Nie jesteś zalogowany.
HEJA dawno nikt tu nie zaglądał
Hehe tak pomyślałem żeby można odświeżyć i jutro się spotkać. ostatni tydzień wakacji co dla niektórych;)
To może jutro o 17 pod pręgierzem zapraszam
no ja niestety odpadnę... wiem, że kensuś i kampai na pewno będą ^_^
Pass... niestety nie jestem już mieszkańcem poznania >.> Szkoda że wcześniej nic nie było... Czerwiec, Lipiec... nie było z kim pić >.>
właśnie... szybko się obudziliście. We wrześniu mogę iść na browar.
Za wiele do roboty nie mam, więc pewnie wpadnę .
Hehe spoko jak ma być niezła frekwencja to spotkanie na sobotę przerzucam na 17 pasuje ludzie;)
no jak będzie kasa... bo teraz w moim portfelu gra "the sound of no money".
Ta sobota? A we wrześniu nie można by czegoś zorganizować, bo teraz na pewno się nie pojawię...
na wrzesień tez da się coś zorganizować;) bo czas najwyższy reanimować nasze spotkania;)
kto sie pisze na niedziele ;p? 25.10 wieczór ?;>
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
ich
mi tez pasi jak będę zdrowy
hmm kensus miał napisać ze spotkanie o 17 dzisiaj pod pręgierzem ale widocznie zapomniał
O cholera, wpada człowiek po paru miesiącach nieobecności, i akurat spotkanko go ominęło, a szkoda, bo dziś miałem cały dzień wolny. No nic, może kiedy indziej bo już dawno nie widziałem waszych mord Poza tym... to bym z chęcią zobaczył też parę mord spoza poznańskiej ekipy ;]
Hmmm to tak aby temat nie zdechł śmiercią krytyczna
W piątek o godzinie 17.30(pod pręgierzem) odbędzie się spotkanie
Żeby przeboleć ten dzień bo piątek 13 jest to niestety
Żeby nie było bez poznańskiego rapu
Hmmm to tak aby temat nie zdechł śmiercią krytyczna
W piątek o godzinie 17.30(pod pręgierzem) odbędzie się spotkanie
Żeby przeboleć ten dzień bo piątek 13 jest to niestety
Żeby nie było bez poznańskiego rapu
Uuuu i znowu mnie nie będzie, w ten dzień mamy Tramwajade spod stacji Towarowa II i szykuje się ostra impreza w tramwaju
szkoda ;( ale cóż może następnym razem wpadniesz;)