Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
to wpisz: Gray-man
Eh, załamuje mnie ta wyszukiwarka.
Ostatnie tytuły jakie mnie się przypominają z którymi miałem problemy to K-ON! i Chu-bra!!.
I chociaż nie oglądam wszystkiego to sprawdzam same napisy. Hmm, pamiętam że było jeszcze kilka innych tytułów rozciągniętych w czasie. W każdym razie wykorzystanie wszystkich możliwych kombinacji i tak nie pozwoli znaleźć napisów. Kto jest za to odpowiedzialny? I jak mam znaleźć napisy w tej wyszukiwarce, na migi?
Proszę bardzo szanowną administrację. Znajdźcie używając tej wyszukiwarki pełną listę wszystkich dostępnych napisów do K-ON nie sięgając do archiwum czy gugli.
Z pewnością nikt nie odpowie zgodnie z prawdą "no tak masz rację, nie można znaleźć napisów, miało być wygodniej a jest gorzej niż przedtem".
Zawsze pozostaje katalog alfabetyczny...
Chociaż tutaj moderacja się nie popisała dając we wszystkich tytułach nieszczęsne K-On!
BTW, jeśli ktoś już tu o tym nie wspomniał, myślnik jest traktowany jako operator wykluczenia, więc wpisując "Chu-Bra" szukarka tłumaczy na:
Szukaj tytułu ze słowem "Chu", w którym nie ma słowa "Bra".W takich przypadkach, jak zwykle pomocny jest Katalog Alfabetyczny
Damn, trzeba czytać posty poprzedników...
Ostatnio edytowany przez Aurius (2010-01-28 18:25:41)
Ja tej wyszukiwarki w ogóle nie kminie ;/ Wchodze sobie w profil szuala (Klik) i patrze, NHK ma w swoich zbiorach. No to kopiuje 1 tytuł do wyszukiwarki... i nie znajduje nic. Drugi... i to samo. Z trzecim jest identycznie. Więc tytuły są używane, ale nie mogę ich znaleźć? Po co wyszukiwarka, która nie działa xD
@Edit, jak się usunie wykrzyknik to działa... Ale dlaczego, skoro w nazwie wykrzyknik jest Oo
Ostatnio edytowany przez ghostpl22 (2010-02-11 16:28:41)
Ja w ogóle jej nie używam, bo ssie po całości. Najlepiej o niej zapomnieć i używać katalogu.
ghostpl22, przeczytałbyś wcześniejsze posty, bo tyle razy już to było wałkowane, że szkoda gadać
W wielu wypadkach wystarczy wpisać jeden wyraz od 4 liter w górę i tyle. Np. przy NHK "welcome" i trybi.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A no to welcome właśnie nie trybi xD Wcześniejsze posty również poczytałem. Ale skoro nazwy w napisach są, to z jakiej paki po wpisaniu identycznych, szukacz nic nie znajduje xD Skoro zgłaszane są błędy i szukaczce można sporo zarzucić, to może czas pomyśleć nad jakimś v2 dla niej ^^ Imo dobrze, że jest katalog alfabetyczny, można lecieć naokoło
Uuu, ciekawe. Ale skoro cały tytuł wyszukało, to co za problem Nowa wersja będzie dopiero z ANSI2.0.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
taa wpiszcie "K-On! ep01" to dopiero cyrk wszystkie napisy z ansi wywala chyba xddd
Pewnie, dlatego iż nazwa zawiera "-" które oznacza dla tej wyszukiwarki wyszukuj wszystko z literą K bez zwrotu On. Coś podobnego działa w google jeśli się nie mylę.
http://animesub.info/szukaj.php?szukane … pTitle=org
Frapuje mnie, dlaczego to nie działa. Inne jednowyrazowe tytuły znajduje normalnie.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Witam,
jest mały problem z wyszukiwarką napisów do anime Another. Jak wpisuję tytuł to wyskakuje mi, że nie ma takich napisów. Tylko, że jak wygooglowałem je to znalazłem je na stronce animesub.info.
Albo ja coś robię nie tak.
Yahari tsudays
A w katalogu alfabetycznym próbował?
ed:
A, bo tak, wiemy, że wyszukiwarka nie działa za dobrze, cóż.
Ostatnio edytowany przez dulu (2012-11-04 21:30:07)
Pisałem post wyżej, że mnie to też frapuje
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Nie działa, kiedy szuka się przez http://animesub.info/szukaj.php, ale jak się użyje http://animesub.info/szukaj_old.php, to już problemu nie ma.
Ostatnio edytowany przez bobek784 (2012-11-04 21:33:30)
Nick na ANSI: bobek784v2
U góry strony masz odnośnik do katalogu alfabetycznego napisów. Z reguły tam łatwiej jest znaleźć szukane treści.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna