Nie jesteś zalogowany.
Grupa AnimeOn_Sub poszukuje chętnych ludzi do tłumaczeń. Poszukujemy:
- Typesettera[!]
- Tłumaczy
Zainteresowanych na dane stanowiska proszę o kontakt pod adres: edek2502@wp.pl ; GG: 6817719 (niewidoczny). Wtedy porozmawiamy na temat powyższych stanowisk.
Dziękuje i pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez AnimeOn_Sub (2009-12-26 15:33:41)
Troszkę odświeżam temat, powyższe stanowiska wciąż aktualne
Plus jedno dodatkowe stanowisko: Grafika
kontakt ten sam co wyżej
Pozdrawiam,
Edek
Stanowisko grafika by mnie interesowało.
Jakie jest wynagrodzenie ?
ファンのファンのために
Grupa robi wszystko: od fanów dla fanów.
Jubei
a skąd wiesz może szukają grafika do robienia grafiki na stronie bo widzę że sporo jej tam mają ^_^
ファンのファンのために
To akurat nie na Animeon.pl tylko na nasza strone, strone Teamu, chcialbym nad nia popracowac graficznie lecz ja talentu do tego ni mam zadnego...
Ostatnio edytowany przez AnimeOn_Sub (2010-01-04 21:24:06)
EDIT: Grafik, kogoś od efektów - robota i tak ta sama, niewazne jak bym to nazwal ;]
Grafik zajmuje się grafiką (fotoshop, corel, gimp, paitn itd), a koleś od efektów ma opanowanego textsuba do perfekcji. Jak nie wiecie co to textsub to nawet się nie zabierajcie za suby xD
EDIT BY Q
Małe cięcia, żeby nie było kolejnych odniesień do postu (o textsubie sobie darujcie). A Ty, Kira, pij z głową
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-12-26 21:48:19)
Nie ma to jak pijanemu dać dostęp do internetu...
Ale nie przejmując się takimi ludźmi jak wyżej, zainteresowanych proszę o kontakt ;]
Ekhem, z tym, że jakby nie było, grafik to nie człowiek od efektów w subach ^^ Możecie napisać, że chodzi o edytora, typsettera w takim wypadku, ale nie grafika.
bodzio, chodzi nam o grafika na nasza strone, a nie do napisow...
bodzio, chodzi nam o grafika na nasza strone, a nie do napisow...
Aha, czyli dobrze rozumiałem, dopóki nie przeczytałem tego:
EDIT: Grafik, kogoś od efektów - robota i tak ta sama, niewazne jak bym to nazwal ;]
bo tu już ewidentnie wystąpił misz-masz.
Wiecie co trochę śmiesznie mnie się to wydaje... grupa prosi o pomoc a wy zaczynanie sobie jakieś pierdoły wytykać jak już macie offtopować to na gg...
Ostatnio edytowany przez Iron666 (2009-12-26 21:33:07)
Dwa razy czyściłem temat, przy trzecim będzie niewesoło dla niektórych.
Wiadomo już kogo szukają, więc na tym koniec.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA