa mecze zakończą się remisem. I trochę grosza na piwko i czipsy wpadło .
A wracając do meczu - dla mnie wynik fajny, bo choć lubię Meksyk, to jednak walczy on w tej grupie o drugie miejsce z Urugwajem moim zdaniem, a wolę jednak trochę bardziej tych drugich. No i przede wszystkim jak Urugwaj wyjdzie, to mi Krzyżu sześciopak kupuje
Hej, Amigo! Samo wyjście Urugwaju z grupy to za mało, wiesz o tym dobrze ;D.
Ostatnio edytowany przez Krzyżu (2010-06-11 22:32:32)
Jaram sie rzecz jasna i ja Mistrzostwami. Strasznie kibicuje Meksykowi, ze wzgledu tez na milosc jaka palam do tamtejszej muzyki, zainteresowanie Imperium Aztekow i generalnie pozytywny stosunek do naszych braci z Ameryki Polnocnej. Zaluje zatem wyniku, ale grali bardzo odwaznie, za to ogromny plus. Rzadko pewnie bedziemy ogladac takie mecze.
Komentarz... no coz, to rzeczywiscie dramat, do tej pory pan Szpakowski mnie zadziwia, a jego pamietne: Baros cofnal sie do przodu mnie nieustannie niszczy. A to jak przekreca nazwiska juz irytuje, choc bywaly i tu ciekawe momenty.
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
TVP mnie pozytywnie zaskoczyło że udostępniają wszystkie transmisje online na oficjalnej stronie, mecze oglądam w przerwach pomiędzy nauką ale na razie czułem się jakbym oglądał polską ekstraklase a nie mistrzostwa świata,
może jutro coś argentyna pokaże, mimo wszystko dla mnie są jednymi z faworytów, obok brazylii i hiszpanii, oby tylko niemcy nie wygrały!!
Jak dla mnie pierwszy mecz był sporo lepszy od drugiego.
Dzisiaj zobaczymy, na co stać Messiego i Rooneya. Moje typy: Korea Południowa - Grecja X, Argentyna - Nigeria 1, Anglia - USA X.
Ja typuje raczej: pierwszy 0:0, drugi 1:0, trzeci 1:1/1:2
1 - 1:0, 2 - 2:0, 3 - 3:0 :p
~Pablo Picasso
Dzisiaj zobaczymy, na co stać Messiego i Rooneya. Moje typy: Korea Południowa - Grecja X, Argentyna - Nigeria 1, Anglia - USA X.
Dokladnie tak samo mysle. Ach, ale bym w tym ostatnim meczu chcial zobaczyc zwyciestwo Stanow... :) Nie podoba mi sie pilka jaka graja Anglicy, ale ogladanie Argentyny to moze byc cos pieknego. A forma w jakiej byl Aguero to jest jakas miazga, dla mnie jest on faworytem do zdobycia krola strzelcow, chyba ze Hiszpania bedzie strzelac kaczyliard bramek, sa w stanie. I Murcia nie ma tu nic do rzeczy ;-)
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Mnie tam interesuje z tych trzech tylko Anglia. Oby wygrała. Grają siłowy futbol i walczą o każdy centymetr boiska. Poza tym ciekawi mnie jak zaprezentuje się as ManU, któremu życzę jak najlepiej.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Według mnie dzisiaj w meczu (Korea Południowa - Grecja) padnie remis, w meczu (Argentyna - Nigeria) pewnie wygra Argentyna, ale wolałbym, aby to była Nigeria, tzn im w tym meczu kibicuję, a w meczu (Anglia - USA) na pewno Anglia rozgromi USA.
Ostatnio edytowany przez Pisak (2010-06-12 12:28:43)
1:0 Korea FTW ^^
~Pablo Picasso
A to niespodzianka - Korea wygrała 2:0. W meczu Argentyny z Nigerią będzie 2:0 ^^. Anglicy muszą przegrać lub zremisować bo piwa nie dostanę xD
I już 1:0