Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Kilka lat po nocy Walpurgi, odkryto okrutne zbrodnie. Zwłoki były parami, zabitymi podczas stosunków seksualnych. Kobieta nie miała zbyt dużych obrażeń zewnętrznych, ale mężczyzna był zwęglony, prócz genitaliów. Do rozwiązania sprawy został powołany specjalny oddział „Tokken”. Jednym z członków jest Imari, która przeżyła ostatnią noc Walpurgi. Podczas śledztwa natrafiają na dwie wskazówki, "Włócznia Longinusa" i dziwną sektę powiązaną z tymi wydarzeniami.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
A nie wiesz ze ta seria ma licencje? ;]
Właśnie, dlatego usuń link z tego tematu. Daj przekierowanie na swoją stronę. I jeszcze jedno, przed każdym tytułem wpisuj tag [Nyan].
Poza tym przydałoby się info, że serwis, na który wrzucasz pliki, wymaga rejestracji (tak to przynajmniej wygląda teraz, gdy wchodziłem).
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Raczej don't work, bo główna się w ogóle nie ładuje.
O, rzeczywiście. Nie spojrzałem na pasek, gdzie ma link kierować xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Sorki za kłopot ale coś mi strona na chwile padłą. A pliki wrzucam na megaupload, a on nie wymaga rejestracji jeśli oto ci chodziło.
Hardsuby gotowe do pobrania ze strony.
Oż ty gnido nie rób mi anty-reklamy xD
A tak na serio to tylko 4 odcinki są dostępne, nie wiedzieć czemu od bardzo długiego czasu dwóch ostatnich nie wydali. A bynajmniej ja nie widziałem tych dwóch.
Strony 1