Nie jesteś zalogowany.
Jajaj, pogoda jakaś taka nie ciekawa... Może się zjawie, będę dzwonił do Q jeśli będę na miejscu.
Ja niestety nie mogę przyjść, bo się rozchorowałam jakbym nie mogła wybrać sobie lepszego terminu
No ja chyba jednak nie dam rady, bo raz, że pogoda, a dwa że chyba troszkę wczoraj przesadziłem i nie wiem, czy się na koncercie bym na nogach utrzymał, za to ponoć organizujecie jakoś za tydzień imprezę. Jeżeli jest to aktualne, to chętnie wpadnę, najpewniej nie sam.
W piątek robimy imprezę mahjongową. Chętni mogą przybywać od 19 od razu do nas. No, ewentualnie w sobotę, gdyby zbyt wielu osobom nie pasował dzień;]
Umrę za sobotę, bo w piątek odpada - do poprawek się uczę xD
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Gdy przyjdziesz po poprawkach, to umrzesz w sobotę
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
No w sumie, ale raz się żyje xD
Jak będzie brzydka pogoda i nie pojadę do domu to możecie na mnie liczyć, chociaż do mahjonga mnie nie ciągnie.
No to tak, skoro mało kto się wypowiada i jest jedno veto na piątek, w takim razie spotykamy się w sobotę od 19 u nas
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Siemanko! jestem tu nowy i zapewne tez sie pojawie , przyjde razem z ichigo_bleach.
( w sobote to ja nie moge ( Ale jakby ktos chcial zobaczyc mecz baseballowy na zywo to w sobote i w niedziele w piasecznie na ulicy 1 maja 16 bedzie turniej. Ja gram w sobote o 10 i 16, a w niedziele o 15.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Źle przeczytałem posta...
Mnie nie będzie na bank.
Gdyby to było 19 września, to jeszcze.
Ostatnio edytowany przez koni (2009-09-10 20:46:04)
Anime makes you stupid
Lol, Wąski, spokojnie zdążysz przybyć do nas i na następny mecz się udać w niedzielę bez szwanku. Nie będziemy Cię namawiać na picie
wiec tak: w niedziele nie ma meczu, ale niestety w sobote wieczorem mamy impreze integracyjna z druga druzna i naprawde musze sie na niej pojawic. Moze uda mi sie do was wpasc pozna noca, ale to nie jest pewne, bo w niedziele mam jechac samochodem na drugi koniec polski.Tak czy siak jak ktos w sobite bedzie przed kompem to o 10 i o 13 gramy mecze, ktore maja byc transmitowane w necie Mozna to ogladac albo na stronie mojej druzyny:
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Wiem, ze to glownie na moja prosbe zostala przesunieta imprezka z piatku na sobote, ale w drodze na przystanek mialem lekki wypadek i chyba mam wybity lub co najmniej stluczony bark, dlatego nie moge sie pojawic, chociaz bym chcial :/
Ale pisać to możesz, co? Dudi z pogruchotanymi żebrami się pojawił, nie pękaj, tylko przyłaź. Wąski też będzie, chociaż miało go nie być
jedna reka, ale ledwo. uwierz mi, gdybym byl w stanie, to bym przyszed, mialem nawet taki zamiar, dopoty nie poruszylem reka. aktualnie jestem na jakis masciach przeciwbolowych, ale i tak to prawie nic nie daje :/
Wypijemy więc Twoje zdrowie
Ponieważ pojawiły się zrzędliwe głosy, że tradycja bieżących relacji ze spotkań została zarzucona (bo niby kto to czyta?), zdecydowałam się coś tam napisać;] W sumie to jest niezwykła okazja: mbell właśnie zebrał mahjonga z samych par! Dobrze, że nie gramy na kasę (jeszcze:P). Poza tym inicjator spotkań, Smoczek, znów się zaczął pojawiać;] Wciągnęliśmy (dzięki koncertowi NERD) również dwie osoby, które robią tłumaczenia mang na pl. z Hayate (ponoć to rodzeństwo o.O);] Rodzeństwo wciąga się w mahjonga Już przy pierwszych podejściach zaliczyli po wygranej:) To tyle z bieżących wieści;] Pozdro dla Arsta w szczególności i tych, którzy z ciekawości czytają;]
PS. Damtrix, który się w końcu objawił na żywo, został właśnie za to nagrodzony jebodromem;]
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2009-09-12 23:28:47)