Nie jesteś zalogowany.
Spirit of Wonder
Proszę cię nie gadał głupot.....
ファンのファンのために
KieR napisał:EDIT: Btw, śmiesznie byłby, gdyby to ojciec Ichigo pokonał Aizena xD I tu jeszcze okazuje się, że Aizen jest starszym bratem Ichigo, który narodził się w SS Ale tego chyba już za wiele by było.
Myślę, że jeszcze lepsza byłaby opcja, że Aizen to ojciec Ichigo w tej mandze jeszcze wszytko może się zdarzyć
Aizen to jego matka. Tylko straciła pamięć i postanowiła udawać faceta. Wspólnie z Ichigo odkryją to i będą żyli długo i happy. Jak pomysle ile syfiastych chapterów teraz powstanie to krew mnie zalewa.. po 3 mieś nie czytania nadrobiłbym zaległości w 10 min przeglądając obrazki bez czytania textu i dalej bym był na bieżąco. B jak Bleach...
Przeczytałem ten nowy rozdział i nie jest za fajnie. Ja wiem, że Aizen ma być super i w ogóle, ale to jest lekka przesada. Tnie ich jak dzieci, które pierwszy raz mają w ręku broń. I teraz główny bohater będzie znów stał, jakieś rozdarcia wewnętrzne, a w końcu dostanie mega moc i złego wujka Aizena załatwi. Ja wiem, że w shonenach to normalka, ale mogli choć troszkę to urozmaicić.
Mam pytanie xd zeby nie zakladac nowego tematu. Ktory chapter w mandze to ostatni odcinek w anime ktory byl przed filerami? Bo chce zaczac sobie czytac mange a nie chce mi sie tego robic od nowa a od tamtego momentu;D
Ostatnio edytowany przez Yullow (2010-02-05 14:28:34)
dulu
W ostatnim chapterq te dzieci ładna sieke zrobiły :], a co dalej kto wie.. :]
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2010-02-05 14:24:13)
ファンのファンのために
Jest spora szansa, że klepali się z imitacją, a Aizen stoi sobie z boku i ich jednym ciosem rozwali. Tą myśl nasunął mi tekst siwego dzieciaka "To już koniec Aizen".
Nie ma takiej opcji, aby go teraz zabili.:-D Nawet jeśli naprawdę białas go przebił, to i tak nic wielkiego mu się nie stanie.
Ktos mi moze odpowiedziec? czy musze zalozyc nowy temat:|
a na czym sie anime skoczylo ?
no to tak mniej wiecej podajcie chapter jak ichigo vs uluqiora czy jak to sie tam pisze xd
340
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Nawet w Bleachu mieliśmy przyjemność oglądaj najbardziej popularny motyw z Naruciaka: Kage Bunshin no jutsu xD
Xa, ale wszystkich Aizen zrobił na szaro. Mam nadzieję, że Hinamori przeżyje, jeśli jeszcze nie wykitowała. I ciekawe ile truskawa będzie się jeszcze walce przyglądać =/
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-02-11 23:04:33)
I znów dowiadujemy się, jaki to Aizen jest Uber, a reszta ssie, ale w następnym epku pewnie znów się odwrócą role, aby w kolejnym znowu A. przejął pałeczkę, by marchewka dostała +3 do skilla, +2 do wyglądu i +20 do obrażeń :/
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Ja już mam dość wątku z Aizenem, i chce wiecej info odnośnie ojca truskawy.
Po przeczytaniu nowego czaptera, mogę napisać tylko jedno - "a nie mówiłem" . Bleach z czasem staje się coraz bardziej nudny i przewidywalny.