Nie jesteś zalogowany.
widzę że powoli ekipa się zbiera, ~Gela a chociaż na półtora dnia?
Ach życie płynie, a anime leci
Ciężko będzie z jednym dniem xD Dyżury mam xD Ale pomyślę, co da się zrobić
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
To tak Wujas Zgrzyt będzie aktualnie jestem w Polsce... i jestem po dwóch komuniach oraz powodzi w Kędzierzynie koźle. Więc zakończę pobyt w kraju zjazdem w DG. Z racji tego ze nie mam tu stałego łącza.. (a mobilny net się kupuje xD). Ale powracając do organizacji zjazdu. To tak.
Czas: 28 do 30 maja 2010(Dni Dąbrowy) od południa 28 do ranka 30 (nie trzeba przyjeżdżać na całe 2 i pół dnia)
Miejsce zbiórki: Dąbrowa Górnicza centrum ( nie wiem gdzie dokładnie z dworca musi mnie ktoś odebrać xD)
Jestem w stanie przyjechać z Gliwic do Katowic i tam się z kimś zabrać jak co podać dokładne dane dotyczące godziny itd.
Zapewnione atrakcje:
1) JA.. i doborowe towarzystwo.
2) Atrakcje związane z Dniami dąbrowy górniczej (o ile pogoda się nie zesra).
- Ogólnie ja liczę jedynie na Jamala i na to wraz z YARDEE DA SQUAD będzie Junior Stress lub Grubson @__@ -
3) Degustacja piwa oraz alkoholi wysoko procentowych.
- Zastrzegam osoby poniżej +18 nie spożyją przy mnie alkoholu, bo prędzej taką osobę opierdo.. + sam wypije jej %-
4) Myślałem nad grillem jak pogoda dopisze...
5) Ciekawe dyskusje.
6) Konkurs!!! Do wygrania gra na PS3 i Wódka.
Zapewniamy.
- Nocleg na max. 20 osób
- kaca
- kąpiel w mej zajebistości
- wodę pitną z kranu
- worki z piaskiem
- no i chyba bezpieczeństwo O_o
Co powinno się z sobą zabrać
- SKARPETY!!!! nie muszę chyba tłumaczyć po co?
- W razie czego jakiś ciuch na zmianę.
- swą dupę... (i nie mówię tu o dziewczynie, ale po na myślę też ujdzie)
- kasa... temat drażliwy... weź ile możesz... do piwa jak co dołożę... ale uprzedzam nie dostałem zwrotu więc sam wiele nie mam.
To chyba tyle... =_= więcej pierdół nie pamiętam.
To do kolejnego kontaktu.
Te urodziny są z 28 na 29, a i może się przeciągną do 30 więc sorry, ale na bank mnie nie będzie. W trakcie sesji mógłby się jakiś zlot zmontować bo wtedy jest duużo czasu
Zmiana planów. Impreza odwołana więc się pojawię.
No super To ekipa nam rośnie Ja wygospodarowałam jeden dzień Więc też się zjawię Dajcie znać kto się zbiera z centrum Katowic na PW To się zabiorę z nim
Jak się uda to wezmę kogoś jeszcze
ja bede jechal z gliwic wlasnym autem zabiore cie zgrzyt. w piatek po poludniu po robocie mojej wyjedziemy jeszcze sie zgadamy 507 611 075 zadzwon w czwartek ok 21 to sie umowimy na ktoro i gdzie. jezeli nikt z swietochlowic nie jedzie ani z bytomia i innych miast to lecimy autostrado.
Spotkamy się na centrum Dąbrowy Górniczej. Najlepiej na pp, które znajduje się, kawałek za Pałacem Kultury
726890907 to mój numer, w razie problemów zadzwonicie,
a to numer ni-san 791979190
Jeśli nie macie nic przeciwko to ja chętnie wpadne z tym że dopiero w sobotę ok 17.Tylko zastanawiam sie jak ja was tam znajdę?
Robson zapisz sobie numery z posta powyżej, napewno wyjdą po Ciebie jakby co
OKey, okey, A teraz ładnie proszę pod moim postem napisać kto się zjawi na tym zjeździe.
Wiem, że wcześniej już pisaliście, ale teraz takie 100% obecności, szkoda że ~yoshimori nie będzie ;(
Więc kto będzie pisze i jeszcze jedno. Wszyscy numery telefonów niech napiszą mi na gadu 16136565.
Jak ktoś nie napiszę, to prawdopodobne będzie, że trochę sobie utrudni życie
Więc kto będzie pisze i jeszcze jedno. Wszyscy numery telefonów niech napiszą mi na gadu 16136565.
Jak ktoś nie napiszę, to prawdopodobne będzie, że trochę sobie utrudni życie
Teraz pojawia się pytanie czy nie utrudni sobie życia dając Ci swój numer... jest osoba (na tym zlocie nieobecna), która mogła by coś więcej o tym powiedzieć . Ja się dogadam ze Zgrzytem i Tutlą, a reszta się jakoś sama ułoży.
Mnie niestety prawdopodobnie nie będzie...Miałam wypadek. Wczoraj szpital, dziś jestem w gipsie...
;( uziemiona na minimum 2 tygodnie.
Ja będe w sobotę ok 17
Ludzie to tak Tutla bezie dopiero w sobotę ok. 12.00 związku z tym że w piątek ma od zajoba pracy.... ale będzie....
Ja w DG będę w piątek miedzy 16:30-17.00 w Dąbrowie Barti też coś koło tego jako ze komórka ma zaliczyła kaput <kto ma ładowarkę do Noki?> A razem z Bartim w Dąbrowie się nie odnajdziemy musi ktoś nas odebrać ^.^ A i to nie prośba... MUSI KTOŚ NAS ODEBRAĆ.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-05-27 21:45:28)
od 16.45 do około 17.10 czekam na dworcu pkp na osoby, potem około 10 minut pod pałacem kultury, przy fontannie.
Jakby kto się zgubił dzwonić, do mnie lub do ni-san ;D
To ja wypowiem się na temat zlotu...
Przyjechałem, oblukałem, skonsumowałem no i coś od siebie do miski oddałem xD a burdelu nie posprzątałem.
Najpierw podziękuje Davidowi za użyczenie mieszkania oraz lodówki. No i za cierpliwość.
Ogólnie impreza spoko(a miał być chyba zjazd? o anime to łącznie przegadałem może z 1h)... ale ekspresowe tempo skończyło się dla mnie modlitwą przy misce...
Jedne do czego mogę się przyczepić to... to że rozkręciło się dopiero w sobotę. Jak byśmy z Bartim wiedzieli to w sobotę byśmy się zjawili.
Aaaa i następnym razem nie zaczynam dnia od piwa by skończyć na wódce X_X <mój zgermanizowany żołądek się buntuje>
BTW. K**WA! Zostawiłem szklankę i zupkę chińską u Davida.... >.>
Ja tylko dodam "Przepraszam.", za to, że byłem troszkę nieznośny między 22, a 3 rano...:p
Ostatnio edytowany przez Barti (2010-05-30 14:34:06)
No to widzę się wam udała imprezka... Ciekawe czy ktoś wypił za moje zdrowie xD Bo ja zagipsowana leżę i nie mogę się ruszać;/
By KKnD
Mi browary znikły, ino gdzieś se poszedłem(czytaj na miasto)...
Chłopaki wódkę jechali, więc niech się pochwalą
Odkąd moja siostra się zabrała za organizacje, to...
Trochę smutno, bo dalej ranking ilości dziewczyn z ANSI to, proszę o uwagę:
0...
Gheez, jak to poprzednicy robili, że były?
a) Sklep
b) Plener
c) Domówka
Prowadzą do gej-party?
Do obchlejtusów:
Perfect fajnie grał
Do: ~Gela19
Jak chcesz, mogę odwiedzić :PP
Wrażenia po moim pierwszym zlocie jak najbardziej pozytywne Na następnym tez pewnie sie pojawie