Nie jesteś zalogowany.
No i stało się Adamek oklepał Gołotę... choć w zasadzie niczego innego nie można było się spodziewać Oo 'endrju' naprawdę szczerze dla mnie nic nie pokazał... Chyba najwyższa pora skończyć z tym... tak, myślę, że to dobry pomysł... :/
"Trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść". Endrju nie wiedział. Adamek w sumie pokazał ładne widowisko, mam nadzieję, że jeszcze coś zawojuje.
"Skazany na zajebistość"
Próbowałem znaleźć jakiś filmik i lipa. ipla mi się nie chce instalować specjalnie do tego. Tak czy inaczej dobrze, może w końcu Gołota zniknie na dobre w odmętach sportowej historii
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Powiem tyle, wynik był oczywisty, a Andrzej po prostu zrobił to dla kasy, jak nawet komentatorzy mówili, że Andrzej i Adamek ma po 30-coś % kasy i reszte ma TV Polsat, i dodali, że w kontrakcie mieli, że minimalną kwotą jest 300 tyś. $, więc wiecie, kto nie chciałby tyle w 10 min zarobić?:D
Pokazowa walka o wielką kasę i nic więcej...
Adamek może tam kilku "leszczy" pokona w nowej wadze, ale czołówka raczej z niego zrobi marmoladę jeśli się kiedyś do niej dostanie.
Raczej to nie była walka o kasę, przynajmniej ze strony Gołoty, który ma jej pod sam sufit na strychu, a Adamek też nie zrobił tego dla hajsu, chciał się sprawdzić, jakby nie patrzeć, z legendą polskiego boksu.
Walka ze strony Adamka była dopięta na ostatni guzik, pierwsza runda Gołota na dechach, piąta KO.
A za rok, dwa Góral będzie walczył na szczycie z Kliczkami, ze swoją szybkością, wytrzymałością i techniką ubije ich jak prosiaki, maybe.
Ostatnio edytowany przez arystar (2009-10-25 12:45:36)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Adamek jest za niski do walki w tej wadze niej z ruskiem sie spotka che che
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Gołota versus Adamek. Walka stulecia czy... szwindel stulecia.
Ahahaha, ten koleś jest ostro pier !
Nie, nie wierzę po prostu XDDD Hahahaha, chyba muszę zacząć czytać to jego nędzne forum
"Skazany na zajebistość"
Paranoik z tego faceta totalny xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Ja tam nie musiałam oglądac by wiedzieć kto wygra... ale z ciekawości włączyłam i... uśmiałam się ;] Ale tak jak obstawiałam, Adamek górą.
A forum wymiata xD ( tyczy sie postów wyżej )
Pozdro
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Ten koleś przypomina mi tego grajka z Asterix i Obelix co to jak zaczynał występ w wiosce wszyscy go próbowali uciszyć. Jego pseudo inteligentny bełkot jest tak żenujący, że mam ochotę urwać mu kabel od internetu.
Przed chwilą usłyszałem w tv:
"[...]czternastolatka urodziła dziecko w szatni. Nikt nie wiedział ani o ciąży ani o gwałcie[...]"
O_o
ps. mogłem coś przeinaczyć bo nie bardzo zwracałem uwagę na tv ;]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
słyszałem... bywa... dzieci z gimnazjum inteligencją ostatnio nie grzeszą, więc to jest "w normie"
Niż demograficzny -1
słyszałem... bywa... dzieci z gimnazjum inteligencją ostatnio nie grzeszą, więc to jest "w normie"
Jeśli dziewczyna nie ściemniała i naprawdę została zgwałcona to rzeczywiście głupota(+pedo) była - po stronie "facetów"
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Ale, że nikt nie zauważył ciężarnej nastolatki... aż wierzyć się nie chce...
Przed chwilą usłyszałem w tv:
"[...]czternastolatka urodziła dziecko w szatni.
To dlatego, że tej głupiej Polsce nie ma legalnej aborcji.
Poza tym trzeba mieć do tego dużo pieniędzy.
Bywa, że się ludzie nie orientują. Nie pierwszy taki przypadek i nie ostatni.
Coś mi się kołacze, że można w Polsce dokonać aborcji, jeśli ciąża wynika z gwałtu. Podobnie w przypadku chorego płodu lub zagrożenia życia kobiety. Teraz walczą o to, żeby całkiem zlikwidować aborcję.