Nie jesteś zalogowany.
Tutaj będzie prowadzona gra, polegająca na odgadnięciu o jaką grę chodzi.
Zasady:
1. Jedna osoba daje screena, a reszta zgaduje o jaką grę chodzi.
2. Jeśli kilka osób nie zgadnie, wtedy osoba co dała zagadkę daje podpowiedź, też w formie screena. I jeśli nadal nikt nie zgadnie to daje kolejną. Jeśli po 3 podpowiedziach nikt nie zgadnie, wtedy osoba co dawała zagadkę podaje o jaką grę chodziło i wymyślą nową zagadkę (lub oddaje ją komu innemu).
3. Nawet jeśli ktoś jest pewien że zgadł, nie zadaje zagadki tak długo, aż nie potwierdzi tego osoba co zadawała.
4. Jeśli w ciągu 2 dni, osoba co zadała zagadkę nie da podpowiedzi lub też nie odpisze czy ktoś zgadł czy nie, wtedy ja wyznaczam osobę co będzie zadawać następną. To samo tyczy się osób, które zgadną zagadkę ale nie odpiszą w ciągu 2 dni.
5. Zagadkę i podpowiedzi dajemy zawsze z pogrubieniem, aby było czytelniej, natomiast nie wolno pogrubiać odpowiedzi!
6. Odpowiedz musi zawierać pełną i oficjalną nazwę gry.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2009-12-18 14:23:44)
Według mnie do kosza temat, bo powinny na tym forum być jedynie gry związane z M&A a nie na ogólną skalę, bo za niedługo zbroi się wyraz na ostatnia literkę i inne syfy.
To masz problem koleś, bo pozwolenie mam od Quithe na założenie tych tematów... A jak nie chcesz w nich brać udziału to nikt ci w tym nie broni...
A temat założyłem bo masa tutaj przebywających osób gra dużo w gry.
Edit down:
Jak już napisałem wyżej, jak nie chcesz to nie pisz w tym temacie xD. Temat jest dla tych co lubią se pograć i pogadywać zagadki związane z grami. A jesli nie lubisz gier to wystarczy abyś tutaj nie wchodził i po sprawie.
No zgadzam się z tobą ze temat np. 5słowna historyjka to jeden z największych tematów do trolowania i dziwię się ze jeszcze go nie usunięto.
Lecz te tematy z grami co założyłem do trolowania nie są.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2009-12-18 15:39:54)
Nawet jak masz pozwolenie... mogłbyby zniknąć. xd
Ach, te czasy, kiedy na forum była żywa dyskusja na wiele konkretnych tematów, i to ambitna żywa dyskusja. A teraz? Jakieś tematy do trollowania i nabijania postów...
Popieram KieR
Podpis bez przekazu
Jubei dostał info, że jeśli gry się nie przyjmą, tematy polecą. Tak więc, kto chce, niech gra, reszta postów jest zbędna. Możecie jeszcze Lil przedstawić sprawę.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Onimusha, pewnie jeszcze ta z numerkiem 3.
Jak zgadłem, a nie dam odp w ciągu wyznaczonego czasu to wiadomo... niech ktoś inny coś da, bo ja głowy sobie dać nie dam, że będę sprawdzał ten temat codziennie.
akurat przechodze 3 raz legend of mana
edit:tu byla zagadka ale poczekam az ktos zweryfikuje poprawnosc mojej odpowiedzi
Ostatnio edytowany przez gacek21 (2009-12-20 20:16:46)
Zagadka: