Nie jesteś zalogowany.
Musiałem koleżance fotę wrzucić, jak miałem sześć lat, więc dam i tu. That's the gangsta, bitches!
ale słodko wyglądałeś :]
Nuda w domu
I warkoczyki, których już nie mam
bo skróciłam włosy
Ach życie płynie, a anime leci
Sweet focia by moja siostra ><
Potwierdzenie, że jest dzisiejsza i co robiłem przed kompem można łatwo wydedukować
1) Ręka na brzuszku = pyszny i syty niedzielny obiadek
2) Kto zgadnie jaką przeglądam stronkę po tej pikselówie z monitora?
3) Cieszcie się, że nie uchwyciła twarzy, popsuło by to wszystko xD
4) Kto ma bardziej seksi owłosione nogi :O?
Ogólnie zdjątko robione nokią 5220, więc sux :/
2) Kto zgadnie jaką przeglądam stronkę po tej pikselówie z monitora?
http://www.nyaatorrents.org/ ? Bo tak mi to wygląda ^^
ghostpl22 napisał:2) Kto zgadnie jaką przeglądam stronkę po tej pikselówie z monitora?
http://www.nyaatorrents.org/ ? Bo tak mi to wygląda ^^
Pim-pom, wygrał pan wycieczkę dookoła własnej miejscowości Oczywiście na piechotę ;]
Masz długie jasne włosy, czy to wciąż pies? ^^
Dudi, cherubinku, pora cie przerobić na dredziarza:P Może w ten piątek?
Dla mnie bomba!
Pół życia chciałem mieć takie włoski jak DUDi. Za ChRL nie przerobiłbym ich na dredy. Niestety, nie mam. Wygląd obecny - prawie bez zmian w stosunku do stanu, jaki był w czasie, gdy wrzucałem zdjęcia (dość dawno temu, ale jak mówiłem, dojrzewanie mnie się nie ima). Doszły okulary co prawda, ale nie mam aż tak aktualnych zdjęć.
Początek obecnego roku akademickiego:
Sylwester:
Tu już musiałem być tak zaprawiony, że myślałem, że nie zmieszczę się w obiektywie, albo, co o wiele bardziej prawdopodobne, chciałem przytulić się do tej brunetki.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Masz długie jasne włosy, czy to wciąż pies? ^^
Jak to zdjęcie robiłem miałem długie teraz zgoliłem się na rekruta...
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
"Jawna prowokacja i spam ;)"
"Skazany na zajebistość"