Nie jesteś zalogowany.
Witajcie. Nie wiem czy wszyscy wiedza, ale założyłem własne forum o sportowym anime i mandze. Pewnie pytacie dlaczego? Dlatego, że brakowało mi miejsca w sieci gdzie pasjonaci tego gatunku anime mogli znaleźć swoje miejsce w polskim internecie. Początki były trudne. Ułożenie tematów. Zabawa w style. Grafika typu logo i wygląd forum nie były łatwym zadaniem. Wszystko musiało wyglądać profesjonalnie i estetycznie. Miałem wizje stworzenia dość sporego forum. Razem z kolega zaczęliśmy dodawać recenzje i teksty (w jak najlepszej jakości). To nam się udało! Forum ruszyło i prezentuje poziom jaki sobie wymarzyliśmy. Nadeszła kwestia rozreklamowania naszej strony. To było moje zajęcie. Wymieniłem się buttonami z wieloma serwisami o anime. Reklamowałem na anime.com.pl, nawet napisaliśmy recenzje Captain Tsubasa specjalnie na potrzeby dość popularnego bloga jakim jest Karawana.eu. Nawet wróciłem do przeszłości czyli wznowiłem projekt tłumaczenia gry Captain Tsubasa 2, a także uploaduje Giant Killing. Tyle pracy jednak nie przyłożyło się zbytnio na rozwój forum. Owszem statystyki odwiedzin wzrosły lecz liczba użytkowników już nie. Przyszłość forum jest nie pewna. Malo aktywnych użytkowników i forum rozwija się w wolnym tempie. A to prowadzi do zamknięcia Anime Sport. Miałem w planie zorganizować konkurs z nagrodami, ale dla tylu userów nie warto. Dlatego zostawiam sprawę istnienia mojego forum wam. Jeśli znajdują się tutaj fani sportowego anime zapraszam do rejestracji i bądźcie aktywni. Nie poprzestawajcie tylko na rejestracji. Zakładajcie tematy i piszczcie posty. Pomóżcie jeśli zależy wam na Anime Sport.
~akira5, propozycja, a nie lepiej podłączyć to pod forum ANSI i zacząć to forum rozwijać, żeby było więcej użytkowników?:D Obydwie strony by na większej liczbie userów zyskały
Podłączyć? W jaki sposób?
Ale tematy to mógłbyś lepiej nazywać. Zmieniam tytuł wątku.
"Skazany na zajebistość"
Moim zdaniem nazwałem dobrze temat. W dziale "Polec stronę" już jest watek o tym forum.
Więc po jakiego grzyba założyłeś nowy wątek? W takim razie ten zamykam.
"Skazany na zajebistość"