Nie jesteś zalogowany.
Ten monolog to był moze juz z mieczem w piersi? Tylko nie poczuł bo to był taki szybki ruch xD Ach te nowe maski.. albo hełmy... czynią cuda..
Nie dość, że każdy zaczyna mieć maskę, to jeszcze te monologi przy każdym uderzeniu miecza... Jednym słowem: Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda.
Teraz tylko wpadnie Ichigo, pozmiata Gina i Tousena, a potem będzie 30 chapterowa walka Ichigo vs Aizen, gdzie zobaczymy kolejnego wyciągniętego z kapelusza power-upa i ze 20 stron biadolenia jak to Aizen mógł zdradzić SS i porwać Inoue ^^
Rozdział trochę dziwny...
chociaż zakończenie dobre. Szkoda, że za tydzień nie ma WSJ.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2009-12-17 20:36:37)
Czy tam była zapowiedź 4 filmu kinowego ? czyżby w tym filmie miałby się pojawić Ichigo w nowej wersji hollowa ? No chyba że źle zrozumiałem te jedną stronę
Hm... nawet tego nie zauważyłem. Ale bez wątpienia jest tam 「劇場版BLEACH」, czyli Bleach The Movie.
Nic nie chce mówić, ale na ANN już o 4 kinowce był news wczoraj xD Tak samo było z 4 kinówką Naruto Shippuuden xD
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … -green-lit
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-12-17 21:45:29)
Serio? Nic dziwnego, skoro skany WSJ pojawiły się już wczoraj...
Edit
A technicznie rzecz biorąc, to news ukazała się - według naszego czasu - dzisiaj około 3 rano .
Ostatnio edytowany przez FAiM (2009-12-17 21:53:14)
Masakra, Bleach dosięgnął piwnicy i zaczął kopać niżej. Kadry rysowane na kolanie gdy autor siedział na kiblu a scenariusz i pseudo pomysły do fabuły pewnie wpadały mu do głowy słuchając Mroza albo oglądając 2girls1cup.
Kończę na tym czytanie (a raczej oglądanie bo fabuły to nie ma - znajomi i znajome piszą lepsze fanficki w krótszym czasie) wybielacza bo jeszcze mnie tak wybieli, że dsotanę bielusieńki kaftanik i zrobię sobie czarną dziurę w brzuchu.
Woah, Pusty! hollow! super duper! to już cipuden przy tym jest ambitne.
Coś atak z zaskoczenia na Aizena nie wyszedł Truskawie najlepiej I ogólnie dosięga go kryzys nastolatków
Bo zapewne myślał, jaki to on jest uber koks, w dodatku zmotywowany słowami Unohany, że tylko on może zabić Aizena. Cóż, rzeczywistość okazała się brutalniejsza niż przypuszczał.
Aizen bawił się z nim jak z jakimś smarkaczem, nawet full power Truskawy nic mu nie pomógł. Aizen zamiast odpalić Bankai i wszystkich wysłać do diabła, to się bawi. Widocznie taki był zamysł autora, ale jego błędem było robienie takiego koksa z Aizena. Teraz to nie wiem, czy jest ktoś, kto mógłby pokonać go. Może Genryusai Yamamoto, bo tylko o nim nie wiemy na co go stać tak naprawdę.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Bo zapewne myślał, jaki to on jest uber koks, w dodatku zmotywowany słowami Unohany, że tylko on może zabić Aizena. Cóż, rzeczywistość okazała się brutalniejsza niż przypuszczał.
Aizen bawił się z nim jak z jakimś smarkaczem, nawet full power Truskawy nic mu nie pomógł. Aizen zamiast odpalić Bankai i wszystkich wysłać do diabła, to się bawi. Widocznie taki był zamysł autora, ale jego błędem było robienie takiego koksa z Aizena. Teraz to nie wiem, czy jest ktoś, kto mógłby pokonać go. Może Genryusai Yamamoto, bo tylko o nim nie wiemy na co go stać tak naprawdę.
Jeszcze Urahara, może Isshin i Hollow Ichigo version 6.66
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Tak, tak, wszyscy vs Aizen, a ten po prostu się z nimi bawi, piękny kicz ^.^ Teraz pozostanie czekać na power up Ichigo, który "czeka na swój moment" i zakończyć raz na zawsze tę mangę.
KieR
Co tu zakończyć !!
Jak wiemy ichigo posiadał już moce boga śmierci gdzieś uśpione w jego ciele, chodzi mi dokładnie o wątek jego rodziny, gdyż jak każdy dobrze wie, ojciec który jest bogiem śmierci, Matka która została zabita, z niewiadomych nam przyczyn, są to wątki nie wyjaśnione! Mam nadzieję że autor nie ominie tak ważnego cyklu tej mangi ;p
ファンのファンのために
KieR
Co tu zakończyć !!
Jak wiemy ichigo posiadał już moce boga śmierci gdzieś uśpione w jego ciele, chodzi mi dokładnie o wątek jego rodziny, gdyż jak każdy dobrze wie, ojciec który jest bogiem śmierci, Matka która została zabita, z niewiadomych nam przyczyn, są to wątki nie wyjaśnione! Mam nadzieję że autor nie ominie tak ważnego cyklu tej mangi ;p
Co do wątku ojca ichigo to ma być zaraz po wątku z Aizenem, sam Kubo to zapowiedział w wywiadzie.
Jubei
Nie czytałem wywiadu Kubosza, ale dzięki za informację ( że nie zapomniał o tym wątku) mogę spać spokojnie.
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2010-01-23 01:27:50)
ファンのファンのために
Ojciec Ichigo pewnie należy do Dywizji 0 z SS, coś była wzmianka o niej kiedyś.
O to ciekawa informacja, bo też nie czytałem wywiadu xD Nawet nie wiem kiedy był.
EDIT: Btw, śmiesznie byłby, gdyby to ojciec Ichigo pokonał Aizena xD I tu jeszcze okazuje się, że Aizen jest starszym bratem Ichigo, który narodził się w SS Ale tego chyba już za wiele by było.
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-01-23 12:52:40)
EDIT: Btw, śmiesznie byłby, gdyby to ojciec Ichigo pokonał Aizena xD I tu jeszcze okazuje się, że Aizen jest starszym bratem Ichigo, który narodził się w SS Ale tego chyba już za wiele by było.
Myślę, że jeszcze lepsza byłaby opcja, że Aizen to ojciec Ichigo w tej mandze jeszcze wszytko może się zdarzyć
A Yamamoto to jego dziadek, tylko się nie chce przyznać! ;D