Nie jesteś zalogowany.
wątpię, żeby chciał xD szkoda :<
ah ludzie z zewnątrz? XD a cóż to znaczy?
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-08-02 19:49:04)
ahio~ na to jakoś wpadłem ;D
a co do tego:
Witam wszystkich. Zaglądam kilka stron wstecz; i znów tyle mnie ominęło. Niestety, po raz kolejny muszę odpuścić – na nic nie mam czasu – i tak będzie do końca września/października. Gdyby jednak coś się zmieniło podczas tego okresu, to dam znać.
Co innego szybki wypad na browarka w tygodniu (start 16.30-18.00):) Może znajdą się chętni na takie "cuś"?
są jacyś chętni?
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-08-02 20:14:07)
Krzyżu ma rację, po co zadajesz głupie pytanie, skoro znasz odpowiedź?
O dziwo szybko upnąłem zdjęcia, więc można już pobierać. Po raz kolejny Dudi jest na większej ilości niż pozostali (lubisz to, co? ).
Hasłem tym razem jest imię "koleżanki Hiki", idąc za określeniem Qwiga xD Gdyby ktoś nie pamiętał, piszczcie na PW (hasło wpisywać małymi literami).
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ja za to uprzejmie informuję, iż dostałam od chłopców zaproszenie na kolejne spotkanie i z miłą chęcią je przyjęłam Także gdyby następne było w jakimś rozsądnym terminie, chętnie bym się na nim pojawiła
A co do "malunków" na ciele DUDiego to mnie osobiście najbardziej podobał się ten na lewym bicepsie xD (naprawdę nie rozumiem dlaczego uznałeś, że pozostawienie tego na brzuchu będzie mniej kompromitujące xD)
Chyba bede musial sciagnac zdjecia, bo nie pamietam, co mu narysowalismy na tym bicepsie??
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
A co do "malunków" na ciele DUDiego to mnie osobiście najbardziej podobał się ten na lewym bicepsie xD (naprawdę nie rozumiem dlaczego uznałeś, że pozostawienie tego na brzuchu będzie mniej kompromitujące xD)
Czerwony marker się nie domywał, ale teraz brzuszek jest już czyściutki.
A waski miał mi cos na maila przesłać.. i nie przesłał.. ;p
cholera, a co?? bo pamietam ze mialem wyslac, ale juz nie pamietam co
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
strapsy!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Waski, liste seriali na płytach ;p Kurcze mogliscie Dudiemu nerke wyciac jak spał
chyba tylko po to żeby wycisnąć z niej alkohol, do niczego innego by się nie nadawała
Wara. Moje nerki są moje i dzielnie mi służą w swojej mojości. Ktoś (coś) musi wspierać wątrobę na duchu.
Zdjęć jeszcze nie widziałem, czekam na przypomnienie hasła.
EDIT:
OK, już mam.
Ostatnio edytowany przez DUDi (2009-08-03 20:46:40)
czekam na przypomnienie hasła.
Ja też bym poprosił xD
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
i ja bo chyba źle zapamiętałem.
Ostatnio edytowany przez Maku (2009-08-04 00:02:51)
Hej hej
Lato ma się ku końcowi. Z tej okazji ( i nie tylko ) po konsultacji Z Quithe i Hiki szykujemy spotkanie w ten czwartek. Nasi gospodarze zjadą właśnie do Warszawy. Wiem, że czwartek to dziwny termin ale są ku temu powody
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Do 28.08 piję w górach.
Miłej zabawy!
jak juz mowilem Mietkowi, pojawie sie na pewno.
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2009-08-17 21:05:51)
mnie niestety nie będzie. już wcześniej miałem zaplanowany wypadam z kumplami na piwo na mecz. może innym razem:P