Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
o a mi sie prawie 4 minuty zmieszczą xD
lol nieskompresowanego
hmm szukam w najlepszej możliwej jakości anime Okusama wa Joshikousei ^^ ja znajdywałem albo trupy albo cienkawej jakosci;P z góry thx;P
Kisiel napisał:Znajdźcie mi anime w QFHD a będziecie mieli największą możliwą jakość
Quad Full High Definition (QFHD, 3840x2160)
8.29 milionów pixeli obrazu, 1.4 gigabita na sekundę, oglądac to na jedynym dostępnym telewizorze plazmowym LCD 56' firmy Chi Mei Optoelectronics, TaiwanTo na dysku nie zmieściłbym nawet 30 sekundowego trailera xD.
No nie? A japońce już myślą o streamie
Pomyślcie jak by zajebiście by było anime obejrzeć w takiej jakości
Ostatnio edytowany przez Bestrariusz (2007-04-10 18:24:50)
Pomyślcie jak by zajebiście by było anime obejrzeć w takiej jakości
Nom.. na 14 calowym monochromatycznym monitorku [roftl]
Bestrariusz napisał:Pomyślcie jak by zajebiście by było anime obejrzeć w takiej jakości
Nom.. na 14 calowym monochromatycznym monitorku [roftl]
Albo na laptopie xD
dobra ponawiam prośbe bo przechodzi bez echa xD Okusama wa Joshikousei <---o to bym prosił xD
beal napisał:są dostępne jeszce dwa odcinki, ale narazie tylko przez torent http://beta.bt.anfo.pl/details.php?id=155 (wymaga rejestracji)
odcinki z polskim hardkiem? jak tak to prosze o poprawienie linku bo mi nie dziala
Tak Polski Hardek od ASG-A.
Działa Tylko trzeba najpierw się zarejestrować na http://beta.bt.anfo.pl/
Jeżeli dalej masz problem zastosuj się do tego:
Wyłącz proxy w przeglądarce (jeśli masz włączone) i do pliku HOSTS, który jest w katalogu:
"C:\WINDOWS\system32\drivers\etc", dopisz niżej podane linijki:
83.149.119.142 bt.anfo.pl
83.149.119.142 beta.bt.anfo.pl
Ostatnio edytowany przez beal (2007-04-10 22:42:44)
Dzis mi ta strona dziala
ale zywotnosc tego torrenta jest jak zywotnosc mojego pradziadka...;|
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
To ja poprosze o Card Captor Sakure w najlepszej możliwej jakości;P
Ja posiadam kilkanaście pierwszych odcinków (około 20) w jakości BDrip z dźwiękiem DTS. Na torrentach (chyba na www.nyaatorrents.org) można znaleść kompletną serie (ale waży bagatela 80 Gb z groszem ) Ewentualnie jak masz konto na Chomikuj.pl to możesz te moje odcinki sobie pobrać (moja nazwa to bydgoszczanin) . Pozdrawiam.
Przypiąłbym ci medal Topowego Górnika, ale że masz dobre chęci i w sumie fajny debiut na forum zrobiłeś, to ci odpuszczę
"Skazany na zajebistość"
Jakoś nie bardzo kumam o co chodzi z tym "Górnikiem"... Może dla tego, że jestem po wycieczce...
Chodzi mu o datę ostatniego posta
2007-04-11 15:07:35
Nick na ANSI: bobek784v2
No racja. Ale może ktoś przypadkowo tu jeszcze trafi tak jak ja ??
PS. Jestem początkującym jeśli chodzi o jakiekolwiek fora, więc jeśli popełnię jakiś błąd, to z góry przepraszam. Będę się uczył na błędach
na tym forum ludzie potrawią cię zjechać nawet za dobre chęci a moderatorzy często traktują cię jak przymusowy element forum więc nie zniechęcaj się jak cię coś takiego spotka.
(nie chodziło mi o konkretną wypowiedz)
Ostatnio edytowany przez skam123 (2010-06-09 23:38:46)
na tym forum ludzie potrawią cię zjechać nawet za dobre chęci a moderatorzy często traktują cię jak przymusowy element forum więc nie zniechęcaj się jak cię coś takiego spotka.
Zażartowałem sobie, człowieku. Ogarnij.
"Skazany na zajebistość"
Strony Poprzednia 1 2 3 4