Nie jesteś zalogowany.
do osob ktore maja konto na facebooku i nie nie przeszkadza im posiadac w gronie znajomych dziwnych ludzi [mnie].
Zarejestrowalem sie tylko i wylacznie po to, zeby sobie pograc w menadzera baseballowego [jedna z gier na ich stronie]. Teraz chodzi o to, zeby zebrac spora ilosc "fanow" dla swojej druzyny.
Od was wymagane sa tylko i wylacznie 2 rzeczy,
- przyjac mnie do grona swoich znajomych
- przyjac zaproszenie do bycia fanem mojej druzyny
Potem nie musicie juz nic robic, a ja bede bardzo wdzieczny za pomoc. Jakby ktos byl tak mily, to prosze o pw.
albo od razu tutaj:
http://apps.facebook.com/baseball_tycoo … 0434726183
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2009-11-05 20:06:55)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Tak sobie myślę, że każdy, kto oglądał Majora od KA powinien to zrobić w ramach wdzięczności za porządne suby xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
taa naiwny czlowieku
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
To tak dla odkopania tematu. Dla zachety dodam, ze zglosily sie 3 osoby Jednak do kolejnego "poziomu" brakuje jeszcze kilku.
Nie ma Wam kto powiększyć e-penisa?
Smutne.
@ Q:
Myślałem na początku, że chodzi o całą drużynę Pasibrzuchów, dlatego napisałem Wam. Teraz widzę, że to prywatna inicjatywa waskiego.
Ostatnio edytowany przez DUDi (2009-11-05 18:28:16)
Mnie do tego nie mieszaj, z grzeczności wpisałem się tylko jako fan
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dudi penisie jeden, zamiast narzekac, to lepiej zostan moim fanem
edit:
jakby co, to wlasnie znalazlem cos takiego moj link
http://apps.facebook.com/baseball_tycoo … 0434726183
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2009-11-05 20:03:06)
Poka jeszcze Twittera!
Nie ma Wam kto powiększyć e-penisa?
Smutne.@ Q:
Myślałem na początku, że chodzi o całą drużynę Pasibrzuchów, dlatego napisałem Wam. Teraz widzę, że to prywatna inicjatywa waskiego.
Chyba I-penisa
Dodał bym Cię wąski, jakbym Cię znał osobiście, ale w takie rzeczy to ja się nie bawię. No i polecam fejsbuka, świetna sprawa
E tam znal, ostatnio dodalem kilkanascie osob ze stanow
Wąski po prostu zbiera pokemony :d czepiasz się maniak
ps; a mnie dodasz, dodasz, maniaczku ;d xD
No i polecam fejsbuka, świetna sprawa
taaak... o niebo lepsza niż sięgająca coraz głębszego dna nk
ja tam uzywam FB tylko i wylaczne zeby sobie pograc, chociaz zdarza mi sie pogadac z jakimis amerykancami [darmowe konwersacje]
Chyba mogę ci załatwić dwie laski do kibicowania, ale raczej nie będą machać pomponami:P No i pewnie nic za darmo. Nie wiem, jak się tam na FB odwdzięczacie za wsparcie. Jedna gra w Mafie, może jej się przyda gość z bejsbolem:)
Mozesz Dodac mnie ale pod warunkiem ze zostaniesz moim sasiadem w FarmVille
Szukaj mnie pod: Bartłomiej Klimek ;D
Wąski po prostu zbiera pokemony :d czepiasz się maniak
ps; a mnie dodasz, dodasz, maniaczku ;d xD
No i polecam fejsbuka, świetna sprawa
taaak... o niebo lepsza niż sięgająca coraz głębszego dna nk
Nie no spoko Isao, Ciebie mogę dodać, piło się przecież wódkę razem
Ja tam na Facebooku grałem w MafiaWars, ale się znudziło , generalnie to i tak Facebookowe Quizy rządzą
no i oczywiście złote myśli Dziadka Lucjana, co by bez nich człowiek zrobił ;]