Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Na początku napisze że nie wiem czy temat jest w dobrym dziale ale nie wiedziałem gdzie go dać więc jeżeli coś jest nie tak to sory
Jak wiadomo w przyszłym roku Electronic Arts wypuszcza gre o nazwie Dante's Inferno a dodatkowo wypuszczą animacje tej grze towarzyszącą. Będzie ona wydana na płytach dvd i blu-ray ale myślę że raczej w internecie też się pojawi ale do czego zmierzam za każdy z kręgów w piekle odpowiedzialna była inna grupa animatorów odpowiedzialnych za takie anime
jak Ghost in the shell, Ergo Proxy, Blood: The Last Vampire i Samurai Champloo.
W sieci pojawił się już pierwszy zwiastun który możecie znaleźć pod tym adresem Dante's Inferno
Nie wiem jak u was u mnie się dość długo ładowała stronka
Lepiej obejrzeć ten zwiastun tu. Szybciej się załaduje.
W grę nie zagram, komputer już swoje lata ma i gry nie uciągnie. anime, jeśli jakaś grupa wyda może obejrzę, ale czegoś specjalnego się nie spodziewam. Ot dużo siekania i krwi.
Ostatnio edytowany przez Kroko (2009-11-15 20:36:56)
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Jak mój komp to uciągnie to z przyjemnością zagram, szczególnie, że spodobała mi się Boska Komedia z której de fakto zdawałem maturę. Jeżeli się jej trzymali to z góry wiadomo jacy będą bosowie, ale może jednak czymś zaskoczą.
Nick na ANSI: bobek784v2
no na gre zacieram rączki Mysle ze anime tez sobie z przyjemnością obejże
Klon GoW? I tak mu nie dorówna :]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Nie musi. Największa przewaga DI nad GoW to nieobecność tego drugiego na PC
[edit]
Przynajmniej w kilkunastu serwisach pisze, że wersja na PC ma być...
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2009-11-15 21:16:48)
Gra ma ukazać się na wszystkie liczące się platformy (PC, PS3, Xbox360), a nawet na PSP.
Jeżeli jakaś gra jest od EA to wyjdzie na wszystko, nawet toster.
Pomimo, że te krótkie animacje tworzy Production I.G i Manglobe nie oczekiwałbym nic dobrego.
Umarłem ^^
A co do samej gry - jakoś mi się nie podoba. Z gier z kreską z anime Guilty Gear rlz!
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Pewnie nie dorówna GOW3 ,ale za to Dante ma niepowtarzalny klimat:) Mysle ze na 8 zapracuje .
Jak wyjdzie, to podobnie jak w przypadku Dead Space, Mró-chan podejmie się zsubowania (wewntrznie lub przy współpracy, jak przy DS) tego anime. Ja zaś niecierpliwie oczekuje filmu. Dead Spacew był rewelacyjny (zarówno gra jak i anime).
To czemu DS nie wyszło na PSP? :>
Pomimo, że te krótkie animacje tworzy Production I.G i Manglobe nie oczekiwałbym nic dobrego.
Możesz się zdziwić
Uwielbiam te studia (szczególnie Production I.G), ale to pierdółki robione na pół gwizdka mające być czymś jak ten ostatni animowany Batman i nadchodzące Halo Legends. Nic ponad przeciętność (gdyby chociaż Studio 4C dołożyło tutaj swoją cegiełkę).
A Dead Space na PSP nie wyszło bo tęgie głowy z EA obliczyły, że to się nie będzie "jeszcze" opłacało.
Racja, ale zapowiada się na całkiem ciekawa pozycję z chęcią zagram
Strony 1