Nie jesteś zalogowany.
I obowiązkowo mahjong :d
No toć Wam mówię, że wiele rzeczy u mnie w mieścinie można załatwić, a z Kraka busy co chwila jeżdżą . Naprawdę sporawą szkołę można załatwić (chyba większa niż ta na ostatnim Magnifi) - ale to wersja konwentowa - po drugie jednak brak mi wiedzy nt. organizacji konwentów - mogę sporo załatwić, ale to trza wiedzieć jeszcze co konkretnie, więc z pomocą kogoś kto się zna, może dałoby radę - i w sumie z jakąś pomocą można by zorganizować konwent nastawiony na właśnie światek fansubbingu (oczywiście z wieloma innymi atrakcjami ). A jeśli chodzi o zlot - to gór i lasów tu też nie brakuje, a i jeziorko się znajdzie, także w 30-40 osób na popijawę można się zebrać, wystarczą namiociki, chyba, że ktoś lubi pod gołym niebem .
Trochę namąciłem ale co tam .
Gdyby ktos jeszcze nie widział
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
wow... już się na to czaje.. i z tego co widzę to w końcu ludzie są tymi złymi
Może w końcu coś pobiję Titanica
z tego co słyszałam pracuje nad nim dobry reżyser, a i trailer był całkiem niezły xD
więc zapowiada się całkiem spoko film, ale czy jest coś, co będzie w stanie pobić Titanika? wątpię. Choć dla mnie ten film nigdy nie był na I miejscu.. Raczej na jakimś hmmmm X?
tak czy siak nigdy nie był wysoko ;D
Ostatnio edytowany przez yorysia-chan (2009-08-21 00:52:17)
Kaszana się zapowiada i tyle. Jak na produkcje Camerona, postacie zbyt sztuczne - wyglądają jak wyjęte z gry. Poza tym jeden wielki efekt specjalny + koleś na wózku, którego pewnie przerobią na mutanta + Pocahontas czy inne inny film Gibsona o Aztekach... Fuck that, lepiej "Bękarty wojny" obejrzeć
EDIT Down
Ta, a Avatar dopiero w grudniu
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Bękarty bym chętnie obejrzał, ale premiery jeszcze nie było
Szykuje się hit twórcy Ghosta in the shell
http://hatak.pl/zwiastuny/1274/Assualt_Girls/
Sorki za podwójnego posta...
Osobiście wolałbym, gdyby powstrzymano się od nadmiaru efektów, ale i tak szczytowałbym, gdyby to weszło do naszych kin (marzenia...)
Nie wiem czemu ale w tym zwiastunie Assualt Girls widzę jakieś znajome akcje O_o, A i ten film "Avalon" co ma kolo na kłońcie to ten gówniany film Polsko-Japoński o tej grze mmo? Bo jak akcja będzie tak samo się rozwijać a efekty podobnie wyglądać to ja pasuje....
jednak się za to biorą
jednak się za to biorą
Niech robią co chcą lecz pamiętam, że amerykańskie wersje horrorów japońskich to shity.
Mnie tam japońskie Ringi w ogóle nie podeszły. Amerykańska jedynka była OK, Grudge też dawało radę. Na plus tego Akiry przemawia scenarzysta/ści Iron Mana, ale niczego dobrego się nie spodziewam. Lepiej się potem mile zaskoczyć
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Filmy z rodziny Ring i tak się imo nie umywają do książkowego oryginału ;x (Co nie znaczy, że mi się nie podobały, wręcz przeciwnie ;3)
Z ciekawostek takich, ostatnio trafiłam mangowe adaptację Ringu (1, 2 i 0), Spirali (2 część powieści, która zresztą też ma swoją filmową adaptację), Dark Water i Klątwy (1 i 2). {Przy czym Ringu 0 i Klątwy znaleźć nie mogę, więc jakby ktoś gdzieś trafił... ^^"} Dziwnie się na lajcie czytało coś, co się kiedyś oglądało ze strachem ;x Jednak mangi nie mają aż takiej siły przekazu, jeśli chodzi o horrrory (brak muzyki, odgłosów robi swoje) :< A szkoda ;x
Jeszcze jak tak w temacie horrorów jesteśmy, polecam zapoznanie się z Urban Legend Story Hikiko . 40 minutowy horror w stylu Ringu, w całości wykonany w 3D CG. Warto chociażby z ciekawości zobaczyć ;x
A ja widzę potencjał w amerykańskiej wersji Akiry. O ile nie zrobią tego pod 13 letniego zjadacza hamburgerów, to powinno być dobrze.
Z powodu założenia kolejnego głupiego tematu, przypominam o istnieniu tego "Taryfy" oczywiście lecą, postów szkoda nie będzie (przynajmniej mi ).
Masakryczne To dopiero talent
Ja pierdu, zdolna dziewucha i to bardzo, ale i tak nie dorasta do pięt tym panom: taa, tym.
Ostatnio edytowany przez arystar (2009-10-06 19:48:26)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Świetna artystyczna praca, ale wolałbym ją oglądać w innej branży.
Edit:
Czytasz w moich myślach arystar.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2009-10-05 23:00:34)