Nie jesteś zalogowany.
Zjadacz, jak jesteś osobą co w swoim życiu jeszcze nie płaciła za prąd to wiesz ^^ zapłać raz za rachunek +/- 436 zł(lodówka(24h), telewizor(tylko vather ogląda i to max 2-3h), światło, komputer(24h) + inne opłaty ^^ Następnie bądź jedyną osobą za to płacącą.
więc życzę powodzenia jak będziesz już na swoim
Problem w tym, dziecko, że ja jestem na swoim już od dłuższego czasu i sam opłacam rachunki, bo współlokator oblał studia. Tak więc "nie ucz ojca dzieci robić"
"Skazany na zajebistość"
zmora150 jeżeli ci się niepodoba że ktos poswieca swój czas i za to nic niebierze a ty jeszcze masz czelnosc komentowac brzydko ciężką prace to sam spróbuj to zrobic myslisze ze zrobienie napisów a następnie hardów to 5 min to sie chłopie mylisz zrobienie napisów mini 2 dni nastempnie 2 do 4 godz zrobienie hardów i co za to człowiek otrzymuje ze jego cieżka praca jest do D**Y
Ostatnio edytowany przez Rajzor (2009-08-13 04:40:38)
Problem w tym, dziecko, że ja jestem na swoim już od dłuższego czasu i sam opłacam rachunki, bo współlokator oblał studia. Tak więc "nie ucz ojca dzieci robić"
Problem jest w tym, że ja nie mówię o osobach co mieszkają same w kawalerce do tego jedyne jedzenie jakie mogę zjeść za swoją kasę do zupka z paczki, więc wiesz =_=
zmora150 jeżeli ci się niepodoba że ktos poswieca swój czas i za to nic niebierze a ty jeszcze masz czelnosc komentowac brzydko ciężką prace to sam spróbuj to zrobic myslisze ze zrobienie napisów a następnie hardów to 5 min to sie chłopie mylisz zrobienie napisów mini 2 dni nastempnie 2 do 4 godz zrobienie chardów i co za to człowiek otrzymuje ze jego cieżka praca jest do D**Y
Konwersja gotowych subów to raptem (zależnie od komputera) 1-3 godzin w format avi(hardek), konwersja w mkv to raptem 70 sekund(softsub).
Przetłumaczenie + korekta = 3 godziny, korzystając z skryptu grupy angielskiej, to hardek wydasz w jakieś 6-7 godzin (dodaj sobie do tego jeszcze 2 godziny uploadu na MU), a jak chcesz jakieś swoje dodatki zrobić to doliczasz 3-4 godziny(jak nie masz wiedzy).
I ponownie ciebie proszę, zacznij korzystać z słownika lub firefoxa.
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2009-08-13 04:43:46)
Zjadacz napisał:Problem w tym, dziecko, że ja jestem na swoim już od dłuższego czasu i sam opłacam rachunki, bo współlokator oblał studia. Tak więc "nie ucz ojca dzieci robić"
Problem jest w tym, że ja nie muwię o osobach co mieszkają same w kawalerce do tego jedyne jedzenie jakie mogę zjeść za swoją kasę do zupka z paczki, więc wiesz =_=
Nie ogarnę. Co ty o mnie wiesz, człowieku? Nie mieszkam w kawalerce i nie jem jakichś durnych zupek. Na siłę próbujesz się usprawiedliwić, mimo iż oboje wiemy, co robisz, a tylko się pogrążasz. Może ci to ktoś z ansi, kto mnie kiedyś odwiedził, wytłumaczy.
"Skazany na zajebistość"
I proszę ciebie, zacznij korzystać z słownika, lub przynajmniej z firefoxa =_=
ze słownika
Ostatnio edytowany przez Tiv (2009-08-13 04:52:59)
Proponuje zamkąc temat bo ta rozmowa dawno wyszła poza orginalny temat i tylko robi się spam
Proponuje zamkąc temat bo ta rozmowa dawno wyszła poza orginalny temat i tylko robi się spam
Proponuję tylko wydzielić posty spoza tematu
zmora150 napisał:I proszę ciebie, zacznij korzystać z słownika, lub przynajmniej z firefoxa =_=
ze słownika
Ahh głupawy błąd
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2009-08-13 04:53:36)
Po pierwsze, admin serwera to chcę zgłosić bo nie tylko strona urusai.pl nie działała, ale jego kilka stron i kilkunastu innych klientów.
Przepisz to zdanie jeszcze tak może ze 100x w kolejnych 20postach, albo nie, lepiej dodawaj do każdego... ew. w sigu już sobie daj... bo się powtarzasz jak stary rozregulowany gramofon co się zaciął przez złamaną igłę Oo Chce niech zgłasza nam to konkretnie wszystkim tutaj zapewne zwisa i ochoczo powiewa, ponieważ takowe serwisy są bzdurne i niepotrzebne nikomu. Potrafią tylko bezczelnie kraść cudzą pracę nieudolnie ją niszcząc, a następnie podpisując się pod tym, że to niby rzekomo ich dzieło... żałość po prostu...
Problem jest w tym, że ja nie muwię o osobach co mieszkają same w kawalerce do tego jedyne jedzenie jakie mogę zjeść za swoją kasę do zupka z paczki, więc wiesz =_=
Zastanawia mnie skąd nagle takowy argument do tej twojej najwidoczniej niekoniecznie zawierającej coś łepetyny przyszedł Oo jego sprawa co je, może się nawet żywić końskimi zwisami, jądrami barana whatever... a owa argumentacja jak i również wspomniane z dupy nagle rozmowy o rachunkach za prąd nijak się mają do tematu (nie wiem chciałeś się pochwalić jaki to jesteś zajebisty, że mieszkasz sam i w ogóle Oo dzieciniada, wierz lub nie, ale również większości userów z pewnością to nie interesuje. Chcesz się chwalić takimi pierdołami to polecam http://sweetbrokacik.pl/ coś ewidentnie na twoim poziomie). A i na boga człowieku następnym razem stań w dobrej kolejce przy okazji jak będą rozdawać 'rozumy', a nie ze złej strony z tabliczką i dopisem 'herezje'...
ps: nie, nie chciałem być niemiły, wręcz przeciwnie na spokojnie podszedłem do tego, jednak czytając te bzdury po prostu nasuwa się jedno pytanie... a zresztą whatever... i tak pewnie skończy się na "tl;dr"
Zjadacz, jak jesteś osobą co w swoim życiu jeszcze nie płaciła za prąd to wiesz ^^ zapłać raz za rachunek +/- 436 zł(lodówka(24h), telewizor(tylko vather ogląda i to max 2-3h), światło, komputer(24h) + inne opłaty ^^ Następnie bądź jedyną osobą za to płacącą.
I podeślij mi kasę i podaj numer konta do bodzia, od razu prześlę ją dalej (i co mina rzedła ? ^^)
0_o
Samo kodowanie 1 epka Umi w 720p = 12-14h. (bo nie każdy ma kompa 2rdzeniowego)
1KWH = 0.40 groszy [składnik stały stawki sieciowej + energia czynna]
Telewizor, 2 komputery, lodówka, pralka - rachunek na 80-110zł, który pokrywam z własnej kieszeni. Komp chodzi prawie 20/dobę, czasem po 2-3 dni jest włączony. Maksymalnie za samo zużycie prądu przez komputer wychodzi 30-40 zł, więc naprawdę przestań wypisywać głupoty.
A jak ci za drogo to nie ściągaj. Proste.
Centralnie dawno takiego burdelu na jakimkolwiek forum nie widziałem. Zmora który niemalże ze łzami w oczach przyszedł się poskarżyć (lepiej byś to zrobił po ew. wyroku sądu), Rajzer kompletny idiota który nie potrafi skleić jednego poprawnego zdania pisze co chcwilę post o spamie by temat szybko zamknąć i zapomnieć o sprawie i dziesiątki innych userów którzy oczojebnie wytkną komuś błąd.
z tabliczką i dopisem 'herezje'...
chyba hipokryzja
Cała scena fansubingu w Polsce jest już CHORA wielkie dramy są na porządku dziennym. Nie pierdolcie już więcej o "OD FANÓW DLA FANÓW" bo coś takiego od dawna nie istnieje, bo po tym jak teraz jebiecie pychą przez setki postów wyskakujecie z takimi wspaniałymi przemowami to przestaje być nawet śmieszne.
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Cała scena fansubingu w Polsce jest już CHORA wielkie dramy są na porządku dziennym.
Czym najlepszym przykładem jest atak na urusai.pl prze kreskowki.fani.pl
Zmora który niemalże ze łzami w oczach przyszedł się poskarżyć
Żadnymi łzami, acz zwykła informacja co zrobiła pewna strona, drugiej stronie
Nie wiem, ale chyba to można było nazwać atakiem DDoS, bo to wyglądało w ten sposób (według admina SERWERA, nie admina strony urusai.pl (są to dwie różne osoby)), co nie zmienia faktu tego, że przez głupotę ludzką i chęć wytępienia "konkurencji", przestało działa kilkanaście stron www.
Witam - jako, że jestem dość obiektywny - nie stoję po stronie, żadnego z panów po przeczytaniu tego tematu doszedłem do wniosku, że mamy tu konflikt kilku osób, które się nie lubią (konkurencja o0 ?) i usilnie starają się zdyskredytować, oczernić i sprowadzić do parteru swojego przeciwnika. Gdybyśmy mieli do czynienia z walką bokserską pojedynek byłby wspaniały - pełen emocji i nieprzewidywalnych zwrotów akcji oraz ciosów poniżej pasa... Jednak o ile jeszcze pamiętam mowa tu była o ataku jednej domeny na inną - Autor miał do tego prawo - użytkownicy forum natomiast prawo mieli skomentować ów post. Niestety całość przerodziła się w osobistą potyczkę między kilkoma osobami, co doprowadziło do znacznego odbiegnięcia od wątku głównego.
Tako oto rzecze pijawka
Witam - jako, że jestem dość obiektywny - nie stoję po stronie, żadnego z panów
po przeczytaniu tego tematu doszedłem do wniosku, że mamy tu konflikt kilku osób, które się nie lubią (konkurencja o0 ?) i usilnie starają się zdyskredytować, oczernić i sprowadzić do parteru swojego przeciwnika. Gdybyśmy mieli do czynienia z walką bokserską pojedynek byłby wspaniały - pełen emocji i nieprzewidywalnych zwrotów akcji oraz ciosów poniżej pasa... Jednak o ile jeszcze pamiętam mowa tu była o ataku jednej domeny na inną - Autor miał do tego prawo - użytkownicy forum natomiast prawo mieli skomentować ów post. Niestety całość przerodziła się w osobistą potyczkę między kilkoma osobami, co doprowadziło do znacznego odbiegnięcia od wątku głównego.
Tako oto rzecze pijawka
Dlatego w jednym z postów napisałem by administracja to wydzieliła
I ja też jestem osobą co nie stoi po żadnej ze stron (mowa o tym co jest w pierwszym poście), ja zająłem się tylko informacją o tym o czym się dowiedziałem, czy to takie złe żeby od razu wymyślać jak temat zaspamować ?? A sam na teksty pod moim nickiem nie potrafię nie odpowiadać =_=
strona hana-kuori jest chyba natym samym serwerze co kreskówki fani pl jakos oni zadnych problemów nie maja KF.pl
ja piszę że kreskowki.fani.pl zaatakowali urusai.pl przez co nie działały strony na serwerze na którym stał urusai, a nie kreskowki
Cała scena fansubingu w Polsce jest już CHORA wielkie dramy są na porządku dziennym.
Ej, nie mieszajcie 'sceny' z takimi śmiesznymi portalami jak Kreskówki-fani albo Urusai, które wyłącznie na niej żerują.
Zmora, przestań lamentować, to nie wzajemne kółko adoracji.
A jeśli ostatecznie będzie o jeden portal mniej, czy to urusai, czy kf.pl, to dla świata jedynie lepiej.
Zmora zrobiłeś z siebie błazna.
Po pierwsze nie jest to twój w żadnym wypadku interes.
Tylko tego ma ten server.
A to że postawiłeś u niego stronę to już twój problem. nas to nie obchodzi.
I na policję z czym do ludzi, w takim wypadku koleś stawia sobie kamienie pod nogi , anime z licencją , na bank za to poleci i twoja strona pewnie też bo jak sam pisałeś siedzisz u niego.
Btw. Policja nie sprawdzi jednej strony na której była zamula , sprawdzą cały serw kolesia i wszystkie domeny przypięte do niego.
A tak z innej beczki zmora plujesz sikami.
Pożal się kolegą z piaskownicy....
Bo normalnie temat do wywalenia.
I przestań upać bodzia relki na MU chyba sobie tego nie życzy !
__
Tekst z lodówką która chodzi 24h , mnie powalił , to chyba oczywiste że musi chodzić cały czas xDDD ,
tl
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-08-13 11:07:29)
ファンのファンのために
[yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
Nic tylko się cieszyć z takich akcji. Niech wymierają on-line
A ciebie Zmora podsumuje tak:
Zjadacz napisał:zmora150 napisał:Przez takich którzy nie chcą mieć komputera włączone przez 5 godzin więcej niż by pobrali z MU ?
Przez takich, którzy leją na to, o co prosił tłumacz, byle oni mieli wygodniej.
Zjadacz, to proszę zapłacisz mi za prąd ? To będzie jakieś 50 zł za te nadgodziny ściągania z torrentów od bodzia i innych polskich grup.
Tu narzekasz, że ma ci płacić za nadgodziny włączonego kompa, żeby tylko anime sciągać.
Tu natomiast piszesz, że komputer chodzi ci 24h/dobę, to gdzie te nadgodziny? Masz inne pojęcie czasu? Komputer chodzi ci 30h/dzień?
Tu idealny przykład jak głupi jesteś i próbowałeś się bronić przed prawdą Zjadacza. A co do torentów, tłumaczenia, hardsubowania to tobie się chyba godziny pracy pomyliły, bo tyle czasu to doświadczonym tłumaczą zajmuje, a to nawet niektórym, bo czasami dobre tłumaczenie może zajmować z 8h, wszystko zależy od przekładu angielskiego i umiejętności tłumacza. Kolejna rzecz piszesz, że torki od Bodzia ściągasz 5h 0.o Ja jakoś ściągam max. 1h. I nie jestem pijawą jak ty, która pewnie ściągnie i już nie seeduje =/
A mnie roz**ało to z prądem... lodówka,4 kompy (jeden24h/doba), 2 Tv, światło, pralka, mikrofala to 106zł na miesiąc.... Temat tak porywający że ledwo pierwsza stronę przeczytałem... Przecież tyle osób ma strone na tym samym servie co urusai.pl że nie ma co z google korzystać. I tak każdy wynik będzie prowadził do zamulonego serwera
I podeślij mi kasę i podaj numer konta do bodzia, od razu prześlę ją dalej (i co mina rzedła ? ^^)
Do mnie te 3 dychy dalej nie doszly.