Nie jesteś zalogowany.
Myślę, że się pojawię. To prawda, że narzekam na brak rozrywek w końcu praca to żadna rozrywka
Hiki, mi obowiązki barmana nawet odpowiadają:P zajmę dobrą pozycję przy butelkach i kieliszkach i będę polewać:D
A, zapomnieliśmy godziny napisać. Wpadajcie do nas od 18 Za nieobecnych będziemy obalać kolejne lane przez Loli kieliszki
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Witam wszystkich. Zaglądam kilka stron wstecz; i znów tyle mnie ominęło. Niestety, po raz kolejny muszę odpuścić – na nic nie mam czasu – i tak będzie do końca września/października. Gdyby jednak coś się zmieniło podczas tego okresu, to dam znać.
Co innego szybki wypad na browarka w tygodniu (start 16.30-18.00):) Może znajdą się chętni na takie "cuś"?
Ostatnio edytowany przez prorobo (2009-07-31 11:37:45)
Co innego szybki wypad na browarka w tygodniu (start 16.30-18.00):) Może znajdą się chętni na takie "cuś"?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
I jak tam na imprezie? Już nieomal miałem wpaść ale rozsadek zwyciężył, niestety dziś w nocy wyjeżdżam z rodzinką do puszczy na wakacje. nie dałbym rady prowadzić te 300 km na kacyku.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Nie wiem jak imptrez,a, ja musialem juz wracac ale sie dobrze rozkrecala,....
PS. od kogo ma te smcz? kohcam go!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Pewnie zachlani śpią xDD
łech...;X
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-08-02 00:12:25)
Tak, tak... skończyło się pijacką orgią. 80% rzyga, 2 facetów wyskoczyło przez balkon w ramach braterskiej miłości, jedna się pocięła w przypływie rozpaczy, ktoś połknął kostki do mahjonga, zrobiliśmy ognisko z komiksów Q, a na samiuśkim końcu oblaliśmy się wzajemnie resztą alku i zrzucaliśmy butelki na żółty samochód, sąsiedzi o czwartej wezwali policję, bo Wąski puszczał doscopolo na full, wszyscy skończyliśmy na komisariacie i po kolei nas przesłuchują, bo się wydało, że Loli ma 15 lat (czterech otaku jest oskarżonych o molestowanie nieletniej). Po przyspieszonym procesie dostaliśmy zbiorczą karę pieniężną w wysokości 100 tys PLN, którą musimy uiścić do końca tygodnia, bo inaczej dostaniemy oficjalny zakaz wydawania subów. W związku z tym zwracamy się do wszystkich fanów anime o wsparcie moralne i składkę, bo całą kasę przepiliśmy. W zamian obiecujemy, że będziemy wydawać jedną 26 epkową serię ecchi tygodniowo i to z karaoke z wodotryskiem. Pozdrawiamy, pobrzękując kajdankami
ps. qwigu, smycz dostałeś od Wąskiego i nawet mu podziękowałeś (z języczkiem )
ps2. kto kombinował przy naszym FF
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2009-08-02 11:01:43)
Widzę, że się fajnie bawiliście XDD
Co za buc nam zrobił upgrade'a FF? Ta nowa wersja jest brzydka
Dopiero wstałem i oczywiście pierwszą rzeczą, za jaką musiałem się zabrać, to wstępne porządki. Odkryliśmy ledwo napoczętego Heńka butelkowego i Doga, marnotrawstwo O dziwo zostało jeszcze pół flaszki czystej, cóż, wypadki się zdarzają xD
A co do samej imprezy, fajnie jak zawsze. Dzisiejszą sponsorowała literka W jak wylewanie (piwo, wódka i zupka [na szczęście w kuchnie]), oby mnie takich xD Zaś ci, którzy poszli szybciej, stracili ubaw związany z malowaniem Dudiego (Wąski zadał pytanie roku: Jak się maluje penisa? ), ale dokumentację tego obejrzą. Do tego jeden wielki nieobecny został nagrodzony
I chyba tylko, jak mi przyjdzie jeszcze coś na myśl, to napiszę. Zdjęcia z kolei będą dzisiaj albo jutro.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Obudziłem się wymalowany. Znowu.
Dobrze, że rano umyłem chociaż paznokcie (pomalowane czarnym markerem!), bo Miranda, która przyjechała do W-wy, mogłaby pomyśleć coś dziwnego.
Popijawa, jak zawsze, udana, tylko zagłębie palaczy niekiedy powodowało moje ucieczki "na balkon". Do tego Q, musisz ostro przeczyścić fajkę.
Ucieczki na balkon ^^, Coście tam palili... xD Coś ciekawego ci namalowali? Rozumiem więc, że te wasze "spotkania" opierają się na chlaniu i graniu w mahjonga? XD
za ten nowy look FF to chyba odpowiedzialny jestem ja, przepraszam ( Pewnie wyskoczylo okienko aktualizacji i nacisnalem nie ten klawisz co trzeba. A dzien dzisiejszy jest pod znakiem literki K jak KAC. tak mocno to mnie glowa juz bardzo dawno nie bolala.
edit:
czasem nawet uda sie obejrzec jakies anime [kurde, wczoraj mial byc 2 epek Akagiego, ale cos nie wyszlo]
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2009-08-02 16:18:33)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
za ten nowy look FF to chyba odpowiedzialny jestem ja, przepraszam ( Pewnie wyskoczylo okienko aktualizacji i nacisnalem nie ten klawisz co trzeba.
Spoko, nowy FF jest szybszy/lepszy od poprzedniego, przyzwyczają się i jeszcze Ci podziękują
Imperare sibi maximum est imperium
waski_jestem napisał:za ten nowy look FF to chyba odpowiedzialny jestem ja, przepraszam ( Pewnie wyskoczylo okienko aktualizacji i nacisnalem nie ten klawisz co trzeba.
Spoko, nowy FF jest szybszy/lepszy od poprzedniego, przyzwyczają się i jeszcze Ci podziękują
Tak jest przy każdej imprezie, zawsze coś grzebią A co do FF, to teraz przynajmniej działają łącza w "poszukiwanych napisach" + podkreśla "sie"
Ucieczki na balkon ^^, Coście tam palili... xD Coś ciekawego ci namalowali? Rozumiem więc, że te wasze "spotkania" opierają się na chlaniu i graniu w mahjonga? XD
- Rzyganie przez balkon, orgie, molestowanie nieletnich, picie na umór, palenie głupa, ganianie po bloku i pod z menelami - to wszystko norma ;] Tak się bawią fanusberzy xP
Kurde, szkoda, że mnie tym razem nie było :/
Też chciałbym stworzyć mozaikę na Dudim ;P
Anime makes you stupid
Tak się bawią fansuberzy.... xDDD Kurde ciekawe co mu namalowali... xD jakieś zdjęcia są(pomalowanego Dudiego)?
Tak, są zdjęcia, ale ich nie zobaczysz
whyyy~:< XD
aż tak źle było xDD?
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-08-02 19:45:02)
Bo paczki od ostatniej imprezy są z hasłem, żeby ludzie z zewnątrz ich nie dostawali. Jeśli Dudi będzie chciał, to da tu tę fotkę