Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
DO MODÓW:
To nie żart, wygłupy, czy też prowokacja. Ten wątek jest w 100% poważny (no może w 90% ). Jeśli mimo to, wam tu nie pasuje, to możecie go zamknąć czy usunąć, ale poczekajcie chociaż, aż dostanę parę poważnych odpowiedzi.
No, to teraz do rzeczy. Chcę narysować przedstawicieli obu płci danego gatunku, ale mam dylemat.
Wprowadzenie: Jest sobie rasa "ludzi", która wyewoluowała z wilków. Wraz z rozwojem mózgu, liczba "szczeniąt" malała, aż do 1-2 w "miocie", co doprowadziło do zaniku większości gruczołów mlecznych u samic, pozostawiając tylko jedną parę (jak u ludzi) i zanikające sutki poniżej.
Biorąc pod uwagę fakt, że dla tej rasy "wilkołak" jest odpowiednikiem naszego neandertalczyka, to czy samica powinna posiadać; jak jej niezbyt odległa ewolucyjnie koleżanka; jedną parę piersi, czy też dwie, z tym, że ta druga znajdująca się poniżej byłaby o ok. 50-60% mniejsza ??? Która z tych opcji wydaje się najbardziej logiczna ???
Proszę tylko o poważne odpowiedzi. Jak masz zamiar wyskakiwać z tekstami typu "namaluj 8 cycków" itd., to lepiej w ogóle nic nie pisz.
2 starczą w zupełności, jeśli wilkołak jest odpowiednikiem neandertalczyka to nie powinna mieć więcej jak 2 (możesz dodać jeszcze pod nimi, jako organ szczątkowy same sutki albo coś w ten deseń, jak sobie tam chcesz). Chyba, że różnica ewolucyjna między tymi gatunkami ma być z 50.000 lat to wtedy... mogą być 4, to zależy od tego jak bardzo ewolucyjnie mają być one spokrewnione i ile czasu je różni (im mniejszy czas, tym mniejsze różnice)
Im więcej tym lepiej, nigdy za wiele cycuszków xD
TROLLING IS A ART
No, ale o co chodzi?
To zależy od tego, kto jakie ma zboczenie...
Ja osobiście nie wiem jakie wole bardziej, to chyba zależy, czy będzie się to komponowało z resztą postaci. Narysuj tak i tak, a później porównaj efekt.
Normalnie wybrał bym jedne i to nie za duże.
Ostatnio edytowany przez Heliar (2009-10-27 20:20:38)
Możesz dać dwa normalne, dwa małe i dwa sutki. Zaprezentujesz wtedy tą ewolucję.
Przynajmniej będzie oryginalnie.
Albo nie wiem jak to tak u wilków jest, ale chyba one jako takich piersi to wielkich nie mają. Możesz zrobić taką córkę stolarza wraz z 4 czy tam 6 sutkami. Wersja loli z futerkiem.
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-10-27 20:40:23)
ja sadze powinna miec odrkyte piersi a nizej duzo futerka XD
Strony 1