Nie jesteś zalogowany.
A ja mam zajęcia o 9.15 w niedzielę xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ma ktoś ochotę zahaczyć wcześniej o sachare? nie jadłem kebaba od 2ch miesięcy
To może być wasza ostatnia szansa, bo na dniach zamykają ten punkt. Jeśli ktoś zahaczy, to prosimy o wzięcie węgielków (8 zyla, zwracamy koszty
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
hmm, ja powaznie myslalem nad wybraniem sie na kebab, wiec sie pisze.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Mam nadzieje ze mogę wpaść? ;] Przyjdę się z wami podzielić moim ostatnio zdobytym trunkiem: Śliwowicą Łącką 70% Alko słyszałem że pod herbatę wchodzi najlepiej. Mam też jakieś wino domowej roboty ale z tego co pamiętam jest prawdę mówiąc obrzydliwe...
Mam nadzieje ze mogę wpaść? ;] Przyjdę się z wami podzielić moim ostatnio zdobytym trunkiem: Śliwowicą Łącką 70% Alko słyszałem że pod herbatę wchodzi najlepiej.
Już raz to piliśmy. Wąski ledwo przeżył, za to Mietek się tym delektował.
Na kebab też się piszę. 18:00 pod Saharą. Pasuje?
A o co chodzi z tym paleniem jakiś zakaz? pewnie gdybym się cofnął o kilka postów w tył zapewne bym się dowiedział ale z przyczyn "naturalnych" strasznie mozolnie funkcjonuje... a muszę ogarnąć całe mieszkanie jeśli mam gdzieś się ruszyć.
Na kebab też się piszę. 18:00 pod Saharą. Pasuje?
Pasuje, jak będziesz 17.50 to nic się nie stanie, Waski tez tak przyjdzie ok 18.
Pozdrawiam wszystkich z mokrej Łodzi. Sesja trwa w najlepsze... od rana do wieczora.
Podziękowania dla Arka za udzieloną pomoc... nie wiem jak się odwdzięczę.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
POWODZENIA, a my w takim razie wypijemyy twoje zdrowie.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Dalej odbija mi się śliwkami...
A ja pojechałem na tę uczelnię, wysiedziałem do przerwy i wróciłem do domu. Śliwki mi się na wykładzie przypomniały i aż mnie wzdrygnęło...
Co do impry, to jeden wniosek się nasuwa, nie można palić na korytarzu, bo same problemy przez to są W obecności Loli wprowadzimy całkowity zakaz palenia w takim razie
Zdjęcia postaram się wrzucić jeszcze dziś.
Zdjęcia? Jakie zdjęcia?! Czemu nie pamiętam ŻADNYCH zdjęć??
xD
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Hmmm... Może spałeś?
Mi się bardziej mango (czy tam melon - w każdym razie coś na m) przypomniało, po śliwkach tylko delikatnie drapie w gardle.
Ogólnie impreza (o ile pamiętam całą) jak najbardziej udana.
Choo choo!
Ostatnio edytowany przez DUDi (2010-02-21 16:25:40)
Melon był chyba w tytoniu.. wróciłem do domu o 4. Jak jeszcze raz będą na złość remontować metro w czasie spotkań ANSI to w ramach bojkotu spale kartę miejską
A mnie dzisiaj ta glowa bolala, ze musialem sie wesprzec apapem. I tak tez nie pamietam zadnych zdjec. Za to bardzo sobie cenilem te czesc imprezy bez fajka
Nikt nie przypominał, więc nie miałem motywacji do wrzutu fotek. Dużo ich nie ma, ale za to uwieczniliśmy na nich nowy nabytek, czyli Paulinę (nie mylę imion, prawda? prawda? xP). Hasłem do pliku jest numer naszego mieszkania, a plik jest tu.
A teraz z ogłoszeń drobnych innych informacja o następnym spotkaniu. Konkretnie w tę sobotę. Powód: odwiedzi nas pewien leniwy koder (który już u nas gościł) z najnowszą dziewczyną oraz znajomą. Kto chętny, niech się pojawia po 18
Nikt nie przypominał, więc nie miałem motywacji do wrzutu fotek. Dużo ich nie ma, ale za to uwieczniliśmy na nich nowy nabytek, czyli Paulinę (nie mylę imion, prawda? prawda? xP). Hasłem do pliku jest numer naszego mieszkania, a plik jest tu.
Faktycznie, mało tych fotek. A Wąski najlepszy - jak zwykle w swoim żywiole
A teraz z ogłoszeń drobnych innych informacja o następnym spotkaniu. Konkretnie w tę sobotę. Powód: odwiedzi nas pewien leniwy koder (który już u nas gościł) z najnowszą dziewczyną oraz znajomą. Kto chętny, niech się pojawia po 18
Och nie... ziścił się najczarniejszy z możliwych scenariuszy. Jak on mógł
BTW. postaram się wpaść, ale nic nie obiecuje.
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
:/ kolega ma osiemnastkę, zresztą zjazd w ten weekend ;P
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.