Nie jesteś zalogowany.
nie widzialem takiego tematu wiec zaczynam
Ktore dziewczyny z anime wam sie najbardziej podobaja? Mi osboscie najlepsze sa chyba siostry Aya i Maya z Tenjou Tenge:P
Mnie się podoba Ichigo Morino z Onegai Teacher. Przynajmniej ma ciekawą osobowość ;D
co ci powiem to wszystkie dziewczyny w anime sa ladne szkoda że tak w życiu nie ma
a mi sie podobała Suzuna z Moonlight Lady
He he to fakt, takiego tematu jeszcze na forum nie pamiętam ^^
Jeśli o mnie chodzi to za dużo już sie tego naoglądałem... (bez podtekstów ) i praktycznie w każdym anime są jakieś fajne dziewczyny (a wyobrażacie sobie, żeby nie było? ).
Ale jeśli już miałbym wybierać to podobają mi się dziewczyny z Ichigo 100% (Satsuki i Nishino) ^^
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
mi sie podobaja dziewczyny z wielkimi cyckami np. w Ikkitousen, Tenjou Tenge i Grenadier.
Najładniejsza to chyba jest Yoruichi z Bleacha Ta przebija wszystkie
Poza tym jeszcze:
Chidori z FMP jest kawaiiii >.<
no i Arucueid z Shingetsutan
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
a mnie sie podobaja dziewczyny z ikki tousen:P
Tak samo, w każdym anime znajde jakąc laske co mi sie spodoba, dla przykładu ostatnio obejrzałem GTO i moja ulubiona laska z tego tytułu to Kanzaki
tak to fakt , kazda dziewczyna w anime przypada mi do gustu ^^ mają w sobie cos takiego slodziutkiego .. : )
Dokladnie dziewczyny w anime sa tak ladnie zrobione:P zeby takie mozna bylo spotkac na realu:] Ktos powiedzial ze Yourichi - zgadzam sie jest rownie fajna jak siostry z TT:D
A według mnie naj naj jest Caska z Berserka...Ostra jak co wpier komu trzeba:DTroche uzywana ale tak bywa:POstra:)
Mi najbardziej spodobała się Chidori z FMP,
Mizuho z Onegai teacher,
Misato z Evangeliona,
Lucy z Elfen Lied.
Arucueid z Shingetsutan,
Iryia z Iriya no Sora UFO no Natsu
a, że jestem świeżo po serii SHUFFLE! to ASA - SEMPAI rządzi!!!!!:):):);)
Czym było by anime bez tych piękności?!!!!! Ahhhh....[wstyd]
Z resztą......każda dziewczyna z anime ma coś w sobie, że jest kawaii!!!!
A co powiecie na tą
Jak macie jakies ładne panie to wklejajcie
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Chcecie widzieć laski z Anime w realu? To zakupcie implant - soczewkę, podczepianą do oczu i mózgu -> działającą na zasadzie przychwytywania fal mózgowych (obrazów z wyobraźni) i przekazywania ich do oczu na zasadzie widzianego obrazu (soczewka), dzięki temu, kazdy będzie widział laski ze swojego ulubionego anime:P. Niestety, narazie takie cuś nie istnieje - choć by się przydało (na takie coś mógłbym wydac fortunę). Co do moich ulubionych panienek to jest tego trochę: Satsuki z Ichigo100%, Sia, Kaede, Asa z Shuffle!, Iriya z Iriya no Sora, Ufo no Natsu, Akari-chan z To Heart, Lucy/Nyuu z Elfen Lied itp. Wiele by wymieniać bo w każdym anime się znajdzie coś kawaii ><.
PS> Miejmy nadzieję, że kiedyś będą takie implanty lol
mnie najbardziej podobają się pokojówki z Hanaukyo Maids La Verite, tam po prostu było by się w niebie:P
SHUFFLE! ---- KAEDE!!!!!!!
SHUFFLE! ---- Prim-chan (Watashi wa Lolipedo-fin! JK, po prostu podoba mi się jej charakter ^^)
Shakugan No Shana ---- Shana (a któżby inny?)
I moja stara (!) Miłość (!!!).
Chobits ---- Fureiya.
biszkopt: Najfajniejsze są panienki z mieczami, małym biustem i płonącymi włosami xD
rrr Wanderer ale z praktyki wiem ze fajniejsze w dotyka sa mniejsze piersi a za to twarde i jedrne
btw. niewiele anime ogladalem ale podoba mi sie ta laska z Hungry Heart Wild Striker co uczyła Kouske, scenka w szpitalu gdy ona miala na sobie okulary:D
tez uwazacie ze najpiekniejsze sa panienki w okularach?? bo ja tak:)
pozdr
niezla niezla......... taka sekretareczka:P
Te w okularach moze nie najlepsze ale tez wypasione np. dziewczyna Shina z TT