Nie jesteś zalogowany.
Do dupy, bo pewnie ze względu na osobę bardzo lubianego szkoleniowca kibice odpuszczą bojkotowanie PZPN-u, a w polskiej piłce dalej będzie, jak jest. Coś ty odwalił, Franek...
"Skazany na zajebistość"
Hm, ja przyszłość bojkotu widzę tak:
a) bojkot nieznacznie słabnie, ponieważ faktycznie jest dość duża
sympatia kibiców do Smudy, aczkolwiek trzeba pamiętać, że głównym celem jest PZPN, a akurat Franz za wiele nie ma z nim wspólnego.
b) repreza wygrywa najbliższy mecz (może dwa) i najbardziej "opiniotwórcze" strony w tym kraju, czyli WP i Onet, rozpisują się na temat zbawiciela polskiej piłki kopanej - w związku z tym bojkot mocno dostaje "po kościach", bo dają sobie siana najsłabsze ogniwa.
W każdym razie, akcja nadal będzie trwała. Przynajmniej ja nie zrezygnuję .
Aha, właśnie... Inter - Palermo, 4:0 do przerwy!
Ostatnio edytowany przez Krzyżu (2009-10-29 23:07:36)
Aha, właśnie... Inter - Palermo, 4:0 do przerwy!
Wiem, do bani po całości. Palermo wrypało moim, Sampdoria wrypała Interowi. Moi wrypali Sampdorii, Inter wrypał Palermo. No nic, moi muszą wrypać chłopakom z Mediolanu, innego wyjścia nie widzą
BTW: Jeśli Juventus utrzyma taką formę, jaką mieli wczoraj, to Inter nie ma szans, nawet jakby strzelili Palermo z dziesięć bramek
"Skazany na zajebistość"
BTW: Jeśli Juventus utrzyma taką formę, jaką mieli wczoraj, to Inter nie ma szans, nawet jakby strzelili Palermo z dziesięć bramek
Przecież Juve to totalni szmaciarze... grają jakoś tak niemrawie i nieciekawie... ot oglądając ich mecze po prostu zasypiam z soczystym ~~ZIEW w tle xD
Spotkania z ową w roli głównej są zaiste tak interesujące niczym relacja z posiedzenia naszego kochanego sejmu... bla bla bla... i tyle xD
Przecież Juve to totalni szmaciarze... grają jakoś tak niemrawie i nieciekawie... ot oglądając ich mecze po prostu zasypiam z soczystym ~~ZIEW w tle xD
Spotkania z ową w roli głównej są zaiste tak interesujące niczym relacja z posiedzenia naszego kochanego sejmu... bla bla bla... i tyle xDPokaż spoilerWujek i tak cię kocham wiesz xD mimo że lubisz tych szmaciarzy :d
Wiem, że mnie prowokujesz, więc nawet ci nie odpowiem :* A jakbyś oglądał wczorajszy mecz, tobyś pewnie się w ogóle nie odzywał
http://www.youtube.com/watch?v=027B1WuM4bw
Nie pokazali, ale podanie było prosto pod nogi pomocnika Juventusu
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-10-30 00:21:17)
"Skazany na zajebistość"
+ do tego Inter musiałby w jeszcze jednym meczu zgubić punkty, jeżeli Juve chce być na czele.
Ja to bym sobie życzył, żeby Inter w końcu zaczął grać piłkę ciekawą dla oka. Niby wygrywają, ale to takie wszystko bez polotu. A o LM to już nie wspomnę, tam to chyba sobie kabaret robią.
@dół:
Noo, baaa... Przecież od dawien dawna wiadomo, iż liga angielska jest najlepsza na świecie
"Glory, Glory Man United
As the Reds Go Marching On! On! On!"
Ostatnio edytowany przez Krzyżu (2009-10-30 00:42:58)
Wujek mnie rozgryzł, ech
Odnośnie samej ligi włoskiej (Interu), cóż od paru ładnych lat można zaobserwować, że mimo wszystko włosi, aż tak wspaniale dla oka grać nie potrafią i raczej według mnie nie prędko to się zmieni, owszem trafiają się ciekawe mecze vide wspomniany wczoraj, który oglądałem o dziwo . Faktem jest iż większość ich klubów gra skutecznie jednak mało widowiskowo, kwestia gustu osobiście wolę oglądać np anglików którzy przez cały mecz zasuwają jak małe "marjon dżonsy" połączone z "kipketerem"
Taka ciekawostka:
http://www.solojuve.com/index.php?optio … temid=1214
http://www.igol.pl/article,15608.html
http://www.pilka.pl/christian-vieri-mor … -dwulicowy
http://acmilan.com.pl/?id=13054#kom
EDIT DOWN: Wiem!
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-11-08 17:01:32)
"Skazany na zajebistość"
Taaa. Mógłby pokazać te papierki a nie pierdzielić. Nie wiem w co się chce bawić XD
Ostatnio edytowany przez Sidorf (2009-11-08 17:07:14)
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Jestem przedumny z kibiców Juventusu Tak wygląda napastnik Interu Mediolan, Mancini:
A oto, co zrobili polscy kibice Juventusu (odważni, że hej):
"Skazany na zajebistość"
Słaba podpucha. Przecież gołym okiem widać, że to fotomontaż...
Z tego, co wiem, to nie Obrazek mam w dużo wyższej rozdziałce, ale musiałem zmniejszyć na potrzeby forum (większe ucina).
"Skazany na zajebistość"
No i mamy niespodziewajke w barażach MŚ Ruskie nie jadą do Afryki Szczerze nie spodziewałem się triumfu Słowenii (co wyraziłem na kuponie x2 na Rosję) Koniec magi Hiddinka. A jeszcze nowe koszuleczki sobie sprawili hehe, widać za wcześnie.
Hiddink trzeba było prowadzić dalej Chelsea, a nie mówić, że najważniejsza narodówka rosyjska...
W ogole to jakas abstrakcja, duzo niespodzianek i nieco skandali, ta bramka na wage awansu Francji, porazka Ukrainy u siebie (a liczylem na nich)... dla mnie to jakas tragedia.
W ogole wyniki mi sie nie podobaja, bo jednak wezmy pod uwage sklad Europy na MŚ, chcialbym by jednak byly to najmocniejsze teamy, chcialbym ogladac najlepszych pilkarzy i tak dalej
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Poza pilka tez. Kolejna aferka w Polsce... Eh, az szkoda gadac
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Tak wygląda napastnik Interu Mediolan, Mancini:
Przykro mi ale inter nie posiada takiego napastnika XD
edit: Masz rację. Tak tylko uświadamiam
Ostatnio edytowany przez Sidorf (2009-11-19 19:50:54)
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Zgaduję, że się jednego słowa czepiasz.
"Skazany na zajebistość"