Nie jesteś zalogowany.
Oczywiście jest wiele dziewczyn co liczą na (...) kalendarzyk(...) czy inne bzdury.
To akurat nie jest bzdura ^^ a piękna rzecz powalająca bawić się bez ogumienia. I działa, w przeciągu roku nie zostałem ojcem
Ale są leprze bzdury jak plemnikobójczy ocet, ludwik powiększający przyrodzenie itd. xD młodzież ma tego pełno... np. dziewica nie może zajść w ciąże przy pierwszym stosunku xD
Dodatkowo jak się pije colę podczas pierwszego razu to nie zajdzie się w ciażę. Taa, pełno jest tego typu dziadostw. Ty człowieku się ciesz bo znajoma zaszła w ciążę w dni niepłodne.
Wydaje mi sie ze dziecko jest tu najbardziej pokrzywdzone , bo to jemu grozi sie smiercia.
Dziecko w żadnym wypadku nie jest pokrzywdzone, bo jemu nic nie grozi. Aborcji dokonuje się na zarodku lub płodzie.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
"Dlatego aborcja ma więcej zalet bo zawsze trzeba patrzeć z perspektywy tych biedniejszych i pokrzywdzonych."
Wydaje mi sie ze dziecko jest tu najbardziej pokrzywdzone , bo to jemu grozi sie smiercia.
Nie dziecku ale płodowi. Płód to tylko kilka komórek nic więcej prosty przykład: gdyby płód był uznawany za człowieka to czemu nie wpisywać daty urodzin tylko date poczęcia do metryki?
a jeśli chodzi o moje odczucia wobec tego syfu który sie gromadzi i totalitaryzmu to są moje odczucia i to co sie dzieje nie podoba mi sie i już tak więc zalegalizujcie chociaż eutanazje bo nie widzi mi sie "wegetować" w takiej przyszlości
Bez różnicy , płód , dziecko , człowiek. Nie możecie udowodnic wyższość dzieci poczętych od nie , bo ciezko zdefiniowac samego czlowieka. Jezeli przyjmiemy kryteria biologiczne ( imo jedyne rozsadne i do przyjecia przez wiekszosc ) , uznajemy plod za czlowieka.
"Nie dziecku ale płodowi. Płód to tylko kilka komórek nic więcej jezor prosty przykład: gdyby płód był uznawany za człowieka to czemu nie wpisywać daty urodzin tylko date poczęcia do metryki? jezor"
człowiek to też tylko kilka komorek.
Urodziny w Europie sa od swietowania rocznicy przyjscia na swiat.
tylko ze ilość kobiet poddających się nielegalnie aborcji liczy się w milionach ^^
Spora część ląduje w szpitalu bo jakiś rybak źle dokonał skrobanki ^^
A tak te miliony miały by zapewnioną pomoc lekarską i psychologa... I zmniejszyło by to skale procederu przestępczego. I co z tego że zakaże się aborcji jak i tak będą jej dokonywać? jedyna różnica będzie w warunkach i ilości kobiet które przeżyją po powikłaniach. No chyba ze dobrze im tak, i mają to na co zasłużyły.. ale wtedy gryzie się to z tym "wielbieniem i ratowaniem życia"
a kto im kazał, aj to bym je po wyjściu ze szpitala jeszcze za kratki dał!! i to z miejsca 3 lata pierdla dla jednej, drugiej, ósmej i od razu zmaleje liczba nielegalnych aborcji.
A co do tego czy płód jest człowiekiem zacytuje pewnego naukowca "to nie my mamy określać granice moralne, ale ludzie, my w tych granicach tylko pracujemy" (no może nie do końca tak powiedział, ale sens zachowałem). Więc z biologicznego pkt widzenia, jak nikt nie ma zastrzeżeń to robimy eksperymenty na ludziach wiek nie ma dla nas znaczenia
skoro płód nie jest dzieckiem to nikt się nie obrazi jak będziemy płody klonować, produkować i cholera wie co jeszcze, bo to nie człowiek tak no to w takim razie mogę być za aborcją. I w ten sposób kiedyś zobaczę:
testowane na płodach
Pies sąsiada co mnie obudził o 6:41 też nie jest człowiekiem, więc powie mi ktoś z was mądrale dlaczego nie mogę go zatłuc butem ? co? w końcu to nie jest człowiek.
Bo raczej Twojemu sąsiadowi by to się nie spodobało? I obrońcy praw zwierząt, czy jak to się zwie, by się mogli przyczepić.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
no właśnie, ale do płodów się nikt nie przyczepia (to znaczy na szczęście w Polsce aborcja jest nielegalna).
no właśnie, ale do płodów się nikt nie przyczepia (to znaczy na szczęście w Polsce aborcja jest nielegalna).
W Polsce jest aborcja częściowo dozwolona.
Więc z biologicznego pkt widzenia, jak nikt nie ma zastrzeżeń to robimy eksperymenty na ludziach wiek nie ma dla nas znaczenia
skoro płód nie jest dzieckiem to nikt się nie obrazi jak będziemy płody klonować, produkować i cholera wie co jeszcze, bo to nie człowiek tak no to w takim razie mogę być za aborcją. I w ten sposób kiedyś zobaczę:
testowane na płodach
chciałbym kiedyś dożyć czasów kiedy Tworzymy hybrydy różnych gatunków ^^ niestety za takie ograniczenia w dużej mierze odpowiada kościół >.> "bo tworzenie należy sie tylko bogu "BUUU!"" a ja chcaiałbym, zeby ktoś sie pobawił moim DNA i np zrobił ze mnie aniołka^^
chciałbym kiedyś dożyć czasów kiedy Tworzymy hybrydy różnych gatunków ^^ niestety za takie ograniczenia w dużej mierze odpowiada kościół >.> "bo tworzenie należy sie tylko bogu "BUUU!"" a ja chcaiałbym, zeby ktoś sie pobawił moim DNA i np zrobił ze mnie aniołka^^
Spełnienie marzeń otaku, kobieta-kot.... Czy co poniektórych Kobieta-wilk... Horo, horo... horo...
Spełnienie marzeń otaku, kobieta-kot.... Czy co poniektórych Kobieta-wilk... Horo, horo... horo...
a żebyś wiedział ^^ tylko bez tych kocich ust coś jak w inukami taka na smyczy
A mnie sie marzy cyborgizacja w stylu GITSa. Jedna globalna wojna i badania w tej dziedzinie posuna sie o dekady.
tego akurat to sie boje...weź tu teraz wyładuj swój testoseron...
już widze rozmowy miedzy laskami: "a mojego blaszak ma 20cm! i jeszcze z funkcją regulowania wibracji"
"mój zainwestował w pancerz tytanowy i uwarza, że na takie bajery go nie stac a po za tym są zbędne"
Ostatnio edytowany przez rezor1991 (2009-07-23 20:02:39)
Kościół stara się ograniczać wiele rzeczy, m.in. antykoncepcje, i na siłę umoralniać.
Mniejsza z tym że Horo wygląda bardziej jak lis
coś jak w inukami taka na smyczy
Ta w Inukami to dosyć niebezpieczna była bo rozbierała głównego bohatera.
Pomarzyć dobra rzecz
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Pies sąsiada co mnie obudził o 6:41 też nie jest człowiekiem, więc powie mi ktoś z was mądrale dlaczego nie mogę go zatłuc butem ? co? w końcu to nie jest człowiek.
u mnie była taka akcja... pies sąsiada polubił kwiatki pod mym oknem a ja tylko wziąłem starego buta i w psa rzuciłem... Jak właściciel zaczął się stawiać powiedziałem ze mam jeszcze drugiego buta do pary i czy mam go nim poczęstować. Rezultat = koleś z psem chodzi gdzie indziej na spacery
Co do hybryd...itd.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-07-23 21:15:59)
Czyli wolał byś coś w stylu koordynatorów z Gundam Seed?
hybrydyzacja ? A na cholerę mi to?
300% mocy mięśni, 10x szybszy układ nerwowy, 20x bardziej penerski układ immunologiczny, średnia IQ 260, 300% większa szybkość (znowu mięśnie).
A blaszaki są fajne, ale same w sobie są chu** warte, bio-techniczne rozwinięcie człowieka, tak owszem, ale przed tym trzeba stworzyć od podstaw sztuczną bakterię o określonych cechach (tz od węgla, wodoru i tlenu do bakterii), a przed tym prędzej osiągniemy nanotechnologie na poziomie atomowym (zdolną do przetwarzania dowolnej materii w inną dowolną materię - taka technologia praktycznie rzecz biorąc nie miała by jakichkolwiek ograniczeń).
Ostatnio edytowany przez luki349 (2009-07-23 21:25:58)
taka technologia praktycznie rzecz biorąc nie miała by jakichkolwiek ograniczeń).
A ONZ? Kościół? Unia Europejska? Ekoterroryści? Prawicowcy? RYDZYK!!?? TWOJA MAMA? itd.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-07-23 21:29:54)