Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Wesołych Świąt i udanego sylwestra
(Jeaaah dostałam kubek z Lulusiem! XD).
Wesołych
Zdrowych i wesołych świąt .
Ciekawych anime udanych konwentów i cosplayi bawcie sie dobrze w sylwestra
Wesołych Świąt i pomyślności w Nowym Roku. Oby był jeszcze lepszy niż poprzedni.
...
Najlepszego wszystkim:D
Ja też w imieniu swoim chciałbym złożyć wszystkim użytkownikom, modelatorom, i administratorowi forum wszystkiego najlepszego z okazji świąt Bożego Narodzenia, oraz szczęśliwego Nowego Roku 2010.
Ostatnio edytowany przez Anasin (2009-12-24 21:14:11)
Pewnie już wszyscy po sytej wigilii, ja sam niedawno co skończyłem, życzę smacznego dyngusa, wesołego jajka i udanego Sylwusia.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
A ja wam dam przestrogę z okazji świąt: od nowego roku rzucam fajki, więc będę drażliwy i może się to skończyć drugim ANFO, jeśli będziecie bałaganić i uprzykrzać mi życie nadmiarem pracy
Smacznego jajka
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Quithe mam do ciebie pytanie.
Co się stało z tematem który założyłem, mowa oczywiście o prezentach pod choinkę ?
Nie złamał żadnego regulaminu i uważam że był dobrze trafiony na ta okazję, są pewnie ludzie ciekawi prezentów jakie otrzymali członkowie ansi.
Było to nie miłe, ktokolwiek to zrobił, zrobił to wyraźnie na złość :}
Życzenia już składałem , sorka za OT.
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-12-25 01:52:01)
ファンのファンのために
A to co, przedszkole i podstawówka, żeby asić się swoimi fantami i pokazać, czyi starzy/rodzina są bardziej dziani? Gdy wrócisz do szkoły po przerwie świątecznej, baw się w to z resztą dzieciaków z niej albo idź z tym do siebie na AB. Tyle w tym temacie.
Z okazji świąt w prezencie przypomnę ci, że jeszcze jedna wpadka i możesz skończyć z banem stałym, ho ho ho I na przyszłość na PW z czymś takim.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Quithe
Dobra nie ma co dyskutować.
Ty>Ja
ok....
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-12-25 03:13:52)
ファンのファンのために
żelazna ręka moda czuwa i czuwać będzie,
i uczyć będzie i stanowić prawa będzie,
i gdy odejdzie ostatni user on wciąż zostanie.
Powiadam wam, że przetrwa w chwale...
Chwili gdy pokemony pokona oczekiwał będzie,
a spam z jego ręki zniknie zewsząd i ład zapanuje wszędzie,
zniszczy ostatniego trolla i ogarnie forum z negatywnych treści,
albowiem taka jego rola, tak mu pisane, gdyż on nigdy nie śpi.
Mimo, że mamy czasy świąt, by autorytet nie zgasł jego.
Quithe czuwać musi by z autorytetem obalone nie zostało ego ^^
Ot taki prezent "twórczy" dla moda xD
@down żeby nie było w porównaniu z tym mój prezent ma raczej charakter humorystyczny
Ostatnio edytowany przez rezor1991 (2009-12-25 17:19:28)
A to co, przedszkole i podstawówka, żeby asić się swoimi fantami i pokazać, czyi starzy/rodzina są bardziej dziani? Gdy wrócisz do szkoły po przerwie świątecznej, baw się w to z resztą dzieciaków z niej albo idź z tym do siebie na AB. Tyle w tym temacie.
Z okazji świąt w prezencie przypomnę ci, że jeszcze jedna wpadka i możesz skończyć z banem stałym, ho ho ho I na przyszłość na PW z czymś takim.
łoo widzę, że q święta w tym roku zastałeś.
Ja nie dostałem (prócz małego prezentu od swojej dziewczyny) kompletnie nic, ale wydatkowałem się dla innych sporo. I wiesz co q? To są moje najlepsze święta jakie miałem ))
Serio dopiero tu zobaczyłem, ścisk dupy, że komuś lepiej wypadły święta niż jemu samemu grożąc dodatkowo świątecznym banem. Chyba pójdę się pożalić rodzinie, że ktoś coś lepszego dostał niż ja XD
Z całą moją możliwą pogardą dla ciebie q - wesołych świąt życzę
A reszcie, by spędzili święta w takim klimacie jakim by chcieli
Edit mod: bez przekleńst proszę
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2009-12-25 23:12:05)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Sładałem wczoraj życzenia tutaj, a wiecie co wam powię, te święta mnie wnerwiły, a dokładniej karp (normalnie se ość zjadłem i mi w gardle sie zatrzymała i wyciągnąć jeje nie moge...) i jeśli będe musiał iść z tym do laryngologa, bo próbowałem już kurde przegryść chlebem, no i wymioty tez testowałem, ale nadal się cholerstwo w gardle trzyma... to nieźle się , a za rok na pewno nie ruszę karpia...
Ogółem to te świata!
Uważajcie ludziska na ości, dobrze wam radze, bo mnie ona wykańcza i kluję w gardło...
Edit mod: jw
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2009-12-25 23:12:12)
Strony Poprzednia 1 2 3