Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Opis:
Muzyka łagodzi obyczaje. Z takim oto hasłem w sieci pojawia się pierwsza oficjalna składanka, ułożona przez społeczność forum Senjou Anime Subs. Po długim i zaciętym glosowaniu oraz przygotowaniu poszczególnych elementów mamy zaszczyt przedstawić wam zbiór utworów, które według opinii użytkowników zasługują na szczególną uwagę.
Na liście utworów znajdziemy takie smaczki, jak: „Uninstall” w wykonaniu Chiaki Ishikawy (Bokurano), czy też „Ash like snow” fantastycznej kapeli The Briliant Green. W zestawieniu oprócz nich znajduje się jeszcze 26 innych utworów, z których każdy wart jest przesłuchania i umieszczenia na playliście odtwarzacza.
W imieniu całej społeczności forum Senjou Anime Subs życzymy mile spędzonych chwil podczas słuchania zebranych przez nas piosenek.
Więcej: tutaj
Rozmiar: 252.65 MB
Liczba plików: 28
Download:
http://pi.fastbighost.com/~rein/skladanka/The%20Greatest%20Hits%20of%20Senjou%20Anime%20Subs%202009.zip
Ostatnio edytowany przez Mexis (2009-10-26 18:43:38)
A ściągniemy i przesłuchamy. Może trafi się coś fajnego.
Ściągne i prześłucham. Po Kappu Srits V1 nie bylo nic ciekawego w sieci... V2 nie zrobil bo zniknął...
PS. Jaka cena?
Ja bym poprosił o tą "okładkę" w większej rozdzielczości z pierwszego postu celem zobaczenia tych szlagierów.
Beautiful World i Zetsubou Billy czadowe. Jak reszta też jest taka fajna, to łykam tę składankę
"Skazany na zajebistość"
Kawałki z Mnemo i X'amdu ok, + Paprika i DN, reszta funta kłaków nie warta jak dla mnie, gdy patrzę na tytuły serii
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Quithe, bez przesady, ballada z 5 Centimeters per Second też jest niezła (przynajmniej u mnie zaplusowała po wpływie na płeć piękną).
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
slymc, możliwe, dawno to oglądałem
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
S gusta i guściki jednak jestem przekonany ze każdy znajdzie tu coś dla siebie
Fajnie, że miało miejsce coś takiego, bo znalazłem kilka fajnych kawałków, no i "odkryłem na nowo" piękno tych, na których jest już "pięciocentymetrowa warstwa kurzu". Thx.
Dzięki bardzo za składankę. xD Jak przesłucham to się pewnie podzielę wrażeniami.
Dobra, przesłuchane. Wrażenia pozytywne, większość kawałków trafiła w moje gusta. Niektórych nie znałem, a że były całkiem fajne, to znalazły miejsce na mp3 .
Btw. ten błąd na okładce to taki celowy zabieg ?
Heh :D Nie.. przypadek :D już jest w trakcie naprawy
Przesłuchałem i powiem szczerze, że dość znacząco przypadła mi do gustu owa propozycja muzyczna. Fakt kilka piosenek znalazło się, które bym osobiście wywalił, jednak to już kwestia gustu każdego, tak na dobrą sprawę. Ogólne wrażenie z całości bardzo pozytywne... zwłaszcza po usłyszeniu kawałka Utady mmm uber sprawa
Przesłuchane. Płyta 1 nawet mi podeszła, 2 już nie.
Ale błędy na coverze i w tytule tematu to porażka >.<
Strony 1