Nie jesteś zalogowany.
Rejestracja na w/w stronce jest wyłaczona, wnioskuje z tego, ze trzeba mieć zaproszenie ;>
Jesli tak, to ma ktoś możliwość wysłania go?
Luknąłem powierzchownie na stronkę... Jednym słowem nic ciekawego, głównie ang. relki, jakieś rawy, ew. jakiś bd-rip, którego można bez problemów w necie znaleźć ^^ Nie ma sie co wysilać z zapami ^^ Ale może przyda ci się informacja, że kilka torków wstawił tam user o nicku "Isao" Wiesz do kogo uderzać xD
"asiatorrents" to stary dobrze znany avistaz jest...
chłopaki z powodu problemów (podobno prawnych) zmienili po prostu domenę.
Co do zaproszeń cóż, wprowadzono je od niedawna i nie każdy user może je dostać.
Kwestia ot widzimisię administracji plus to iż owy system jest wciąż testowany.
(głównie dla tego by pozbyć się typowych pijaw i nie włączać już rejestracji ^^)
Z założeniem konta raczej problemów nie powinno być, co jakiś czas
(przynajmniej póki co) usuwane są pijawy i rejestracja jest otwierana.
Sam obecnie zaproszenia żadnego nie posiadam już ^^
Co by nie było, że nie chcę się podzielić screen poniżej xd
Co do samego trackera to nie zgodzę się z tym co napisał ghostpl22.
Ponieważ (kwestia imo gustu aczkolwiek) jest to tracker poświęcony głównie
kinu azjatyckiemu i naprawdę łatwo można tam dostać filmy, których na próżno szukać na innych trackerach stronach ddl etc. ^^ imo coś dla fanów właśnie kinematografii azjatyckiej jak znalazł...
Sam korzystam od dłuższego czasu i naprawdę polecam
(większość produkcji made in 'asia' takich nawet niskobudżetowych kasuje już na starcie niektóre hamerykańskie mega produkcje pod każdym względem)
Moja opinia dotyczyła jedynie dostępności anime ^^ Prywatny tracker od razu mi się z iso kojarzy (jak adc) albo mega dużą ilością seedów w ang relkach (bkt). Jeśli jest tam dużo filmików z kina azjatyckiego to inna sprawa, na adc są tylko ich obrazy płyt, więc waga jest spora, a seed nie zawsze się znajdzie Cóż, zainteresowanych życzę powodzenia w sępieniu zapów ^^
iso się trafiają czasem aczkolwiek więcej dvdripów aniżeli tych miejscożernych potworów ^^
No i jak ktoś chce jest w stanie bez problemów ratio utrzymać :d zawsze się ktoś znajdzie do ściągania starszych filmów ^^ Wiem to po sobie... no i nie ma jakichś wielkich restrykcji odnośnie wstawiania własnych torków ot trza spełnić podstawowe wymagania odnośnie opisu etc. w każdym razie raz jeszcze polecam osobą lubiącym kino azjatyckie
Z anime fakt... aczkowlwiek sporo starych perełek można dorwać ^^
Vide pierwsze produkcje z lat 60tych.
Ostatnio edytowany przez Isao (2009-12-09 23:21:07)
Gdyby kogoś zainteresowało została otwarta rejestracja (dzisiaj zauważyłem dopiero).
REGISTRATION OPEN
- tell your friends!!!
Tylko od razu uprzedzam, łatwo zarobić bana za nie seedowanie i słabe ratio.
Dobry tracker dla osób szukających praktycznie nigdzie nie dostępnych starych filmów azjatyckich.
Ostatnio edytowany przez Isao (2010-01-25 06:29:44)
To mówicie ze tam w wiekszosci ripy?
gdyby kogoś interesowało, bodaj jeszcze z okazji jakiegoś chińskiego święta jest otwarta rejestracja i można załapać się na freeleech ^^