Nie jesteś zalogowany.
Wróciłem do domku (akademika) i zastałem ładnie posłane łóżeczko (...).
Na tym kończę swój wywód, życząc przede wszystkim gospodarzom "dobrej nocy".
Wróciłem, miło było... i małe sprostowanko do postu Hiki - wspomniane rodzeństwo nie robi skanlacji w Hayate, tylko w Neko koneko, chociaz faktem jest, ze tych wynurzeń w tym topicu i tak nikt nie czyta... ale i tak jest zajebiscie xP.
Musze powiedziec ze jak na moje pierwsze spotkanie Ansi bylo naprawde zajebiscie, glownie dzieki nowo poznanej i wyluzowanej ekipie , ci ktorzy sie nie pojawili niech zaluja
Impreza minęła, posprzątane jest, zostało tylko odkurzanie, jak zawsze Mieliśmy tylko jeden ciężki przypadek, który na szczęście miał obstawę, więc strat nie było xD Fajnie, że pojawiają się nowi, bo od jakieś czasu myśleliśmy, że krąg już się zamknął. I wieść ważna, mahjong robi się coraz popularniejszy, każdy nowy uczy się grać i gra z chęcią Następnym celem jest zmuszenie Dudiego do nauki, bo jako jedyny się opiera, a tolerować tego nie zamierzamy
A teraz rzecz kolejna, gadaliśmy o wypadzie na Bękarty Wojny. Proponuję wtorek ok 18, ponieważ film trwa ok. 2,5h. Napiszcie, które kino wam bardziej pasuje, wtedy ustalimy godzinę i zrobi się rezerwacje. Proponuję Kinotekę, Multikino w Złotych lub Cinema City w Arkadii. Najlepiej dajcie znać do jutra wieczora, kto chętny i gdzie
Krzyżu, to zwlecz się do nas następnym razem, wtedy sam będziesz mógł napisać coś wesołego dla innych
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ta, nowi... najlepsze lekarstwo na uczucie "znowu te same krzywe, nieogolone mordy"
A, właśnie, w sobotę 19 planuje zorganizować jakiegoś grilla w ogródku działkowym, w okolicach Kępy Potockiej... Oczywiście, wszystko zależy od pogody i ilości rzeczy przyniesionych na ruszt
Zaproszeni są wszyscy uczestnicy spotkań, jak i nowe ryjki, z wyjątkiem członków pewnej grupy suberskiej
Ostatnio edytowany przez qwig (2009-09-15 22:42:44)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
A teraz rzecz kolejna, gadaliśmy o wypadzie na Bękarty Wojny. Proponuję wtorek ok 18, ponieważ film trwa ok. 2,5h. Napiszcie, które kino wam bardziej pasuje, wtedy ustalimy godzinę i zrobi się rezerwacje. Proponuję Kinotekę, Multikino w Złotych lub Cinema City w Arkadii. Najlepiej dajcie znać do jutra wieczora, kto chętny i gdzie
w środę o 17 nie dałoby rady? XDD No i najlepiej Multikino w Złotych.
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-09-13 20:38:03)
Nie dałoby, w grę wchodzi tylko wtorek, przynajmniej z naszej strony . Poza tym, jakby się ktoś zastanawiał, nie będzie później u nas spotkania Ewentualnie gdzieś na piwo pójdziemy.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Ja jestem za zlotymi tarasami, najprawdopodobniej sie pojawie, jeszcze z Ichigo_Bleach pogadam i jak juz wszystko bedzie ustalone to napisze przed 20.00 (jeszcze jedno bilety w zlotych kosztuja od 18 do 23zl w zaleznosci kto jest studentem a kto nie )
Ostatnio edytowany przez Drizzt221 (2009-09-14 14:16:36)
szkoda xD ja mam niestety we wtorek inglisza...
może następnym razem xDD
Mam paczuszkę jabłkowego tytoniu ;] 5.5 dolca za jedną, drogo ale byłem w miejscu gdzie arabusy piwprzone nie chcą się targować za bardzo...
Jeśli idziesz do kina, zabierz ją, a jak nie, to na następne spotkanie weź i się rozliczymy
No dobra, to idziemy do multikina w złotych na godzinę 18. Różnie bywa z kolejkami, więc najlepiej o 17.30 już być przed kasami
Ja jutro wyjezdzam, wiec na nastepnym spotkaniu po prostu przyniosę.
Uch... Smoczek uświadomił mnie, że grill nie będzie na działce, tylko ogródku działkowym (czyt. miejsce, w które podczas cieplejszych dni przenoszą się emeryci z komunikacji miejskiej ).
Myślę, żeby całość rozpocząć koło 13 - 14 w sobotę, "zbiórka" na przystanku Klaudyny - można tam dojechać z Metra Marymoncka/Plac Wilsona autobusem nr 205. "Impreza" pewnie skończy się jak wygonią komary lub ochrona (to drugie o 22)
Ktoś nadal chętny?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ja niestety nie będę mógł, problemy rodzinne.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Ja wpadnę, jeśli będę w stanie ;D
do soboty jeszcze sporo czasu wiec nawoluj regularnie to moze zbierze sie konkretna grupa a nie taka jak byla w kinie (4osoby) XD, ja jeszcze zobacze czy dam rade
Ja się niestety wyłamałem w ostatniej chwili xDDD
Pozostało mi życzyć, miłej zabawy xD
Może wpadnę na następne spotkanie xD o ile ktoś mi wskaże drogę xDD