Nie jesteś zalogowany.
Jadę do Pozka na jakiś meczyk teraz, nie ma bata
taaa czekam na to z niecierpliwością ^_^
Wisła była lepsza choć widać że im gra się nie układała ale byli lepsi dużo lepsi!
Ostatnimi czasy wisełka praktycznie nic nie pokazuje od wypaliła się...
Lech to zupełnie co innego od dawna jest bardzo dobrą drużyną jednak niestety czasami
faktycznie brakuje im szczęścia, ale to z pewnością nie ma nic wspólnego z głupotą...
jeżeli mowa o głupocie to może przejrzyj się w lustrze i zastanów raz jeszcze po ujrzeniu owego widoku dlaczego nie wygrałeś jeszcze w totka skoro "głupsi mają szczęście"...
Moim zdaniem obie drużyny były lepsze od przeciwników...
Wisła była lepsza choć widać że im gra się nie układała ale byli lepsi dużo lepsi!
Po pierwsze powiedzcie mi jak to jest możliwe że sędzia nie widzi ręki która blokuje strzał na bramkę torpede która leci w bramkę a ten praktycznie by ją złapał... poprzeczka czy słupek to też pech zabrakło 2 centymetrów i był by gol...
Sędzia ewidentnie sędziuje pod drugą stronę!!! A Lech? Strzela gola a sędzia nie uznaje go bo przeciwnik się poślizgnął ja piepsze co to za sędziowanie?? paranoja??
Życzę szczęscia Lechowi ale szkoda że mój zespół nie wszedł do grupy no ale taka jest piłka że głupsi mają więcej szczęścia... A jak się nie układa, to się nie układa, można milion razy strzelać to i tak nie wpadnie....
Z całym szacunkiem, ale musieliśmy oglądać inne mecze Wisły Generalnie polska piłka interesuje mnie tak, jak południowoafrykańska, czyli wcale, możesz zatem uznać moją opinię za "obiektywną" - ja w grze Wisły nie widziałem ani grama chęci, zaangażowania czy woli walki. Klon reprezentacji, czyli zbieranina gwiazdorów i zero gry. Żal na to patrzeć, naprawdę, a te "miliony strzałów" to chyba miała być ironia Wiem, że jak się kibicuje jakiemuś klubowi, to się pewne rzeczy widzi inaczej, ale niestety dla osób postronnych obraz jest raczej jasny.
Hahaha, i Juve pogoniło kelnerów z Madrytu. 2:1 dla Starej Damy FORZA JUVE!
"Skazany na zajebistość"
Warto było dla dzisiejszego dnia być przy porażkach z Palermo i Napoli. Warto żyć. JUVE!
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
a ja pitolę juve postawiłem 1-1 i mi spierdzielili kupon ^^
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
Na przyszłość będziesz wiedział, na kogo stawiać
"Skazany na zajebistość"
Hehe, wiem. Najlepiej darować sobie LM
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
A ja wpadłem z baru, gdzie oglądałem meczyk, wyciagnałem naklejkę i już jest na lodówce. Wspólokator fan Realu. Będzie miał z rana.
Ostatnio edytowany przez Winged (2008-10-22 00:09:17)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
Turyn jest biało-czarny. Derby dla Juve.
Bologna - Juve 1:2. Mecz Nedveda.
Ahahahaha, Juve znowu płaci kelnerów Alex dzisiaj rozdał, nie ma bata!
"Skazany na zajebistość"
Czemu nie hat trick. Patrzeć z wysokości na kibiców Realu siedziących obok - bezcenne. FORZA JUVE!!! IL FENOMENO VERO - ALEX DEL PIERO!!!
EDIT: Już po meczu z Romą wiedziałem, że JUVE powraca.
Ostatnio edytowany przez Winged (2008-11-06 00:17:56)
Juve - Milan 4:2. Najłagodniejszy wymiar kary. Świetny mecz.
Trzeci w tabeli Juventus po absolutnie zajebistym meczu pogonił z drugiego miejsca Sampdorię 5:1! Kto nie oglądał, niech żałuje, bo gra była na najwyższym poziomie. Taki Juventus chciałbym oglądać codziennie, a jeśli utrzymają formę, to Inter ma po plecach
"Skazany na zajebistość"
Juve ssie... forza inter? ^_^ choć inter bez wujka recoby to nie to samo... sam dejan to już nie to :d
Ostatnio edytowany przez Isao (2009-10-29 00:06:57)
Juve ssie... forza inter? ^_^ choć inter bez wujka recoby to nie to samo... sam dejan to już nie to :d
Będzie Buźka's Game
Najlepszy to był wczoraj mecz Alcorcón - Real Madrid 4-0
Jedna z nawiększych kompromitacji ostatnimi czasy
Największa Trzecia liga pokonała gości za 150mln euro
"Skazany na zajebistość"
Trzecia liga pokonała gości za 150mln euro
Chyba 250
choć inter bez wujka recoby to nie to samo
alvaro recoba? pfff veron to był gość
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"