Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Elo
Mugbyś mi wysłać zaproszenie na p2forum.info
mój e-mail to nomikol7@gmail.com
Z góry dzięki
Przydało by się wręcz zamknąć temat bo widać co się dzieje. Leechy sie zbierają jak muchy do g....
"By móc zarejestrować się na naszym forum, musisz wpierw dostać zaproszenie od osoby z naszej rodziny, już zarejestrowanej.
Miłego dnia."
Przydało by się wręcz zamknąć temat bo widać co się dzieje. Leechy sie zbierają jak muchy do g....
Ooooo, kolega jasnowidz? Widzę, że znasz ludzi lepiej niż oni sami.
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-01-21 05:02:20)
"By móc zarejestrować się na naszym forum, musisz wpierw dostać zaproszenie od osoby z naszej rodziny, już zarejestrowanej.
Miłego dnia."Hybrid napisał:Przydało by się wręcz zamknąć temat bo widać co się dzieje. Leechy sie zbierają jak muchy do g....
Ooooo, kolega jasnowidz? Widzę, że znasz ludzi lepiej niż oni sami.
o popatrz a jeszcze pare dni temu bylo za freee.
Co do kolegi jasnowidza sporo ma racji. Gdyz wiekszosc osob jest zarejetrowana 1 dzien i juz prosi o zapka. Jak dla mnie to podejrzane.
A jak dla mnie, to wystarczy zamknąć temat. Aby dostać zapka wystarczy wysłać 200 MB i umieścić to w odpowiednim dziale (dostępnym dla wszystkich). Po rejestracji, można od razu wysłać prośbę o przyznanie rangi start. To będzie najlepszy sposób na pokazanie, że chcecie coś zrobić dla forum, a nie tylko bezmyślnie ssać.
EDIT:Tym bardziej, że w ciągu miesiąca i tak trzeba te 200 MB wysłać, gdyż bez rangi start staniecie się pasożytem (bez dostępu do jakichkolwiek działów z downloadem)
Ostatnio edytowany przez Rafcik_PL (2008-01-21 14:05:07)
Chyba że ma się już Konsula.:D A na ansi mamy takich, hmmm, 4-rech.:P
[cytuj]Gdyz wiekszosc osob jest zarejetrowana 1 dzien i juz prosi o zapka. Jak dla mnie to podejrzane.[/quote]
Natomiast gratuluje domyślności koledze kiczowatykoles.
http://animesub.info/osoba.php?id=23305
http://animesub.info/osoba.php?id=23147
moge prosic o zap. z gory bardzo dziekuje bania100@gmail.com
Kolejny jednopostowiec. Nie wysyłać!
Skoro problem z zaproszeniami już nie istnieje, jak zauważyli koledzy, wątek nie ma racji bytu. Zatem - zamykam.
~Harz, poprosił, żebym przekazał, że rejestracja na P2M jest obecnie otwarta
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7