Nie jesteś zalogowany.
Ja chyba będę Chodźcie ludzie, chętnie poznam wreszcie jakichś ludzi z ansi
Ja idę na urodziny do znajomej, więc może następnym razem
Coś mi sie ten plakacik nie otwiera... Ale trudno do benka mam niedaleko
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Dzięki śliczne
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Szybka informacja Tatyczna:
Tutla do mnie dzwonił i chciał zaproponować jakieś spotkanie Ansi (co widzę, już jest w planie). Po drugie Tyrysica masz do niego zadzwonić... nie wiem po co, nie chwalił się ;].
A co do mnie jeśli to spotkanie będzie przed sylwestrem to pasuje mi tylko Dąbrowa bo za dużo nauki jest na poniedziałek. Jeśli sylwester to piszę się, ale podejście mam takie jak Kira. Libacja w domu niepełnoletniej to nie jest najlepszy pomysł.
Na spotkanie po sylwestrze: wstępnie też się piszę więc czekam na jakies ustalenia.
Ostatnio edytowany przez Barti (2009-12-12 20:13:14)
Nie mam pojęcia co chce ~Tutla, a ja fona zmieniłam i pewnie dlatego się nie dodzwonił. Zadzwonię do niego.
A co do sylwestra to zawsze mogę wybyć, ale i to ~Kira dostanie zakaz
~Barti z chęcią też bym chciała jakieś ustalenia tylko jest problem.
Coś z oporem u ludzi. Weście się w garść i zróbmy ten zjazd.
Zważcie też na fakt, że ~Tutla ożył
A ja naprawdę nie muszę (gdyby zjazd w sylwka był) przebywać w domu.
Ze znajomymi powariuję, bo męczyli mnie bym z nimi poszła na dyskotekę )
PS: ~Ryu pytał czy jest zaproszony - myślę, że z tym nie ma żadnych oporów
A dla zainteresowanych mój nr fona Zgubiłam telefon ...
Ostatnio edytowany przez tygrysica2000 (2010-02-22 00:32:15)
Ach życie płynie, a anime leci
Lol, w ogóle... Zjazd ze Śląska i więcej osób skąd indziej. xD
Zważcie też na fakt, że ~Tutla ożył
Nie tyle ożył co przypomniał sobie, że są inne drogi komunikacji poza internetem, którego podobno u niego brak.
Hatake - Zagłębie mimo wszystko też jest w woj. śląskim...
Spotkanie przed sylwestrem - tez sie wstepnie pisze, a na Sylwestra mam juz inne plany niestety...
Nie mówię o Zagłębiu akurat. Takie Kiry itp. mam na myśli.
Jastrzębie-Zdrój - Śląsk, a wszyscy, a gdzie to, kufa, jest? Oo Ale nie dziwię się.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2009-12-13 02:47:13)
~Hatake sądzę że fajnie jak z poza się ludzie też piszą do nas
Tak, to wielce interesujące, ale może w końcu określimy kiedy ten zjazd?
Bo jeszcze mi odbije i zacznę pisać wam po japońsku i nikt nic nie zrozumie(chyba)
Według mnie najlepiej w styczniu, ale wcześniej też pasuje. Wypowiadam się również za KKnD
Miłej nocy życzę, choć jak na Otaku przystało spać w weekend nie wypada, czego mocno od roku się trzymam
Ostatnio edytowany przez tygrysica2000 (2009-12-13 04:17:48)
Ach życie płynie, a anime leci
Hm, to ja bym przyjechał (może) pod warunkiem, że na zjeździe więcej bym uświadczył rozmów z innymi ludzmi, coby się poznać, alkoholu (niekoniecznie), jakichś gier na pare/parenaście osób, niż czegoś, co by się zwało nerdowaniem i otakowaniem.
Nie wiem, jakoś by mnie uj strzelił wtedy za przeproszeniem.:D
yoyo. ;] a co powiecie na ten weekend?? co bedzie 18 albo 19?? mi sylwek nie pasuje bo mnie nie ma wtedy a po swietach pracuje na nocki caly czas.
DG mi pasuje teraz jak mam auto to moge wszedzie sie pojawic na zlocie i po drodze moge tez ludzi pozabierac do DG z gliwic zabrza i okolic.
to może najbliższa sobota ?
mnie pasuje
To ja się spróbuje na poniedziałek przygotować w ciągu tygodnia i też się pojawię.
nie mam dostepu do neta i nie mam jak was zebrac na jakis zlot. Niech ktoś znajdzie troche czasu i popisze na forum ustali date i zorganizuje jakiś zlot. mi pasuje kazda sobota i niedziela. po pracuje tylko od poniedzialku do piatku piatek mi odpada bo do 21 robie.
Jak ustalicie konkretna date to dzwoncie i mnie powiadomcie.
Barti , tygrysica mogliwbyscie sie tym zajac bo raczej tylko wam sie by udalo to zorganizowac.
pozdro ludziska.
cóż to ja byłbym wdzięczny za info. mi opowiada przyszło sabota bo będę w Gliwicach tylko od wtorku przez 6 dni ;/
Ech ty Tutlowata istoto...
Kto się burzył że nigdy na zjazd nie przybędzie?