Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Poproszę listę na PW
Przyjechałem i wysłałem pierwszą paczkę - 73 płyty dvd. Zapraszam kolejnych chętnych, pisać na pw to wyśle aktualną listę (dużej różnicy nie ma jako że ubyło tylko 73 na ponad 900)
Ostatnio edytowany przez Helion (2009-09-29 08:06:44)
Zmieniłem zasady, można wziąść dowolną ilość, zlikwidowałem bonusy ale za to teraz każda płyta 60 gr
Ostatnio edytowany przez Helion (2009-09-29 08:07:44)
Lista na PW poproszę
Poproszę listę na PW. THX ;D
Kolejna osoba kupiła płyty, tak więc proszę pytać o nową zaktualizowaną listę
Przypominam że jestem w stanie wymienić się płyty za książki (finanse, biznes, ekonomiczne, fantastyczne, informatyczne)- warunkiem jest aby były przynajmniej 2-3 książki lub więcej
Ostatnio edytowany przez Helion (2009-11-08 09:35:02)
Poproszę listę na PW
PW please
Życie ludzkie jest delikatne niczym płomień świecy równie łatwo gaśnie i równie szybko się wypala, więc ceń każdą chwile swojego życia bo jest tak krótkie.
To i ja prosiłbym aktualną listę na PW
Yami ni madoishi awarena kage yo... hito o kidutsukete otoshimete,
tsumi ni oboreshi gou no tama... ippen, shindemiru?
Poproszę o listę na PW
Proszę o listę na e-mail lukaszpiechut@interia.pl
Witam ponownie, chciałem się pozbyć większości płyt, a tu ciągle mam ich cały karton. Może ktoś chce sie za coś wymienić jeśli nie macie kasy ... jakieś książki, sprzęt, cokolwiek - chciałbym sie tych DVD możliwie szybko pozbyć i czekam na jakieś propozycje
Dodatkowo jeżeli ktoś chce to może sie zarejestrować na stronie do której link chętnemu wyślę i dostanie 5 płyt gratis
Ostatnio edytowany przez Helion (2009-11-22 07:15:52)
prosze o spis na: layla-san@o2.pl
Chciałem sie tych płyt pozbyć więc może ktoś da 250 zł + koszta przesyłki za ponad 800 płyt dvd ( wtedy płyta to koszt 30 gr ) ???
Płyty sprzedane, wątek można zamknąć
Strony Poprzednia 1 2