Nie jesteś zalogowany.
Tym, którzy nie zauważyli, przypominam o jutrzejszej imprezie
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
I znów impreza, kiedy jestem poza Wawą na przymusowych robotach. ;]
Miłego i do białego rana ;P
Anime makes you stupid
okazalo sie ze ja bede mogl wpasc dopiero okolo 21.30 jak nie 22 Mam nadzieje, ze wytrzymacie do tej godziny
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Da radę, najwyżej dłużej przez to posiedzimy
Aha, start od 19;]
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
idź za zapachem alkoholu, to trafisz:P
Dawno nie byłeś, to nie wiesz
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ichi, ja nie mówię po zapachu wódki, tylko alkoholu:P
Mogę od 18:45 do 19:00 pokoczować pod saharą...
qwig jakiś wstydliwy jest, chciał żeby wstawić link do for, więc wstawiam: link
Hasło jest, nie wiem czy było ustalane, wątpię xD Pisać o nie do mnie lub qwiga.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
12/13 września Sró-chan kończy rok. Świętujemy to jakoś, np knajpka (nie, koni, nie chcę słyszeć o francuskiej nocy yaoi z winami )?
Hej, ktoś się wybiera dzisiaj na N.E.R.D. i ewentualnie Groove Armadę po nim? My idziemy na pewno, Kujony zaczynają o 21.45, możemy się spotkać u nas, bądź gdzieś na miejscu pod Pałacem, a potem zrobić after party na chacie
Ile wejście? ;P Przeszedł bym sie bo nudy...
Darmo.... chyba ze pytasz o after party xD.
Mógłbym wpaść... ale kurde... już lepszego momentu nie mogliście znaleźć xD, no i nie znam tych zespołów w sumie, ale to inna sprawa.
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2009-09-05 16:57:31)
Sprawdź sobie na YouTube Sobota wieczór to taki zły moment? Mi tam się podoba... w niedziele się wyśpię a w poniedziałek do roboty... Zobaczę czy będę, nie za bardzo wiem gdzie co i jak ale jak się zdecyduje zadzwonię do Quithe.
Dla mnie nie najlepszy, ale jakby Quithe zechciał podać jakieś szczegóły (o której to after party chociażby) albo podać mi swój numer, to może i bym podbił.
To tak, zbieramy się od 21.15 do 21:30 pod wejściem do teatru w Pałacu (lewa strona sceny). Koncert N.E.R.D.a będzie trwał planowo do 23.30 i na tym my będziemy na pewno, z drugim się zobaczy. Jeśli zbiorą się chętni, żeby iść potem do nas, to nie ma problemu, tyle że najlepiej się pojawić na koncercie, bo nie wiadomo, na czym się skończy