#21 2010-03-12 01:22:41

Zjadacz
Użytkownik

Odp: Pomoc w wyborze nazwy Grupy

bodzio napisał:

Nie zauważyłem. Pierwsze słyszę, znaczy czytam. To nie jest forum głównie dla fansuberów, takim nie było, chyba że coś się przez te lata zmieniło.

Było, jest i będzie, świadczą o tym chociażby wątki "Co kto tłumaczy" czy nazwa animesub.

bodzio napisał:

Jakby to grupa miała podforum i tam sobie o tym pisała, inna bajka. A tak to cyrk na kółkach.

Jak ma mieć podforum, skoro nawet działalności nie zaczęła? A nie zaczęła, bo nie ma nazwy - koło się zapętla. A nawet jeśli by miała, to podforum jest dalej częścią głównego forum - można by tak w nieskończoność.

bodzio napisał:

Cóż my, maluczcy, możemy dodać, skoro moderacja już zadecydowała... Poza tym błędów młodości nie trzeba na starość powtarzać.

Uderz w stół... Specjalnie nie wymieniałem nicków, ale cóż. Cała moderacja nie zadecydowała, tylko ja sam - swoją decyzję uargumentowałem i ją podtrzymuję. Nie rób z siebie ofiary, Bodzio, bo wychodzi ci to doskonale i na marudzeniu się znasz, wolałbym jednak widzieć konkrety, co usunięcie tego wątku da forum, bo że zabierze userom kawałek wolności, już wiem. Tak jak powiedziałem - jako user nie trawię tematu, ale jako mod muszę chociaż starać się być obiektywnym.

bodzio napisał:

To i tak poleci, więc nie wiem po co to piszę w ogóle, chyba sam do siebie.

Nie poleci, więc nie rób z siebie drugi raz ofiary w jednym poście, ale już kolejne zażalenie proszę zgłaszać w nowym wątku, bo nie mam możliwości przenoszenia postów.

I na koniec małe bajdełej - wiemy obaj, Bodzio, że zależy mi na tym forum tak samo jak tobie, bo jest to mój internetowy dom, ale wierz mi, że zabieranie użytkownikom wolności usuwaniem wszystkiego nie pomoże odbudować dobrej atmosfery tego miejsca. Przykładem niech będzie często wspominany Obiwanshinobi, który odszedł właśnie dlatego, że bawiono się jego postami.

"Skazany na zajebistość"

#22 2010-03-12 01:23:18

coellus
Użytkownik

Shinuta napisał:

a czubki były od osoby co sobie jaja zrobiła

Co nie zmienia faktu, że była to najlepsza propozycja.
Reszta (oprócz króliczków) jest tak pełna patosu, że aż kiczowata.
Nie szukacie tytułu dla książki, dzięki której koniecznie zgarniecie Pulitzera czy literacką nagrodę Nobla. Nie jesteście też grupą staruszków, że nie stać was na "robienie sobie jaj" (no, przynajmniej jedna osoba od was to potrafi - ta od czubków jezor). W dodatku chcieliście, żeby naród zdecydował. I zdecydował.

Ty dulowaty userze!

#23 2010-03-12 01:28:12

Shinuta
Użytkownik

coellus napisał:
Shinuta napisał:

a czubki były od osoby co sobie jaja zrobiła

Co nie zmienia faktu, że była to najlepsza propozycja.
Reszta (oprócz króliczków) jest tak pełna patosu, że aż kiczowata.
Nie szukacie tytułu dla książki, dzięki której koniecznie zgarniecie Pulitzera czy literacką nagrodę Nobla. Nie jesteście też grupą staruszków, że nie stać was na "robienie sobie jaj" (no, przynajmniej jedna osoba od was to potrafi - ta od czubków jezor). W dodatku chcieliście, żeby naród zdecydował. I zdecydował.

No kurcze, jeśli aż tak się upierasz to może powinienem przyznać ci rację, wszak sam się zastanawiałem czy ją zostawić, czy też usunąć bo jest za debilna.
A niech będzie, w takim razie niech i te czubki będę, aby mi potem osoby z grupy nie zarzucały, że usunąłem nazwę tylko dlatego ze mi się nie podobała.
Wiec jeśli chcesz to twój głos może wrócić na czubków.

722396467d834906med.jpg
We will continue to exist, we haven't finished what we have to do yet.

#24 2010-03-12 01:29:14

Fari
Użytkownik

Źle to rozplanowaliście. Jak już tak bardzo mieliście problem z wybraniem, to każdy z was powinien zagłosować na cokolwiek, byle nie na swoją propozycję. Wybralibyście 5 pozycji z największą liczbą głosów i znowu głosowanie. W ten sposób mielibyście swoją nazwę.

Co do samych nazw... Żadna mi się nie podoba- jak chcecie robić suby do anime, to i nazwa grupy, powinna na to wskazywać, nie? oczkod

Z tego co jest, ja stawiam na: Bloodshed Team

@bodzio
To jest dział "Prawie o wszystkim i o niczym", czyli według teorii, tu można rozmawiać nawet o największych "pierdułach" jakie tylko da się wymyślić i osobiście wolę coś takiego, od potwornej nudy. Przynajmniej można się pośmiać, pożartować.

#25 2010-03-12 01:31:07

Wakabayashi
Użytkownik

Divine Anninhilation Bears! - naprawdę, nazwa nie jest taka istotna. Jak sami sobie z tym nie potraficie poradzić, to ciekawe jak będzie z waszymi hardsubami? Będą wychodzić co pół roku, bo nie będziecie umieli się dogadać? Sorry za złośliwość, ale IMO dziwny to temat. Jednak oddałem głos, więc się proszę nie obrażać smile

#26 2010-03-12 01:34:50

coellus
Użytkownik

To ja znowu za Czubkami smile

Ty dulowaty userze!

#27 2010-03-12 01:41:56

Cain
Użytkownik

Oczywiście, że Czubki.

Moglibyście się również nazywać "Piąta kolumna" czy "Piąte koło u wozu". Jeśli nie macie jakichś wytycznych co do nazwy, to ironia będzie chyba najlepszym wyjściem. Co do dziwnych nazw typu "Divine Anninhilation Bears!" <- kto to spamięta?

Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.

#28 2010-03-12 01:45:09

Wakabayashi
Użytkownik

Cain napisał:

Co do dziwnych nazw typu "Divine Anninhilation Bears!" <- kto to spamięta?

Hmmm... Nikt? Może dlatego zagłosowałem na najdłuższą nazwę? oczkod

#29 2010-03-12 01:53:00

_KiRA
Użytkownik

Jak czubki to czubki xD

Ostatnio edytowany przez _KiRA (2010-03-12 02:03:57)

#30 2010-03-12 04:57:34

Yagami_Raito8920
Użytkownik

Jak widzę temat się rozkręcił na dobre, więc nie mam innego wyboru jak zagłosować na  nazwę grupy: szósty głos leci na Czubków, jeśli można, of course.

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
96gaix.jpg
dobre, lepsze, radzieckie!

#31 2010-03-12 08:46:17

bodzio
Użytkownik

Zjadacz napisał:

I na koniec małe bajdełej - wiemy obaj, Bodzio, że zależy mi na tym forum tak samo jak tobie, bo jest to mój internetowy dom, ale wierz mi, że zabieranie użytkownikom wolności usuwaniem wszystkiego nie pomoże odbudować dobrej atmosfery tego miejsca. Przykładem niech będzie często wspominany Obiwanshinobi, który odszedł właśnie dlatego, że bawiono się jego postami.

Tylko jedno się zmieniło. Mi już nie zależy. Forum zdechło gdzieś w końcówce 2008, 2009r. pogrzebał nadzieję, a teraz można sobie tylko powspominać.

wladza1.png

#32 2010-03-12 10:24:23

Prey
Użytkownik

Z początku chciałem olać ten temat , ale postanowiłem zrobić dobry uczynek i wspomóc być może jedną z czołowych grup w przyszłości. A więc swój skromny głos oddaje na Drunkey Monkeys smile

Prey.jpg

#33 2010-03-12 10:49:33

tornadoretkinia
Użytkownik

To ja też oddam głos na Czubków.

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-

crwr1.jpg

dobre, lepsze, radzieckie!

#34 2010-03-12 10:51:03

Tommy
Użytkownik

W sumie i tak dział o wszystkim i niczym więc czego się czepiacie?
Ja głosuję na Drunkey Monkeys

tmpdk.png

#35 2010-03-12 11:24:02

Boomerek
Użytkownik

@up: czołem xP

Drunkey Monkeys

Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę!    || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||

#36 2010-03-12 11:51:44

SethZero
Użytkownik

Wakabayashi napisał:
Cain napisał:

Co do dziwnych nazw typu "Divine Anninhilation Bears!" <- kto to spamięta?

Hmmm... Nikt? Może dlatego zagłosowałem na najdłuższą nazwę? oczkod

[DAB] taki skrot chyba wszyscy by pamietali...

PS Bodzio jak ci juz nie zalezy to nikt cie tu nie trzyma na sile.

Ostatnio edytowany przez SethZero (2010-03-12 11:53:30)

gotowy.gif
Nie chwale sie tym, ze pisze poprawnie po polsku.
Nie uzywam polskich znakow, bo to pedalskie - prawdziwi mezczyzni nie musza malowac ogonkow.

#37 2010-03-12 19:56:25

krzykr
Użytkownik

oki to i ja za pjanymi małpami? Drunkey Monkeys
Ciekawe dlaczego nikt nie nadaje polskiej nazwy dla polskiej grupy?

#38 2010-03-12 20:08:52

Arst
Użytkownik

krzykr napisał:

oki to i ja za pjanymi małpami? Drunkey Monkeys
Ciekawe dlaczego nikt nie nadaje polskiej nazwy dla polskiej grupy?

A Sró? Nawet polski znak jest xD
Skoro tak na serio liczycie na pomoc, to macie: Bunnies Killers

Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.

#39 2010-03-12 20:11:25

_KiRA
Użytkownik

A Sró? Nawet polski znak jest xD

Tylko, że to jest nędzna imitacja innej grupy. 90% nazwy spozerowano, więc nie wiem czym się tak chwalić.

#40 2010-03-13 16:29:06

Ataru
Użytkownik

Cry me a river, Kira, Bodzio - skoncz, blagam smile_big Drunkey monkeys da rade, nazwa chwyta, ale i tak pewnie bedziecie wydawac badziewia (nie kiepskie suby, a kiepskie animu jezor), wiec co za roznica : )

Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!

Stopka forum

© Animesub.info 2025