Nie jesteś zalogowany.
W Wormy chętnie pyknę A co do skrótów, to DM to dla mnie od wieeeelu lat Dungeon Master, ale chyba nie o to ci chodziło, M
BTW: Kupiłem sobie ostatnio Settlersów: Dziesięciolecie, ale czuję w kościach, że nie będzie wam się chciało
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-10-13 16:24:34)
"Skazany na zajebistość"
MTA SA -można się w wyścigi pobrać. Jak masz ~geass gta, to mta to tylko lekki dodatek . No i od razu mówię, że moje własne mapki to są robione zarówno dawno jak i nie dawno, więc zdarzą się też totalnie poje...chane xD.
~Wuju Z, mi o DeathMatch chodziło xD
Wiadomka, że Krzyżu pisze się na "Robaczki".
BTW: Kupiłem sobie ostatnio Settlersów: Dziesięciolecie, ale czuję w kościach, że nie będzie wam się chciało
To nie jest zły pomysł, tylko że na Settlersy trzeba trochę czasu poświęcić. Kiedyś można spróbować
Za to na GTA się nie piszę
To nie jest zły pomysł, tylko że na Settlersy trzeba trochę czasu poświęcić. Kiedyś można spróbować
O ile dobrze kojarzę, jutro mamy wolne, więc krótka nocka (tak ze trzy godzinki) jak się patrzy
Swoją drogą - to Dziesięciolecie to dwójeczka z odpowiednią grafą, interfejsem, starym, dobrym klimatem i mocno przyspieszoną rozgrywką (mniejsze mapy, strażnice łykają więcej terenu itp.), więc partyjka trwałaby mniej więcej tyle co ze dwa dłuższe mecze w Wormy.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-10-13 17:43:58)
"Skazany na zajebistość"
Krzyżu napisał:To nie jest zły pomysł, tylko że na Settlersy trzeba trochę czasu poświęcić. Kiedyś można spróbować
O ile dobrze kojarzę, jutro mamy wolne, więc krótka nocka (tak ze trzy godzinki) jak się patrzy
Swoją drogą - to Dziesięciolecie to dwójeczka z odpowiednią grafą, interfejsem, starym, dobrym klimatem i mocno przyspieszoną rozgrywką (mniejsze mapy, strażnice łykają więcej terenu itp.), więc partyjka trwałaby mniej więcej tyle co ze dwa dłuższe mecze w Wormy.
Masz wersję z dodatkiem 'Wikingowie'? Skocze jutro do lokalnego Empika, jak dorwę gierkę, to można ciupnąć.
Ja niestety nie . Ino Wormsy, tylko pisać o której dzisiaj, bo cały dzień wolny xD.
Z strategii to rome: total war, Age of Empires II TC, i co by tam jeszcze... chyba tyle mam xD. Ew. Medieval II, ale w to chyba dzisiaj nie zdążę .
Dzisiaj 16? Lipa, Ty pokonasz jego, a ja Ciebie
Pobożne życzenia Ja o 16 chętnie zagram.
"Skazany na zajebistość"
Załóż ktoś jakąś sieć - niech będzie to Animesubworm, i da passy, bo ja na innym kompie, a tamtych nie pamiętam . Co gorsza, nie wiem czy na 16tą się wyrobię... Na 17-17,30 to już na bank. Ale jak nie to, do Zjadacza numer mam jak nie zmienił, to jakoś Wam dam znać, że chcę wbić jak będziecie grać . No i proponuje zagrać chociaż raz w shoppera albo WxW . Albo jakie inne style zabijaki. Na krosnecie trochę tego było.
No i co z tym turniejem? Robimy jaki?
Niestety pełna, a ja chba anwet operaotrem byłem, ale nie mam dsotępu do tamtego kompa.
New: ansiworms, haslo: ansi
Właśnie jestem po pierwszej partyjce Settlersów z Krzyżem i było całkiem zmyślnie. Pisze się ktoś jeszcze?
"Skazany na zajebistość"
Nie, na Settlersów jakoś ochoty ni mam . Ja się piszę na pewno na MTA lub Wormsy dzisiaj, od teraz do ok. 22 :p.
Ja jutro zbijam do domu na weekend, wrócę do Leszna w niedzielę, więc będę miał przerwę w grze chyba
"Skazany na zajebistość"