Nie jesteś zalogowany.
Ja nie widziałem Suzuki, ale i tak wiem, ze Yoruichi is the best
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
No no z jakiego anime te laseczki ?
No no, ta na desce surfingowej niezła
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
No no, Gamelord... dla takich laseczek to tylko urwanie głowy... marzenie... XD.
Nom, niezla niezla. tylko z deka bimbały przesadzone
Gamelord z twoich typów pani numer 3 to dla mnie najlepszy typ To są z jakiegoś anime czy poprostu indywidualne ? Bo jeżeli znasz tytuł to chylę się do stóp i błagam o podanie go
Ups...dwa razy się klikło
P.S Waski temat nie jest o "żywych" więc nie OFFTOPUJ
Wypasiona laska Waski
tak na prawde to watpie zeby wszystkie te rysunki ktore zostalu tutaj pokazane pochodzily z ANIME, tak wiec skoro zaplatala sie manga to tez wrzucilem cos od siebie.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Sporo ładnych anime girls (także tych tu prezentowanych) pochodzi z gier hentai (to są po prostu CG z niektórych gier) lub artbooków.
Mi najbardziej się podobają :
-Ren Ren Ren Nagusaran Rensia Roroonren Nakora (DearS)
- dziewczyny z Love Hina
- i lasencje z Shuffle
Poligamia Rulez
A możecie mi powiedzieć co to za aniem tu jest link(http://www.youtube.com/w/AMV---Hitori-Studios---MySweetness?v=eWtApQU8mxM&search=hentai) do krótkiego filmiku mi się wydaje że to "Steel Angel Kurumi" ale nie jestem pewny odpiszcie czy to to anie czy inne i z ka można je ściągnąć (Możecie pisać prywatne wiadomości żeby nie zaśmiecAc tematu)
To że w hentajach są rysowane ładne laski to raczej zrozumiałe, staram się wyławia te fajne dziołchy, które występują w zwykłych anime ipań z tego anime poniżej chyba nikt jeszcze nie wymienił a szkoda bo na pewno na to zasługują:
a na to trafiłem w czasie poszukiwań to chyba z mangi
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
> A z FMA to jeszcze Rize Hawkeye to fajna dupa, ale jakos wole, takie
Patrzcie, tego powyżej słowa na 4 litery cenzura nie wycięła, a imiona A s u k a , S a s u k e (wiem, że nie na temat) okalecza.
Dla mnie głos jest ważny. Najsłodziej mówiły (w japońskich wersjach) Casca z Berka Serka i Misato z Evangeliona ("nalohoto ne?"). Z wyglądu - wspomnijcie Kagero z Ninja Scroll (Nindżorolki), a zapalcie jej światełko na Wszystkich Świętych Shinobich.
> a na to trafiłem w czasie poszukiwań to chyba z mangi
Właśnie, pamiętam, jak Kishimoto Masashi komentował jeden z pierwszych szkiców Sakury (z Naruto), że ma problem z rysowaniem dziewczyn, bo zawsze się martwi, że nie są dość ładne. Jak puścił ten szkic po ludziach, to się zgadzali, że "nie jest ładna". Co ciekawe, swego czasu za najbardziej wyjściową laskę w Naruto był Haku, a okazał się rychło facetem. Niedawno ktoś założył wątek z którego treści wynikało, że się nie zorientował, kiedy już było wiadomo. Co było uciechy!
W ogóle, to naprawdę marzą się wam aż tak wielkie cyce? (Widzę, że przeważają bardzo duże w obrazkach). Nie, żebym coś miał przeciwko, ale do czego to dojdzie?
Znów poruszę temat głosu: które, waszym zdaniem mówiły najsłodziej?