Nie jesteś zalogowany.
Oczywiście, że bardziej słodka jest Yachiru Ale osobiście wolę Soi Fong, druga po Yoruichi
To są kobitki
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
żebym ja to wiedzial z którego to naime to bym se je ściągnal , ale niestety niewiem, ale jak by ktoś wiedzial to prosze smialo pisać
jej to chyba nie trzeba przedstawiać
I jeszcze jedna wstawka :P
To chyba ostatnie z mojej strony foty, NA DZIŚ :D , a jutro wystawie jeszcze z 8 fotek
Hentai to dla mnie masakra, jak mozna z tego czeprac "satysfakcje, rozkosz, etc." nie ogladalem zadnego, kilka fotek widzialem i juz mi sie zygac chce od tej nagosci :/ Duze biusty tez mnie az "WKUR...." normalnie psuja czasami cala fote, jak znajdzie moj brat informatyk na kompie takie cos to jeszcze potem ze ja taki mlody i takie rzeczy etc...
Ja tam jakos wole fotki nie koniecznie mlodych, taki wiek "w sam raz", wygladajace na niewinne, spokojne, ciche, wyraz twarzy tajemniczy, usmiech, biust "w normie ", kociaki z fajnymi uszkami u mnie guruja tez :] No i ubrane w fajne ciuchy, zeby nie bylo duzo nagosci :/
Jakos ta nagosc mnie nie ciagnie, wiekszosc fotek jakei tu zamieszczacie jakos mnie super tak nie rusza... zara cos poszukam, moze zapodam, bo mam raczej tylko tapety :<
P.S. -> ee dajcie jakis kurs zamieszczania plikow, fotek etc. Bo nie chce zrobic jakis glupstw zle zamiescic i potem tylko wyjde na.... taki krotki kursik dajcie plzzzz... ;p
Co do hentajców to częściowo zgadzam sie z @n0need. Niekiedy to się strasznie obleśne robi . A tak wogóle to moim zdaniem Japończycy (a przynajmniej wielu twórców anime) ma chyba kompleksy na punkcie piersi. W większości anime kobiety mają "lekko przesadzony" biust. Mnie to drażni szczególnie w nadmiarze.
RAczej masz rację z tym kompleksem. Hentai lubie, ale nie za dużo (nie wyobrażam sobe całej nocy z Hentaiami -> moze dlatego, że głowa peka od tych jęków rotfl). Nie lubiue też lasek, kóre maja cyce o rozmiarze 100 i więcej (po co to? To ochydne! Najlepsze sa panienki normalne, a nie jakieś z kosmicznymi wymiarami:P), jeśli chodzi o ubiór, to moją słabością są szkolne mundurki (oczywiście nie jestem pedofilem, lol), echhh ~~Kawaii~~ XD XD XD. Interesujacy mnie wiek panienek: 16 - 19 lat (ewentualne 15, jeśli są super słodkie).
Virus ==> Powiadasz od 15,ale musi byc kawaii? tak? no to mieścisz sie w granicach prawa - sprytnie
Ja to lubuje Mitsuki z Kimi ga Nozomu Eien szczególnie po tym jak wydoroslała (akcja przniosła sie kilka lat na przód) i ścieła te - według mnie nieco przydługawe- włosy. A oto i ona:
@Arry: "To kto ty jestes?"
Ja jestem 15 letni dzieciak, ktory chodzi do Gimnazjum i jest zainteresowany m.in. wlasnie w Anime :] Dlatego poki co Hentai mnie nie interesuje :]
Eee... jak z tym kursem, bo ja naprawde zielony jestem w tym, a fotek malo jakos...
Przy okazji, przydaloby sie F.A.Q. jakies ;p (za duzo offtopuje!)
sorka za glupie pytanie ale o co chodzi z tym KAWAII, np. ktos napisal ze dziewczyna ^musi byc kawaii^. co to znaczy?:p
Jeżeli chodzi o poradnik to macie TUTAJ Nie miałem za bardzo czasu dlatego zarówno pod względem technicznym jak i wizualnym jest słabo Ale mam nadzieję że to wystarczy.
Hmm dlaczego nie mam lustra w pokoju (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi
)
karoleq114 napisał(a):
> sorka za glupie pytanie ale o co chodzi z tym KAWAII, np. ktos napisal
> ze dziewczyna ^musi byc kawaii^. co to znaczy?:p
Kawaii to z japońskiego słodka (znaczy jak mówimy o dziwczynach)
Zdecydowanie Yoruichi jest słodka jeżeli o bleacha chodzi . Ba nawet jestem skłonny powiedzieć że jest bardzo słodka nawet jako kociak :D:D:D
No i moje ostatnie fotki . Na koniec pozdrawiam wszystkich fanów Anime
[od moderatora: zdjęcie zostało usunięte ze względu na zbyt mocną erotykę]
I cos jeszcze z Naruto
Ostatnio edytowany przez taipan (2006-01-31 22:42:15)
Może coś ode mnie:
Full Metel Panic (girls)
http://comic.poco.cn/images/comicPic/20 … 161441.jpg
http://anthys.free.fr/fmp/fullmetalpanic01_1024x768.jpg
EDIT MOD, przyciąłem te tapetki, za duże, za dużo skarg...
EDIT ROB, ta jakbym ja wstawial wszystkie te jpg.... i przy okazji edit 1 watku nie pomoze