Nie jesteś zalogowany.
bujaj sie, krem do rak to raczej twoja zona moglaby wspominac [bo to ona sie zdziwila].
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2010-02-08 23:25:14)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Wąski , serio. ciebie pamiętają ze względu na krem , dudiego ze względu na farbowanie a Quithe'a ze względu na dredy.
Ale nic w tym złego.
Ostatnio edytowany przez mbell (2010-02-08 23:36:31)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
A o mnie nikt nie pamięta... może to i lepiej
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Jak zwykle dzieki uprzejmosci tandemu [Hiki & Quithe], spotykamy sie u nich w mieszkaniu niedaleko hali mirowskiej. Wpadnij bedzie kupa luda [jak sie pojawia ci co sie zapowiadaja].
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Prędzej bój się o ochrzan za wystawkę na AE3
Przedział wiekowy jest dość szeroki i dyskryminacji młodych nie było. Libacji nie ma, jest kulturalne popijanie do konwersacji, kontemplowania puszczanych animie oraz muzyki, a to wszystko koronuje gra w mahjonga
Gdybyś miał się pojawić (taaa, jak któregoś tam razu xP), to wyślij mi PM-a, podam Ci adres i nr telefonu.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
xD No ja się właśnie ochrzanu za AE boję xD Już mi Bes podesłał linka do twojego posta xD Może być ciekawie, jeśli wrócę żywy, to czemu nie Poogarniam co i jak, i się odezwę, obiecuję ^^ Rutek jest z Konstancina, więc ja, jako osoba z hen hen daleka (Góra Kalwaria) miałbym z nim po drodze ^^
rutka nie chcemy, bo pali jak smok, chyba ze obieca wychodzic na dymka z mieszkania.
no tak.. ale mam wesoła nowine. postanowiłem ze rzucam rzucam rzucanie palenia i przestgaje palic R1 i wracam do normalnych mocnych fajków.. tak wiem waski ucieszy cie to teraz bedzie jeszcze wieksza siekiera zrobcie liste w poscie jednym kto sie deklaruje, milo wiedziec kto bedzie..
no tak.. ale mam wesoła nowine. postanowiłem ze rzucam rzucam rzucanie palenia i przestgaje palic R1 i wracam do normalnych mocnych fajków.. tak wiem waski ucieszy cie to teraz bedzie jeszcze wieksza siekiera zrobcie liste w poscie jednym kto sie deklaruje, milo wiedziec kto bedzie..
Mocnych bez filtra pewnie xD
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Okej, Wąski przypomniał, że nie podałem godziny spotkania, więc spotykamy się w sobotę tak od 18-19.
I info dodatkowe: ogłaszamy zbiórkę na pomoc naszemu ulubionemu koderowi, czyli qwigowi, bo niedużo mu brakuje do monitora xD Jeśli ktoś będzie miał wolne jakieś złote, niech wrzuci do czerwonej skrzyneczki (będzie wystawiona). Darczyńcy będą mogli do końca życia (swego lub qwiga) maltretować go o kodowanie ich relków
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Hmmm... I dlatego telefonów nie odbierał?
gdyby zrobił kodowanie epka za 5 zł, to by już dawno miał ;P
Jak mu wysłałem info, że go wspomogę, to odpowiedziała mi tylko cisza.
qwigu, nie kocham Cię już! ><'
Pati pewnie przyjedzie windą, a ja wejdę po schodach ;P
Anime makes you stupid
koni, ze sie niby juz teraz nie zmiescicie razem do windy? Poza tym, to cudowna wiadomosc, ze bedzie Pati, ZERO TOLERANCJI DLA PALACZY
Nie odbiera, bo telefonu nie ma xD Z wchodzeniem na neta też. Mam nadzieję, że dotarło do niego info o spotkaniu.
Fak XP Ja niestety mam w Niedziele egzamin jednak, pierwszy raz słysze o takim przedmiocie XD ale wole nie iść na kacu...
Ja tam idę na 2, więc to żadne wytłumaczenie xD