Nie jesteś zalogowany.
No i jak zwykle po konie krótki opis wrażeń, na początek trochę o ogólnych odczuciach, czyli sama organizacja była tak poryta jak porytkon, albo pory, których na konie było sporo. Więcej było chyba minusów niż plusów w każdym razie dla mangowców, bo fantaści mieli na pewno lepiej.
Cosplay w piwnicy mając dwa razy większą sale gimnastyczną, to kpina. Co nie sprawiło wcale, że się nudziłem, większość cosplayu przegadałem z kilkoma osobami poznanymi na tymże konie.
Dobrym zajęciem na nudę było też granie w DMC4 na xboxa 360, przynajmniej nie miało takiego wzięcia jak ciągle oblegane bijatyki. Odnośnie "sleepów", to korytarzy było pod dostatkiem więc nawet bez ich rezerwacji spokojnie było się rozłożyć nawet wchodząc na konwent o 20, z moim szczęściem trafiłem oczywiście na korytarz "nocnych marków", gdzie nonstop były gadki w nocy z piątku na sobotę, na innych korytarzach oczywiście totalna cisza i spokój, wszyscy grzecznie spali. Podsumowując: konwent był dla mnie w miarę udany, a w większości zapewnili to znajomi, którzy i tak wg starych wyjadaczy są oprócz cosplayu podstawowym "zajęciem" na konwencie.
A na koniec jeszcze link ze zdjęciami dla zainteresowanych.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Byłam hamperką i pytałam o naszą stronę ale nikt z niej się nie pojawił...
A jeśli tak, to na dowód powiedzcie mi czy po korytarzu chodziła dziewczyna w tradycyjnej japońskiej zbroi(wczoraj) lub ta sama ale w masce gazowej lub w 40 kg kolczudze lub w różowej peruce, albo że żebrała jedzenie i picie i kasę...
No więc widzieliście takową?
A tak na serio było zajebiście. Konwent skończył się o 16, a ja o 18 dopiero skończyłam, bo Magic grali. Wygrałam 40 tys pkt w WII xD
Mam bluzkę i fartuch oraz gry i tym podobne bzdety....
Żeście bajzel zrobili, ale kasy było dużo( wiem bo liczyłam)
Bakura spałeś na 1 piętrze w I budynku? Jak tak to sory bo my tam nie spaliśmy tylko rzeczywiście całe noce gadaliśmy. Były tam też prysznice koedukacyjne, widziałeś?
Ostatnio edytowany przez tygrysica2000 (2009-10-25 23:40:51)
Ach życie płynie, a anime leci
tygrysica2000 będzie kolejnym powodem, dla którego nie cierpię konwentów xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Widziałem prysznice koedukacyjne i sobie darowałem, skorzystałem w tradycyjnego kiblowego "obmycia", a spałem na 1 piętrze ale III budynku, na tym piętrze, co napisałaś spał Hayate, ale tam w sobotę rano było rewela, bo światło nie świeciło i było cicho jak makiem zasiał.
A propos samej strony, to wg niej jest już poniedziałek, chyba jeszcze nie przestawiła się na czas zimowy, tak jak ja wracając z konwentu, ale na szczęście jechałem autobusem, który jeździ dokładnie co godzinę i nie miałem niemiłej niespodzianki w stylu "wtf? czemu ten autobus nie jedzie?".
PS To ty byłaś w tej białej koszulce z napisem Animesub.info? Chciałem zagadać, ale poszedłem zrobić zdjęcie i już nikogo nie było^^!
Ostatnio edytowany przez Bakura (2009-10-26 00:20:59)
Kainote link
Umu umu
A ja tam polubiłam te łazienki, a w kiblu ze szczęśliwym bidetem cholernie cuchneło i oryginalnie to było dla personelu ale kto tam tego pilnował. Ile razy się o kogoś w nocy potknąłeś? Ja wiele razy na obchodzie xD
A widziałeś dziewczynę w zbroi taką jak napisałam wcześniej? Jeśli tak to już wiesz jak wyglądam
~Quithe masz jakiś problem? Temat jest o danym konwencie, a nie o ogóle więc takie teksty pisz gdzie indziej! Bo ja nie lubię hipokrytów kretynów! (przepraszam ale inaczej nie da się nazwać)
Pozdrawiam
Przecież nawiązałem do tego konwentu dzięki tobie Hipokryzją zaś jest wyzywanie kogoś, a potem przepraszanie Część ostatnią sobie daruję.
Żeby nie było, napiszę coś o konwencie. Przeglądając zdjęcia od Bakury, radzę ominąć zdjęcie 20
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Żeby nie było, napiszę coś o konwencie. Przeglądając zdjęcia od Bakury, radzę ominąć zdjęcie 20
Zapewne zdajesz sobie sprawę z tego, że właśnie zachęciłeś do zobaczenia go większość ludzi
Ale i tak najlepiej sens większości spotkań i konwentów ukazuje zdjęcie 16 XD
Ostatnio edytowany przez Sidorf (2009-10-26 00:33:16)
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
W nocy się nie potykałem, bo nie wstawałem prędzej niż po 7, a poza tym nonstop światło się świeciło. Widziałem kilka razy kogoś w z kolczugą czy jak to się tam zwie, nie wiem jak wygląda tradycyjna japońska zbroja, ale sfotowałem nawet dziewczynę z różowymi włosami, co nie znaczy, że to byłaś ty.
Quithe, no masz rację, nie za dobry to był wybór, ale od tyłu wyglądały całkiem fajnie, a po zagadaniu nie wypadało odmówić, zresztą, może ktoś lubi tego typu urodę^^
Sidorf, to przecież wiadome, nie ma jak czysta żołądkowa z kumplami w aucie, nawet spanie lepsze można mieć, a o humorze już nie wspomnę, byle nie skończyło się to tak, jak miał Ilidan na jednym konwencie^^
Ostatnio edytowany przez Bakura (2009-10-26 00:38:38)
Kainote link
Umu umu
Czyżby ktoś szukał miłości na konwentach o tych samych zainteresowaniach? XD
Ostatnio edytowany przez Hatake (2009-10-26 14:37:23)
Tygrysica to Ty bylas w tej zbroi samuraja co na pokazie załozyli Ci ją??
edit:
teraz przeczytałem ze zrozumieniem wiec to nie Ty nia bylas ;p
Ostatnio edytowany przez ryu87 (2009-10-26 18:45:09)
TO BYŁAM JA!
Potem na konwencie w niej chodziłam. Trochę w barki uwierała ale było kool...
A potem nawet katanę mi zapożyczyli do zdjęć xD
I to najfajniejsze było jak mnie rozbierali.
Człowiekowi tak lekko było
Maska gazowa też była fajna tylko zastanawiam mnie czemu się w niej tak ciężko oddychało.
A skoro byłeś to musiałam przeoczyć, a właśnie, jakaś dziewczyna od Ciebie żebrała? Jeśli nie to jesteś mi coś wyniesieni.
Tygrysica ja robilem kilka fotek i chyba Twoje tez w kazdym razie jak założyli Ci zbroje to usiadłaś na ławce obok mnie ;p
To ty? Od tańczącego budyniu?
Wybacz
hmm jakiego budyniu??
raczej od wypadajacych baterii;p
Ja nie mogę, teraz się będą kojarzyć po necie jak krejzole, kto kogo widział i ale to jest kuuuuul i dżezi...
Też się podniecałem swoim pierwszym konwentem (i jedynym jak na razie), no ale bez jaj... A zresztą po co ja to piszę, idę na filma jakiego.:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2009-10-27 02:17:34)
Nooo i poryty skonczony bardzo pozytywnie zwlaszcza pierwszej nocy !! Bakura musiales zwiac do konsolowki akurat w najlepszym momencie ;x
Cobra, DMC4 czekało na ubicie żabola, więc...
Ale Bakuś parę h przy DMC przesiedział, nie powiem.
Mnie się kon udał, w szczególności podobał mi się wykład Pilipiuka na temat kozaków zaporoskich. Dobra rzecz to była. ^__^
Poryty konkurs jak zwykle poje*ny, jakiś kiep szukał kluczyków od czołgu o 4tej nad ranem bodaj pierwszej nocy konwentu na pierwszym piętrze budynku 1go (ciekaw jestem, czy znalazł xD)... Druga noc zresztą też była ciężka do przeżycia, a raczej przespania... :?
Ogółem, czekam na Porytego 4. Bez dodatkowych ułamków. ^___^
War... War never changes.
Wykład Pilipiuka był naprawdę świetny. Facet ma talent aby zainteresować jakimś tematem.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...