Nie jesteś zalogowany.
Taak, duże są, nie? Ja nie zmienię na większy, bo wersja 100x100 zginęła w przeróbkach, a na necie nie mogę się doszukać
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ajajaj, jak myślałem, przeszła ustawa awatarowa.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
@Quithe
A czego używałeś do szukania?
Setki
http://www.pwsforums.com/image.php?u=45 … 1170200036
http://www.diary.ru/userdir/7/1/4/1/714116/31068408.jpg
Jak chcesz jeszcze mniejsze zobacz tutaj
http://www.tineye.com/search/d368df34d7 … 1a7b27f75c
Tomeis, wujka Google i kilku stron a avkami, które wyrzucił. Dzięki za linki, se zmienię teraz
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dziwnie duże teraz są/będą ;]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
W sam raz
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
No teraz faktycznie wydają się duże , pewnie kwestia przyzwyczajenia.
Ajajaj, jak myślałem, przeszła ustawa awatarowa.
Trza by było jaką komisję powołać, coby mogła to ogarnąć i wyjaśnić. Tak w zasadzie, skoro operacja się udała, a pacjent nie żyje, to co będzie z moim imageboardem?
arystar napisał:Ajajaj, jak myślałem, przeszła ustawa awatarowa.
Tak w zasadzie, skoro operacja się udała, a pacjent nie żyje, to co będzie z moim imageboardem?
Kolega powyżej dobrze pisze, ja jestem za.
Dobra, jajca na bok, bo do świąt jeszcze trochę zostało. Ci, co regularnie odwiedzają joemonstera już pewnie to widzieli, a Ci co nie, to niech sobie zobaczą: http://vimeo.com/10305194. Taki mały i ciekawy reportażyk o Japonii, z punktu widzenia żółtka z dystansem. Najbardziej w nim rozwaliło mnie to, że w zasadzie na każdy jakiś jeden głupi epek, jakiegoś głupiego ecchi-pantsu-majtko-szoła przypada jeden żółty "kamikaze", który porywa się na życie. Przykra sprawa, że ich postęp cywilizacyjny pochłania niemałą liczbę ofiar. Całe szczęście, że tu jest Polska i tu się pije, i więcej nam do szczęścia nie trzeba.
Jakby czasem ktoś wyskoczył z tekstem, żeby coś takiego zrobić na temat Polski. Nie trzeba, już jest: http://www.youtube.com/watch?v=rkv-jUM7qcs.
Głupi ten reportaż bo to zwykłe wyśmiewanie się ze zwyczajów innego kraju.
Mi też się wiele rzeczy u Japończyków nie podoba, ale aż tak bym się nie czepiał.
Tak jak mi wolno wyśmiewać się z Polski (a jest z czego - polityka, pkp, drogi i n innych tematów, gdzie n należy do N), tak Japończykowi wolno nabijać się z własnego narodu.
Zresztą gdzie tu wyśmiewanie? Większość filmu to suche fakty.
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2010-03-27 21:30:13)
Jaki dwugodzinny film można obejrzeć w 20 min ???
Percy Jackson... i kupa gówna
Na początku roku widziałem trailer, pomyślałem sobie - może dialogi nie będą jednak tak beznadziejne, a skoro pokazali dość ciekawe "moce", to będę miał rekompensatę w efektach.
Pomyliłem się !!! Co za debil umieszcza, niemal całą, finałową walkę i najlepsze efekty w trailerze ??? Może inaczej, czy można umieścić cały film w trailerze???... Widać jednak można.
Na dodatek strasznie mi przypominał Zmierzch Tytanów, ten stary oczywiście, ciekawi mnie tylko o czym będzie ten z który wchodzi w przyszły piątek.
Zdecydowanie nie polecam!!!! filmu, ostatni raz zawiodłem się tak na Alexandrze, no i tam na dodatek zabuliłem za bilet
arystar napisał:Ajajaj, jak myślałem, przeszła ustawa awatarowa.
Trza by było jaką komisję powołać, coby mogła to ogarnąć i wyjaśnić.
To jeszcze żadna nie została powołana? Toż to, kur.., skandal! Jeśli ktoś coś komuś dał - komisje powoływane są w mgnieniu oka, a tu taka poważna sprawa... Źle się dzieje w państwie duńskim.
BTW, ktoś mi powie, co się dzieje z tokiotoszo? Jeśli wklepuje się tokyotosho.info, to prosto z mostu przekierowuje tu, a tam crunchyroll. OCK?! A jeśli tam się da z prawej na "more" w "Latest Posts", w końcu jest normalna strona, czyli ta.
Ostatnio edytowany przez arystar (2010-04-01 13:49:54)
BTW, ktoś mi powie, co się dzieje z tokiotoszo? Jeśli wklepuje się tokyotosho.info, to prosto z mostu przekierowuje tu, a tam crunchyroll. OCK?! A jeśli tam się da z prawej na "more" w "Latest Posts", w końcu jest normalna strona, czyli ta.
Może to, że dzisiaj pierwszy kwietnia?
arystar napisał:BTW, ktoś mi powie, co się dzieje z tokiotoszo? Jeśli wklepuje się tokyotosho.info, to prosto z mostu przekierowuje tu, a tam crunchyroll. OCK?! A jeśli tam się da z prawej na "more" w "Latest Posts", w końcu jest normalna strona, czyli ta.
Może to, że dzisiaj pierwszy kwietnia?
Dziwna sprawa, myślałem, że mamy dwudziesty-któryś marca, a tu kwiecień. BTW, już mnie na to naprowadziłeś w "Coś Śmiesznego". Ależ z nich dowcipnisie.
Całkiem fajnie, ale bardziej podobała mi się akcja z Chińską Republiką Ludową rok temu.
Może to nie najlepsze miejsce na moje trochę głupie pytanko (szczególnie, że i tak je pewnie olejecie ;p) ale tak mi się właśnie przypomniało. Wie ktoś może jak usunąć jakąś pozycje z koszyka w sklepiku Waneko, bo chyba oślepłam ale nigdzie takiej opcji nie widze;/
Pobrałem ostatnio drugi sezon Haruhi od [Mazui] i naszła mnie chęć, żeby obejrzeć sobie całą "sagę" od początku, tym razem w kolejności chronologicznej. Wiem, że pierwszą serię trzeba oglądać w kolejności wydania na DVD, czyli 2, 3, 5, 10, 13, 14, 4, 7, 6, 8, 1 12, 11, 9 (jakbym się pomylił to poprawcie ), ale jak wpleść w to drugą serię? [Mazui] ponumerowali odcinki jako 4 i 12-24. Przeglądałem różne strony i próbowałem się połapać, ale teraz mam jeszcze większy mętlik w głowie, a zależy mi żeby wszystko było chronologicznie.
Pomóżcie .
imo oglądanie haruhi chronologicznie to tak, jakbyś to samo zrobił z Pulp Fiction czy Infernal Affairs... Oo czyli jedno wielkie g... *_* ta nie chronologiczność ma coś w sobie mimo wszystko
Może i masz rację, ale widziałem już niechronologicznie, a teraz chciałbym obejrzeć chronologicznie, wplatając w całość drugą serię. Dlatego proszę o pomoc .
Edit: Problem rozwiązany, anidb i odrobina dedukcji pomogły ^^.
BTW dzięki Sado .
Ostatnio edytowany przez Yoshimori (2010-04-06 15:01:59)